Aman aman bizlerin yardımı eksik kalsıninsta da sanırım satış yapıyorsun. site kurallarına aykırı mıdır bilmiyorum ama link paylaşsan sana takip açısından destek olsak ? çünkü bu süreçte maddiyata çok ihtiyacın olacak
Ben bu mesaji anlamadım ve sormak İstedimİlk defa k.k da yazacağım. Herkese iyi geceler. Mutlu sabahlara uyanalım
Hiç kimse için kendinizden ödün vermemelisiniZ. İlerde pişmanlığını daha çok yaşarsınız. Güvenmediğiniz bir kişi için neden bu kadar müsamaha gösteriyorsunuz? Seven insan sevdiği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, karşıdaki kişinin giyimine, duruşuna, hayat biçimine saygısı olmalı. Yoksa hayat pişmanlıklarla geçer.çok üzüldüm gerçekten benimki öyle bir olay değildi nasılsın vs tarzında konuşmalar onu bile kaldıramadım ben. Zira kendisi o sıralar bütün arkadaşlarımı hayatımdan çıkartmış, mini eteklerime açık kıyafetlerime yasaklar getirtmiş, gideceğim gitmeyeceğim cafeleri yerleri kendisi belirlemişti. Üstelik takılan bütün altınlarımı da (anne babamın aldıkları hariç) borçlar için satmış durumdaydım. Maddiyatı hiçbir zaman umursamadım bekarken bile su an ikimizin geliri kadar parayı zaten ailem bana yolluyordu bunu çok iyi biliyor. Gerçekten para, altınlar ev eşya umrumda bile değil boşansam zaten evimi ailem alır maaşım da arabam da var. Lanet eşyalar yerin dibine batsın. Ondan tek istediğim sadakat. Bu kadar basit yaaa ne para ne de başka bir şey. Ailesine bir kez bile hürmette kusurum olmadı, üstelik onların yanında istekleri üzerine başörtü örtüyorum ki ben gayet dövmeli falan bi tipim. Ne diyim umarım eşim bu şekilde devam eder beni tekrar üzmez pişman etmez. İnsallah buraya bir gün üzüntü içinde bir konu da ben açmam. Sizin adınıza da çok üzüldüm
Hangi konu bu?ben diğer konuda ikilemde kalmıştım. erkek üye mi diye. ama emin olmadığım için kib lememiştim.
keşke fake olsaydın ya..
keşke fake olmadığını ispatlamayı üstüne vazife edinmeseydi bazıları.
gençmişsin de inşallah çocuklarınla çok mutlu olursun.
İlk kez buradan iyi geceler diye mesaj yazıyorum demek istemişBen bu mesaji anlamadım ve sormak İstedim
Konu sahibinin bir önceki konusuydu ve konu kaldırıldı sitedenHangi konu bu?
Bir konu açsam, bana dua edin desem bile bu kadar içten ve nerede, kim olduğunu, nasıl yaşadığını bilmediğim insanlardan dua almam imkansızdı heralde.
Acımı acınız gibi görüp dua ettiniz, ediyorsunuz. Allah hepinize hayırlı, Huzurlu ve mutlu ömürler versin inşallah.
Çok yardımınız dokundu, hele nu akşam aldığım dualar...
Mesaj kutum bana dua eden güzel kalpli insanlarla dolu. İyiki varsınız. Eksik olmayın. Nur olun
Niye üyeler fake demiş ki olamaz mı yani? Ne yazık ki ülkemizde bir sürü erkek eşini aldatıyor.Konu sahibinin bir önceki konusuydu ve konu kaldırıldı siteden
Niye üyeler fake demiş ki olamaz mı yani? Ne yazık ki ülkemizde bir sürü erkek eşini aldatıyor.
Hangi konu bu?
Terlik konusukaldırıldı.
keşke kendı hayatlarınıda dıdıkleseler öyle.kimbilir neler çıkacak..İnanmıyorum ya nasıl bu kadar düşüncesiz, duygusuz, bencil olabiliyorlar. Konuyu bilmiyorum ama dediğiniz gibiyse iyiki de silinmiş
O saatte o kadar yazabilmişimBen bu mesaji anlamadım ve sormak İstedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?