Sivilceli Ciltler Bir bakarmısınız, burnum:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Adeeplook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
94
34
25
arkadaşlar merhaba uzun süredir beni rahatsız eden birşeyden bahsedeceğim size. Burnumun üzerinde bi çizgi var böyle burnumu yukarı kaldırınca çizginin olduğu yerden Kalkıyor anlıyacağınız kırışıklık gibi:110: burada bir konuda burnu silmekten kaynaklanıyor yazıyordu acaba doğrumu bende sinüzit ve Alerjik astım, üst solunum hastalıkları falan var ve mutlaka her hafta hasta oluyorum ve burnumun tıkalı olmadığı günler sayılıdır:KK1: acaba bu çizgi sürekli burnumu silmemden mi kaynaklanıyor iz geçermi yoksa kalırmı bana bi yardımcı olurmusunuz bir fikriniz yada deneyiminiz varsa:KK61:

Ben de 7-8 yıl önce uzun bir süre hasta olduğumda burnumu haşince silerdim ve böyle yapa yapa aynen o şekilde bir çizgi oluşturduğumu fark etmiştim. Bunu anlayınca öyle yapmayı bırakmıştım. Sonra geçti ve bir daha hiç olmadı. Biraz nazik olmak gerekiyor sanırım.

Ben de 7-8 yıl önce uzun bir süre hasta olduğumda burnumu haşince silerdim ve böyle yapa yapa aynen o şekilde bir çizgi oluşturduğumu fark etmiştim. Bunu anlayınca öyle yapmayı bırakmıştım. Sonra geçti ve bir daha hiç olmadı. Biraz nazik olmak gerekiyor sanırım.

İçimi rahatlattın daha nazik olacağım bundan sonra inş geçer ya:p

X