Bir basketbolcuyu çok beğeniyorum nasıl tanışabilirim sizce ?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Kızlar benim çok begendiğim bi basketbolcu var ama öyle çok ünlü değil az ünlü sayılır yani herkes tanımaz diye düşünüyorum,instagramda falan 4000 civarı takipçisi var. Ben takip ediyordum eskiden beri hep de içimden geçiriyordum tanıssam falan diye :KK53:. Bi de basketcilere zaafım var boyumdan dolayı:KK48:İnstagrama koydugu fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla benim gittigim cafelerde takılıyo ama denk gelmedik.Ben de alımlı bi kızım,boyum falan uzundur 178 civarı hoş biriyim beğeniceği bi tipim yani bence. Hani sadece tip de degil tabi yani boş bi insan olduğumu düşünmüyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum her konuda.Neyse, şimdi ben bu adama mesaj atsam nasıl olur Ne diyim sizce ? Öyle cool bişi bulmam gerek. Yani çok begeniyorum seni yakışıklısın şöyle tatlısın vs degil de sıradan bi mesaj olmalı. Yani sonucta cok beğeneni falan vardır hayranları. Zaten körkütük aşık da değilim lütfen hayal kurma tarzı şeyler yazılmasın :KK70: hayalim onla tanışıp evlenmek ille de sevgili olmak değil yani:KK53: :KK14:

o kadar takipçinin içinden sizle nasıl tanışıcak

ayrıca derdim evlilik sevgili olmak değil demişiniz sizde takipçi olun bir mesaj atın mesela maçları olduğunda başarı dileyen bir mesaj

oda cevap verir se devam edersiniz böylece tanışmış olursunuz

o kadar takipçinin içinden sizle nasıl tanışıcak

ayrıca derdim evlilik sevgili olmak değil demişiniz sizde takipçi olun bir mesaj atın mesela maçları olduğunda başarı dileyen bir mesaj

oda cevap verir se devam edersiniz böylece tanışmış olursunuz

Ben takip ediyorum onu şu an zaten. Ama ne bileyim daha sıradan bi mesaj mı atsam hani geçen gün şurda karşılaştık üstündekini çok begendim hangi marka arkadaşıma almayı düşünüyorum gibi :KK70: :KK70:

Ben takip ediyorum onu şu an zaten. Ama ne bileyim daha sıradan bi mesaj mı atsam hani geçen gün şurda karşılaştık üstündekini çok begendim hangi marka arkadaşıma almayı düşünüyorum gibi :KK70: :KK70:

bence bu çok saçma ve çok çocukça olur.

yani ben olsam gülerim yabancı biri bana mesaj atıp üstümdekini sorucak bence bunu yapma

Tanışmak için bir mesaj at şansını dene bakalım,ya da sürekli kafelerde takıl denk gelirse tesadüf dersin :KK53::KK53::KK53:

bence bu çok saçma ve çok çocukça olur.

yani ben olsam gülerim yabancı biri bana mesaj atıp üstümdekini sorucak bence bunu yapma

Tanışmak için bir mesaj at şansını dene bakalım,ya da sürekli kafelerde takıl denk gelirse tesadüf dersin :KK53::KK53::KK53:

İşte direk tanışmak için bi mesaj atsam sıradan olur gibi geliyor, yani dikkatini çekmez belki cevap bile vermez. Dikkatini çekicek sanki onu çok önemsemiyomuşum gibi olsun istiyorum zaman merak uyandırır:KK48::KK53:

ben de 14 yaşındayken bir ünlüyü kafaya takmıştım, fakat kendisi türk değildi :KK70: onun yaşadığı ülkeye nasıl giderim planları yapıyordum ciddi ciddi...bana tek artısı şu an onun konuştuğu dili ana gibi konuşan ve o dili öğreten kişi oldum, şu andaki mesleğimi kazandırdı bana :KK70: :KK70: başarılar :KK70:

İşte direk tanışmak için bi mesaj atsam sıradan olur gibi geliyor, yani dikkatini çekmez belki cevap bile vermez. Dikkatini çekicek sanki onu çok önemsemiyomuşum gibi olsun istiyorum zaman merak uyandırır:KK48::KK53:
Evet o da var cevap vermezse iyi olmayacak sürekli sürekli de sorulmaz artık ,o zaman uygun gördüğün bi şekilde konuşma başlatmayı dene bakalım :-):-):-)

Ben de kerem tunçeriye kafayı takmıştım bir ara..Ama adam evli..Öyle tv karşısında iç geçiriyordum:KK14:

Direkt tanışmak istediğini söyle. Bunu yapabilen çok az insan var ve bana yapıldığında cidden ilgimi çekiyor. O ilgilenmiyormus gibi görünmeye çalışılan sözde cool mesajlar daha sıradan bence.

önemsemiyormuş gibi davranmanın merak uyandırdığı tek yer Türk dizileri konu sahibi, o yola hiç girme :KK53:

Ben de yazdığımdan utandım sonra:KK48:
Ben de kerem tunçeriye kafayı takmıştım bir ara..Ama adam evli..Öyle tv karşısında iç geçiriyordum:KK14:

Ahahah ama onunn kadar ünlü değil benimki yaşı küçük zaten:KK48:

Direkt tanışmak istediğini söyle. Bunu yapabilen çok az insan var ve bana yapıldığında cidden ilgimi çekiyor. O ilgilenmiyormus gibi görünmeye çalışılan sözde cool mesajlar daha sıradan bence.

Ya normalde atarım takmam bu kadar düşünmem açıkçası ama adam ünlü olunca biraz, çok emin olamadım kendimden hahah:KK53::KK53::KK23:

bence hic mesaj fln atma siradan olur..kim bilir kimler neler yaziyordur ona
madem ayni yerlere takiliyormssunuz daha fazla git o cafeye denk gelene kadar
basarilar :KK39:

X