Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Allah Allah hic bilgim yok ama bence mutlaka tekrar bakıl kürtajdan once ultrason gerekirse alttan ve kan testi ile mutlaka ne olur me olmaz yani senin söylediğin bende 3.5 aylıkken oluyordu pit pit diye batma hissi

Kızlar çok uzun zaman oldu girmeyeli. Olmuyor diye küskünüm çünkü. Ama kopamadım girdim tekrar. Sizleri merak ettim. Hürrem çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla tekrar olur. Biz tatilden dönüş yolundaydız. Tatil rüyasıda bitti. Salı okullar açılıyor. Okulda öğretmen arkadaşlar sorucak varmı birşey diye. Benim kafa iki yana sallanacak. Bir sürü hamile arkadaş arasında. Bilemiyorum. Artık ümidimi yitirmek üzereyim. Olmayacak sanırım. Dün ilk defa Allah'a eğer nasip değilse bu beklentiyi al içimden diye dua ettim.

Kızlar çok uzun zaman oldu girmeyeli. Olmuyor diye küskünüm çünkü. Ama kopamadım girdim tekrar. Sizleri merak ettim. Hürrem çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla tekrar olur. Biz tatilden dönüş yolundaydız. Tatil rüyasıda bitti. Salı okullar açılıyor. Okulda öğretmen arkadaşlar sorucak varmı birşey diye. Benim kafa iki yana sallanacak. Bir sürü hamile arkadaş arasında. Bilemiyorum. Artık ümidimi yitirmek üzereyim. Olmayacak sanırım. Dün ilk defa Allah'a eğer nasip değilse bu beklentiyi al içimden diye dua ettim.
Canım Hoşgeldin çok üzüldüm baştan ama nasip olmayınca olmuyor işte artık oluruna bıraktım Herşeyden önemlisi nasip nasipten ötesi olmuyor yarın gidecek meleğim yaşamadığını bile bile çok zor geliyor Allah Hakkımızda hayırlısını versin bu 3. Kayıp oldu keşke kimyasal olsaydı yarın kürtaj Olacağım hala içimde bir Ümit çok zor geliyor bu gece çok ağlamalıyım zaten :(

Allah Allah hic bilgim yok ama bence mutlaka tekrar bakıl kürtajdan once ultrason gerekirse alttan ve kan testi ile mutlaka ne olur me olmaz yani senin söylediğin bende 3.5 aylıkken oluyordu pit pit diye batma hissi
Canım zaten bakacak yarın sok kez sonra kürtaj olacak ama ya o damar atması mı kas atması mı bilemedim bir an kalbi gibi hissettim o zamandan beri de batma hissi var önceden hiç yoktu o zaman içime boş bir Ümit düştü ya yaşıyorsa diye :( ama nasip işte birde üstüne çok acayıp rüya gördüm eskiden gittiğim bir Dr a gitmişim ah be canım boşuna üzülmüşsun bak Bebeğin burda diyor kalbini de gösteriyor herseyini de kocaman bir karın ve en az 7 aylık bir bebek kız diyorum içimden sonra uyandım... Galiba bilinçaltımın oyunları bunlar boş hayaller kurdukça üzüntü artıyor aslında ama bu seferde ya işaretse diyorum oğlumda bende ilk kıpırtılarını hissettiğimde 12-13 haftalıktı kimse inanmamıştı ama be. Hissetmiştim sadece 1 kez olmuştu doğum günümde hediye vermişti annesine kuzum

Çok Anlamlı geldi bana :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 39
Hoşgeldin canım... Moralini hiç bozma..
Allâh büyüktür... Mevla ol derse olur demekki zamanı var canım.kimin ne dediğini kafana takma.bugüne kadar hep bunlara kafa yora yora bu hale geldik.milleti takarsan ooooooohooooo..salla onları rahat ol.kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ayrıca.sabret ve dua et bol bol.duanın açamayacağı kapı yoktur.sen doktora gittin mi herhangi bir sorun varmı canım...?

Merhabalar bende de aynı sorun malesef. Bir oğlum var geçen sene bir tanede düşüğüm oldu ikisinede ikinci ayda hamile kalmıştım başka başlıkda açdım ama burdada yazayım eşimin morfolojisi %3 çıkdı ve dr lar bunu önemsemiyor. Sebep bumu bilmiyoru ama bir senedr hamile kalamadım..

Merhabalar bende de aynı sorun malesef. Bir oğlum var geçen sene bir tanede düşüğüm oldu ikisinede ikinci ayda hamile kalmıştım başka başlıkda açdım ama burdada yazayım eşimin morfolojisi %3 çıkdı ve dr lar bunu önemsemiyor. Sebep bumu bilmiyoru ama bir senedr hamile kalamadım..
diğer sonuçları nasıl eşimin de morfolojisi %2 idi. ultrasonda da hafif varikosel çıktı. bir de hareketli sayısında biraz düşüklük vardı. doktorlar hamileliğe engel değil demişlerdi. ben de yine de üç ay keçiboynuzu kürü ve vitamin kullandırdım, değerleri de yükseldi ikinci bebeğimiz de geldi.

sağol içimi rahatlattın iki gündür içim içim yiyordu. Diğer sonuçları gayet iyi demiş di dr ama şuanda yanımda değil. Normal yolla mı hamile kaldınız siz? Sıkıntı olsa diğerlerine hamile kalamazdım diye düşünüyorum sonrada aklıma sonradan olan birşey mi diyede gelmiyor değil..

Keçi boynuzu ve incir bizde başladık vit de e vit araştırdığım kadarıyla bugün alacağım inş..

Günaydın kızlar
Bir şey sormak istiyorum yarın kürtaj Olacağım biliyorsunuz ama dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir batma hissi var önce orda damar atması oldu pıt pıt Israrla Attı sonra bir anda çok şiddetli olmayan bir batma hissi oluyor önceki kayıplarda böyle Şeyler yaşayan oldu mu acaba kendi gider mi ?
hürremcim doktordan gelince yaz..seni merak ediyorum tatlım...:nazar::KK15:

sağol içimi rahatlattın iki gündür içim içim yiyordu. Diğer sonuçları gayet iyi demiş di dr ama şuanda yanımda değil. Normal yolla mı hamile kaldınız siz? Sıkıntı olsa diğerlerine hamile kalamazdım diye düşünüyorum sonrada aklıma sonradan olan birşey mi diyede gelmiyor değil..
evet tedavisiz hamile kaldım

Kızlar bugün Dr a gittim klomen verdi o da olmadı rahim filmi çekelim dedi çektiren var mı?

Kızlar geldim şimdi Dr dan bitti bu rüya uyandım... Nasip böyleymiş yapacak bir şey yok :( Dr önce muayene etti son kez kocaman bir sessizlik artık alalım sana da zarar verir dedi sonra bir ilaç verdi rahim yumuşasın Parça kalmasın diye 5 saat sonra işleme Aldı ama o çok Ağrı yaptı. İşlem yapılana kadar iyiydim aslında ama doğumhane de yapıldı birinde Doğumu bekleyen bir kız vardı nst de onun kalp Atış sesleri ve diğer odadaki yeni doğan Bebeğin sesi son duyduğumdu sonra işlem bitti Ağlayarak uyandım :( yarım saat kadar Ağladım Ağladım sonra geçti çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür... Şimdi dinlenme zamanı huzur zamanı Oğlum olduğu için hep yaptığım gibi şükür zamanı...inşallah sıra bir gün bize de gelecek... Artık bir süre tedavi düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...

Back
X