bir bucuk yıl beklenemez mi yani

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
kızlar üç ay oldu nişanlandım düğünümüz inş senete temmuzda bunu söylediğimde istisnasız herkes neden bu snee deil aaaa neden okadar bekliyorsunuz aaaa daha cok var gibi olumsuz bir şekilde yorum yapıyor ve cok üzülüyorum benim yasım 32 cok mu anormal yada insanlar neden böyleler

başkalarının dediklerine aldırış etmeyin evlenen sizsiniz yaşayacak olan sizsiniz.emin olun 1 ay sonra düğünü yapsaydınız ne bu acele derlerdi. Siz memnunsanız durumunuzdan sorun yoktur:) mutluluklar:)

kızlar üç ay oldu nişanlandım düğünümüz inş senete temmuzda bunu söylediğimde istisnasız herkes neden bu snee deil aaaa neden okadar bekliyorsunuz aaaa daha cok var gibi olumsuz bir şekilde yorum yapıyor ve cok üzülüyorum benim yasım 32 cok mu anormal yada insanlar neden böyleler
yya bosver insanları bende 2014 ekimde nişanlandım 2015 ekimde evlencez ins herkeste aynı tepki neden o kadar attınız ki diye insanları memnun etmek zor:KK47:

bu yorumlar hiç bi zaman bitmez bende 2014 kasım ayında nişanlandım bu sene haziranda düğünüm var acelen neydi falan diyenler çok oldu biz öyle istiyoruz öyle uygun gördük diyip geçiyorum herkesin kendi hayatı kendi planı kendi düşüncesi sizin yaşınızdan dolayı öyle bi yorum yapmış olabilirler daha fazla beklemenin ne anlamı var diye düşündükleri için ama kimse işin iç yüzünü bilemez siz nasıl mutlu olucaksanız o şekilde yapın mutluluklar şimdiden

erken olsa aceleniz ne derler. insanların dicekleri bitmez, siz keyfinize bakın..

Benim de istemeden 3 ay sonra dugunum oluyor herkes aaaa bu ne hız bu ne acele diyor insanların lafları bitmiyor ille herkes bir yorum yapacak ya:)
1.5 yıl cok degil genelde 6ay-2yıl suruyor nisanlılık donemi

Canım her ailede her çiftte olmasa da nişanlılık döneminde azı problemler yaşanabiliyor. Nişanlılık dönemi ne kadar kısa o kadar iyi bana göre. Ben nişanlanalı 7 ay oldu çok büyük olmasa da problemler illa ki yaşanıyor. Benim gibi düşünenler sana bu tepkiyi vermiş olabilir. Ama bu dönemde gördüğüm başka bi olay da şu herkes her şeyi biliyor her konuda uzman maşallah 'onu niye öyle yaptınız, şunu alın, bunu almayın, saçını şöyle yap, evini böyle yerleştir, yok merkezi olsun, yok salonu büyük olsun' Ya sizeneeeee!! diye bağırasım geliyor bazen. O yüzden herkesin her söylediğine takılma evet de bildiğini oku. Daha çoook duyacaksın benzer sözleri. Bu yüzden uzatmamak iyidir derlermiş ben bunu öğrendim.

ben bir buçuk yıl üzerine evleniyorum. hemde 6 ay nışanlım askerdi yalnızdım bu nışanlılık döneminde tek sorunum nışanlımı çok özlememdi başka bir derdim olmadı. sorun yaşayan 3 ayda da yaşar yaşamayan benim gibi 1.5 yıldada yaşamaz. takma kafana. siz öyle uygun görmüşsünüz öyle olmuş. beklenebiliyor yani. dünyanın sonu da olmuyor. hatta herşeyini daha rahat alıyorsun :)

Nişandan sonra hemen evlensen insanlar "bu ne hız" yada "gelin hanım hamile galiba" der... Nişandan sonra 1-2 sene beklesen "neden bu kadar bekliyorsunuz, nişanlılık süresini uzatmak iyi değildir kesin sorun çıkacak" der. İnsanlar mutlaka diyecek birşeyler bulur, kimseyi mutlu edemezsiniz.. Mutlaka konuşacak ve canınızı sıkacaklar. O yüzden takılmayın...

Siz kimseye aldırış etmeyin insanların ağzı torba değilki büzelim. Hiç kimse hiçbir şeyi begenmez herkes herseye laf eder ama aldırırş etmemek lazım bu bizim hayatımız. Böyle hayırlı işlerde uzatmamak lazım derler çünkü şeytan vesvese sokarmış hayırlı işlere belki o yüzden uzatmamamk iyi olabilir ama herkesinde planladıgı şeyler oluyo maalesef ha deyince herşey olmuyo. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)

bazı insanlar anlayışsız ve sabit fikirlidir nişan yapıldıktan sonra o sene içinde düğünü beklerler.. ama böyle bşy bana göre saçmadır her insanın kendine göre farklı hayatı vardır kimisi nişanlanır maddi durumu vs yerindedir bir kaç ay içinde evlenir. kimisinin de beklemesi gerekir hazırlıklar ... tayin durumları vb. bende 7 martta nişanlandım tayinden dolayı düğünüm seneye yapılacak... bir kaç kişide o şekilde davrandı gereken cevabı verdım :) insanlara göre hareket edersen işin içinden çıkamazsın kimisi a der kimisi b en iyisi nişanlınla ortak kararınızda devam edin bu arada hayırlı olsun mutluluklar

Bende ağustos ayında nişanlandım nasipse mayısın 30 unda olacak düğün, herkes bin tane laf etti, yok çocukları sınava girecekmiş, yok niye o kadar uzuyormuş, ya da niye bir yıl sonra değilmiş, nişanlımın borcu var o bitseymiş bari, niye düşünmemişiz falan, bende herkesi bekleseydik çok uzayacaktı, bizimle birlikte olmak isteyen zaten bir yolunu bulur,gelir dedim. Böyle zamanlarda insanlar çok anlayışsız oluyor ve herkes maşallah o kadar hakim ki konuya, herkesin bir fikri var. Ama bu benim hayatımla ilgili bir olay, yani kime ne ki? Bence hiç moralinizi bozmayın, nişanlılık süresinin uzun olmasının belki dezavantajları olabilir ama neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz, inşallah hakkınızda hayırlısı olur :)

X