• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dediğimi iki etmeyen, ilgili ama aldatan bir koca..

demekki aldatma işi 1 kereyle kalmıyor,huylu huyundan geçmiyor.ne kadar güzel maskelemiş kendisini,üzüldüm adınıza.hele böylesi bin kat daha acı size bu kadar sevecen davranırken sizi aldatması.sizin için bir şey diyemem ama ben kesinlikle affetmem.

başlık çok ilginç olmuş.bir yanlış bütün doğruları silermi? evet aldatma varsa siler.değil bir dediğini iki etmemesi önüne altından halılar serse saraylarda yaşatsa kırk yıl köle olsa siler.göze gelmezkiartık bir dediğini iki yapmıyomu ilgileniyomu.artık o sadece ve sadece aldatan kocadır çünkü.diğer bütün yaptıklarını iyi vasıflarını gölgeler aldatmak.eğer aldatıyosa ilgiside sahtedir çünkü yada sahte olmasa ne yazar o ilgiyi başkalrına da gösterdikten sonra.

bir insanı sinirlidir ama dürüsttür veya sessizdir ama iyi niyetlidir diye nitelendirebilirsiniz.ama ilgili ama aldatır bir dediğimi iki etmez ama aldatır diye nitelendirmek çok çok tuhaf bir durum.bir iyiye bir kötü kıyaslaması yapılamayacak aldatıyosa ne yaparsa yapsın boş dedirtecek bir durum bu.

işte bu yüzden başlık çok ters bana göre kabul edilemez derecede yumuşak bir başlık

evli kalmaya müsait değil senin eşin boşa istediği gibi çapkınlık yapsın artık güven kaybolmuştur sende piskolojin bozulmadan olanları kabullen gereğini yap bu adamın genetik yapısı bozuk sen bunu tamir edemezsin!

4 yil once ayila bayila evlendik . evliligimizin 2 ci yilinda msn bi bayanla yazismalarini fark ettim.onurum kirildi gururum incindi boyle devam edemezdim kendime saygimi yitirmemeliydim.kaydirigubbakcemile tabi inkar edicegini dusundugum icin msn kayitlarini gosterdim ve bosanma noktasina kadar geldik ailelerin araya girmesiyle bir sans daha verdim . hersey yolunda guzel gidiyor bir dedigimi iki etmeyen ilgili sevgili bir es vardi karsimda suandada bu davranislarinda zerre degisme yok abartisiz yaziyorum sabah giderken oper eve gelirken oper gece sarilmadan uyumaz hic birseyime karismazmaz kisitlamaz.ve o gun bilg bozuktu benim bilg kullaniyordu bende karsisinda oturuken telefonunu aldim gazette okuyacaktim tlf baktim msj kismi acikti uygunsuz msj ister istemez okudum :kahve: tlf nosunu Aradim bi bayan cikti tabi cok kotu oldumsenağlama.suan oyle huysuzluklar yapiyorum ki bi kavga ciksin tartisma ciksin yok cunku nefret etmek istiyorum sogumak istiyorum .bunu bir kez daha hak etmedim hemde hic.:oklava:

ikinci kez aldatılmaya rağmen, soğumadıysanız. hiç rahatınızı bozmayın derim.
akannehir

bu birçoğumuzun başına gelse daha orada kıyametler kopar.boshayallersmile

Arkadaşım huysuzluk çıkarmakla kendini yıpratırsın. Al karşına açık açık konuş. Evliliğine devam etmek istiyorsan kesinlikle yardım alarak bu huyunu bırakmasını aksi taktirde ayrılmak istediğini söyle. Ben ayrıl diyemem kesinlikle bu benim yada bir başkasının haddine değil. Bu ancak senin bileceğin iştir. Ben sadece tavsiyede bulunabileceğim için eğer evliliğini kurtarmak gibi bir düşüncen varsa eşini al karşına açık açık konuş 2. ama son şansını verdiğini ve düzelmesi gerektiğini söyle. Ve olaya tekrar aile büyüklerini dahil et. Seninkiler olmasa bile onun ailesine o mesajları göster. Belki eşinin kulağını çekerler. Yok ayrılıcam ben diyorsanda kendini yıpratma huysuzluk kavga mavga işe yaramaz. İçin acısa da kangren olmuş parmağı kesiceksin ve bu evliliği bitireceksin. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Eşinin bu ilgisi tamamen vicdan yaptığı için canım. Hem aldatıyor hemde huzursuz oluyor, o yüzden sana karşı aşırı ilgili. Bir taraftanda senin olayı çakmaman için tedbirli davranıyor. Çok zor bir karar ve kararı sen kendin veeceksin, bi kere affetmişsin ama görünen o ki beyimiz halen devam ediyormuş..

ilkinde dönmeyecektin bence
1 kere yapan yine yapar
Hem ayrıca adam seni aldatmış soğuman için başka nedene gerek var mı

Bir kere kabul edince birşeyleri, ikincisinin gelmesi daha kolay oluyor heralde.
Malesef kadın yuvam için bir şans veriyim diyor,
erkek ise bunu nasıl olursa kabul ediyor, bir daha yapayım olarak algılıyor.
Böyle algıya sahip, kendine verilen 2. şansı değerlendiremeyen karaktersiz
biri için yapılacak birşey yok.
Aldatma ile size olan güzel davranışlarını kıyaslayıp,
bana nasıl olsa güzel davranıyor, aldatsa da olur diyebilecekseniz, yanlışsınız.
Bunu ne kadın, ne de erkek, hiç bir insan kaldıramaz.
Eşiniz size iyi davranırken, acaba diğer kadına sizin kaç katınız iyi davranıyor düşünün.
Aldatma konusunda herşeye rağmen bir kadının 2. şansı vermesine kızsam da,
anlayabiliyorum ama artık 3. bir şansı haketmiyor.

kesinlikle bosanacagim benim yerime bi baskasini koyabilmis daha otesi varmi hayir yok . ilkinde cok tepki gosterip ortaligi yikmistim bu sefer daha dikkatli ve akillica hareket etmek istiyorum bugune ve yarinlara karsi herseyi dusunmek zorundayim . cunku 6 aylik bir kizim var. aldatilarak bosanmis arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak isterim .hadi konustum bosanalim dedim oldu bitti bukadar mi kolay olmali sizce... mahkemelerde surunmemelimi itibarini kaybetmemeli. elaleme rezil olmamalimi.. kazancini rahatca yemelimi....yada yedirmelimi...

ikinci kez aldatılmaya rağmen, soğumadıysanız. hiç rahatınızı bozmayın derim.
akannehir

bu birçoğumuzun başına gelse daha orada kıyametler kopar.boshayallersmile

aynen arkadasıma katılıyorum aldatılmış ve sogumamıssan neeyi beklıyosun sogumak için dövmesini falan mı?

kesinlikle bosanacagim benim yerime bi baskasini koyabilmis daha otesi varmi hayir yok . ilkinde cok tepki gosterip ortaligi yikmistim bu sefer daha dikkatli ve akillica hareket etmek istiyorum bugune ve yarinlara karsi herseyi dusunmek zorundayim . cunku 6 aylik bir kizim var. aldatilarak bosanmis arkadaslarin tecrubelerinden yararlanmak isterim .hadi konustum bosanalim dedim oldu bitti bukadar mi kolay olmali sizce... mahkemelerde surunmemelimi itibarini kaybetmemeli. elaleme rezil olmamalimi.. kazancini rahatca yemelimi....yada yedirmelimi...

arkadaşım sen bu boşanma konusunda bilgin yok heralde aldatılgını ıspat et msn konusmalarını kaydettım dıyosun mahkemede delil olarak sun zaten avukatın senı yönlendirir uzamaz hemen boşanırsın bide neyi var neyi yok al tabiki ona bırakıp kadınlara yedirmesini mi izliceksiin alıcaksın herseyini

Bu düşüncene de hak verdim açıkcası.
Boşanma davalarında hak elde edebilmek için,
aldatıldığınıza dair somut kanıtlar gerekir.
Sana bu durumu yaşatan adımın yanına yaptıkları kar kalmasın tabi ki,
seni aldatsın, sen boşanmak için çek git
ve adam tümden meydanı boş bulsun iyice keyif yapsın...
Aslında direk bırak çek git derim ama tabi ki işin bir de bu yönü var,
aldatılmak çok zor,ağır
ama bunu ispatlayarak ve hak elde ederek boşanmak da ayrı bir zor.

Boşanma süreci de ciddi bir süreç,
bu sitede senin durumunda birçok bayan var, bilgi alabilirsin doğru.
Ama bu konu başlığı ile aldatılmış ve boşanma süreci geçirmiş bayanlara ulaşamayabilirsin.
Sırf bu konuda bilgi alabilmek için başka başlık aç canım.

El-aleme neden rezil olasınız ki
eşiniz rezil zaten,o utansın
insanlar nederler diye düşünmeyin
Bakın biz EL-ALEM olarak size
neler söylüyoruz,boşanın diyoruz.
Bu kocadan bir halt olmaz diyoruz
sizi kınamıyoruz,destek veriyoruz...

El-aleme neden rezil olasınız ki
eşiniz rezil zaten,o utansın
insanlar nederler diye düşünmeyin
Bakın biz EL-ALEM olarak size
neler söylüyoruz,boşanın diyoruz.
Bu kocadan bir halt olmaz diyoruz
sizi kınamıyoruz,destek veriyoruz...

Brownim yanlış anlamışın sanırım canım.
Arkadaş kendi rezil olur diye düşünmüyor.
Kocası bu işten kolayca sıyrılmasın istiyor,
elaleme rezil olsun, sürünsün, kazancını keyfince yemesin
ve başkalarına da yedirmesin istiyor.
Ama eşine karşı hak elde etmesi için;
aldatma olayını ispatlaması lazım, bunun için de sessiz kalıp;
delil arayışı yapmak istiyor.
Sırf bu nedenle sessiz şu an anladığım kadarıyla,
yoksa boşanmaya karar vermiş.
Bebeğinin nafakası için kendi lehinde boşanma olması lazım,
rabbim yardımcısı olsun.
Yaşayanlar aldatılma acısının, ölüm acısından ağır olduğunu söylüyorlar.:sinifsinif:

cok-zor-olsada-etraflica-dusunmek-lazim.
esinize-nasil-cektirmeliyimi-dusunuceginize-kendinizin-ve-bebeginizin-nasil-zorluklarla-karsilasacaginizi-dusunun.
bu-bosanmanin-size-artisini-eksisini-bulun-ve-ona-gore-karar-verin..
babasiz-bir-cocugu-buyutmek-maddisini-gecin-temin-edilir-ama-manevi-olarak-cok-zordur..
bebeginiz-elbet-buyuyecek-ve-iki-arada-bir-derede-cok-zorlanicak..bilmemki-sizin-bosanarak-tavana-vurdugunuz-gururunuz-onurunuz-bebeginizdeki-boslugu-doldurabilecekmi...
insanlar-ne-kadar-rahat-bosan-diyebiiyor-ya-sonrasiii...cocuk-olmasa-kolaydi-ama-ortada-bir-bebek-var...
simdi-dusunun-hayatta-herseyden-cok-onem-verdiginiz-bebeginizmi-yoksa-gururunuzmu?
sakin-bana-kizmayin-bunlari-iki-arada-bir-derede-kalmis-biri-olarak-yaziyorum...

(((Yaşayanlar aldatılma acısının, ölüm acısından ağır olduğunu söylüyorlar))))

olum-acisini-yasamadiklari-icin-olsa-gerek...giden-geri-gelmiyor-malesef...bu-aci-bukadar-basit-degil...

Son düzenleme:
seni aldattiktan sonra bir dedigini iki etmese, cok ilgili davransa neye yarar??
bi kere affetmissin, adam olup senin kiymetini bilememis
daha neden kavga ciksada sogusam diyosun??
iki kere aldatildilmak sogumak icin bi neden degil mi :1closedeyes:

cok-zor-olsada-etraflica-dusunmek-lazim.
esinize-nasil-cektirmeliyimi-dusunuceginize-kendinizin-ve-bebeginizin-nasil-zorluklarla-karsilasacaginizi-dusunun.
bu-bosanmanin-size-artisini-eksisini-bulun-ve-ona-gore-karar-verin..
babasiz-bir-cocugu-buyutmek-maddisini-gecin-temin-edilir-ama-manevi-olarak-cok-zordur..
bebeginiz-elbet-buyuyecek-ve-iki-arada-bir-derede-cok-zorlanicak..bilmemki-sizin-bosanarak-tavana-vurdugunuz-gururunuz-onurunuz-bebeginizdeki-boslugu-doldurabilecekmi...
insanlar-ne-kadar-rahat-bosan-diyebiiyor-ya-sonrasiii...cocuk-olmasa-kolaydi-ama-ortada-bir-bebek-var...
simdi-dusunun-hayatta-herseyden-cok-onem-verdiginiz-bebeginizmi-yoksa-gururunuzmu?
sakin-bana-kizmayin-bunlari-iki-arada-bir-derede-kalmis-biri-olarak-yaziyorum...

affetsinde kocasinin "2.aldatmayida affetti digerlerinide affeder nasilsa" diye düsünmesine sebebiyet versin :delphin:

konu sahibi arkadaş haklı kazırlıklı olmalıkendi ve bebeği için bir plan yapmalı

Back
X