- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ee yuh yani ne değişk insanlar var vallaa
TşklerHanımefendi, eşinin kendisini aldattığını öğrendi. Kendisi fake sanıldı ortalık karıştı. Fake olmadığı anlaşıldı fakat diğer konusu kimlik güvenliği için kapatıldı ve silindi/arşivlendi.
Böyle düşündüğünüz için hep mutlu olacaksınız. Etrafta ne yaşanırsa yaşansın, içinizdeki güç yeter sizeOna dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.
Ayy trolse trol, değilse değil. Ne kadar işgüzar varmış yaaa.Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
İnanmıyorum ya nasıl bu kadar düşüncesiz, duygusuz, bencil olabiliyorlar. Konuyu bilmiyorum ama dediğiniz gibiyse iyiki de silinmişKonu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
üstelik kadın cinayetlerinin gündemde olduğu dönemde.. Çok kızgınım. Sadece bu konular hakkında artık konuşulmasını istemiyor konu sahibi, onun için saygılı olalım dikkat edelim diye yazmak istedim.Ayy trolse trol, değilse değil. Ne kadar işgüzar varmış yaaa.
üstelik kadın cinayetlerinin gündemde olduğu dönemde.. Çok kızgınım. Sadece bu konular hakkında artık konuşulmasını istemiyor konu sahibi, onun için saygılı olalım dikkat edelim diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?