Valla o yaşımda tanımadığım kimseyi öpmedim ve öptürmedim yani çok saçma geldi. Bana sorarsanız sosyal deney yaptı. Bak şimdi bu kızla samimi olucam vs diye arkadaşlarıyla iddiaya bile girmiş olabilir. Bu çağda böyle şeyler yaşanıyor maalesef.19 yaş hormonlar fora mantık yok vs. yani içine göm ve hayata devam et. maceraya girme. o yaşlarda bunlar normal ama önemli olan sürdürmemek.
Hormon falan demeyeceğim bir erkek seni tekrar görmek istese numaranı mutlaka alırdı. Flörtleşmiş egosunu tatmin etmiş geçmiş salla gitsinMerhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
Her limandan bir Buse konduran bulurMerhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
3 gün sonra unutursun merak etmeMerhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
Bi kere biri için üzüldüm ay dediler daha neleri çıkacak .İçimden bi kızdım bunlara ne demek daha neleri çıkacak diye.Aklima geldi güldüm simdi14-25 arası 15 kere aşık oldum sandım öldüm ağlamaktan her biri için.
İlk başta deselerdi 15 kere daha karşındakini özel sanacaksın diye hiç ağlamazdım. Şimdi sana söylüyorum 15 kere daha birini özel sanacaksın ama olmayacak o yüzden çok ağlama biraz ağla.
Evlenmişsin bile iyisi çıkınca. Stres hakkında yorum yazmıştım sana aklına yatarsa bildirim tuşumu allandır.Bi kere biri için üzüldüm ay dediler daha neleri çıkacak .İçimden bi kızdım bunlara ne demek daha neleri çıkacak diye.Aklima geldi güldüm simdi
25 den sonra bir daha olmadın mı? korkutma beni14-25 arası 15 kere aşık oldum sandım öldüm ağlamaktan her biri için.
İlk başta deselerdi 15 kere daha karşındakini özel sanacaksın diye hiç ağlamazdım. Şimdi sana söylüyorum 15 kere daha birini özel sanacaksın ama olmayacak o yüzden çok ağlama biraz ağla.
Ben narsist kişiliklere meyil ettiğimi farkettim ve dur dedim kendime. Aşık olmadan birşeyler deniyorum bakalım25 den sonra bir daha olmadın mı? korkutma beni
Denizcilerin her limanda bir sevgilisi olurmuş değil mi?Her limandan bir Buse konduran bulur
yani donya sen deValla o yaşımda tanımadığım kimseyi öpmedim ve öptürmedim yani çok saçma geldi
Ya hu tanımadığın daha yeni tanıdığın numara şu hbir şeyini bilmediğin birini öptün mü sen?yani donya sen de
19 yasinda opmeyecek de ne zaman opecek
ki yanaktan öpmüş kiz
hersey zamaninda güzel
ilk öpücüğün zamani da (bence) ilkgenclik aşklarıdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?