Bir boşanma da benden

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Ailemde ki herkes biliyor artık eşimin yaptığı saçmalıkları. Dün abimde öğrendi. Haftasonu gelecekler, hem benimle hem eşimle konuşacak. İnşallah kavga gürültü olmadan hallolur bu mevzu. Gerçekten çok tedirginim. Kızlar yanlış yapmadım değil mi kendi aileme söylemekle? Dua edin ne olur.

Edit; Eski konum; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kararsiz.778914/

Son düzenleme:
Olay ne bilmiyorum ama o kadar bunaltmış bıktırmış ki ailene belirtmişsşn dualarım seninle her şey güzellikle hal olsun inş.

Eski konularımı okursanız belki daha iyi yorum yapabilirsiniz. Tam anlatamadım, ama valla anlatmaktan yoruldum.

Aldatılmışsınız galiba, tabiki iyi yaptınız. Boşanmazsanız ilerde daha da pişman olabilirsiniz

Evet, şuanda da eşim onun ailesine anlattım, herkes onu ayyaş ve sapık gözü ile görüyormuş ondan dolayı bana uzak, 3 aydır hiç bir ilişkimiz yok. muallaktayız, soğuduk, boşanma olayını konuştuk bende abime dedim artık ne yapım.

Kesinlikle boşanıcam dendiği noktada aileye söylenmeli bence kendi adıma sadece kendi aileme brifing vermeyi uygun bulurum karşı taraf her halükarda bi kılıf bulacaktır çünkü

tebrık ederım hayırlı olsun...ınan bana aılen arkanda dıye coook sanslısın..esın olacak öküz herıften ayrılman ısabet olmus.

aldatan yıne aldatır !

Ailemde ki herkes biliyor artık eşimin yaptığı saçmalıkları. Dün abimde öğrendi. Haftasonu gelecekler, hem benimle hem eşimle konuşacak. İnşallah kavga gürültü olmadan hallolur bu mevzu. Gerçekten çok tedirginim. Kızlar yanlış yapmadım değil mi kendi aileme söylemekle? Dua edin ne olur.

Edit; Eski konum; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kararsiz.778914/

önceki konuna da göz attım
henüz olgunlaşmadan evlenmişsiniz
üstyelik çocuk için de sabırsız davranmışsınız
belliki eşinin erken yaşta aldığı sorumluluklar ona fazla gelmiş
sizin gibi bir evlilik olmaz
elbette eşler birbirine müdahale edecekler
özellikle konu çapkınlık yada artayış mevzusu ise
bu konuda seni yanlış bulmadım ben
ancak ne varki
ortada bir de çocuk var
ilerde sırf kendini suçlu hissetmemek adına elinden geleni yaptığına emin ol
ancak benzeri durumda olsaydım
kendi adıma söyleyrebilirmki
senin kadar sabırlı davranmaz boşanırdım
ailene yansıtmış olman böyle bir konu için hatalı değil
ya düzelir ya sonuçlanır umarım

neyi konuşucak ki ailen....
yani bunun konuşması olmaz
ailen dedi diye,adam kendine çeki düzen vermez...niye içimde barışıcaksınız gibi bir his var ?

neyi konuşucak ki ailen....
yani bunun konuşması olmaz
ailen dedi diye,adam kendine çeki düzen vermez...niye içimde barışıcaksınız gibi bir his var ?
Abim boşanmaya karar verdiğimizi ve sebeplerini bildikten sonra, birde eşimle konuşmak istedi. onu da dinlemek istedi, bende kendisine çeki düzen vereceğini sanmıyorum verse bile yaşananlar unutulmuyor, güvensizlik var. Ama en azından abim onu da dinlemek istedi.

Bence doğru yapmışsınız ailenizide dinlemez eski haline dönmezse o zaman tekrar düşünürsünüz bir şeyleri

geç bile kalmışsın. başkasıyla konuşmakta ne demek hemde canlı cicimli günaydın prensesli
maddiyatın da var boşa gitsin çocuğum diyorsun ama soğuk, güvensiz ve birbirinden oldukça uzak aile ortamında büyümesinden ise anlaşamadığınız için boşandığınızı bilmesi çok daha iyi olur

şuan tam dediğiniz gibi soğuk ve güvensiz bir aile ortamı var. Ben artık dayanamıyorum, kendi sağlığımı da etkiliyor, işin içinden çıkamadım artık, abime anlattım o nedenle, boşanmak istediğimi söyledim. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Abim boşanmaya karar verdiğimizi ve sebeplerini bildikten sonra, birde eşimle konuşmak istedi. onu da dinlemek istedi, bende kendisine çeki düzen vereceğini sanmıyorum verse bile yaşananlar unutulmuyor, güvensizlik var. Ama en azından abim onu da dinlemek istedi.

En son ne oldu bu konuda?

allah yardımcın olsun canım ama adam uslanmaz ya boşanmalısın :KK43:

X