Telefonu genaral mobile ve hiçbir şifresini bilmiyorum malesef..Te
Telefonun markası ne? Eger markası iPhone ise telefonun faturasıyla müsteri hizmetlerini arayarak kilidini açtırabilirsin.
Telefon android ise google hesabını ve şifresini biliyorsan yine açabilirsin
Lütfen çok hassas olalım olur mu bu konuda. Kim olduğumu bilenleriniz var, merak edenler için bu bilgi hiçbir işinize yaramayacak. Bahsi geçen videolar zaten dolu Twitter da eşim gibi sapkın insanlar aleni şekilde sergiliyor organlarınıŞöyle oldu. Tüm bu aldatma ,videolar ortaya çıktığı sırada uyuyamayan konu sahibi misafirlere kurabiye yapıyorum yazdı. Bazı üyeler konu fake, bu ne rahatlık moduna geçti ki ben hiçbir konunun doğruluğuna bu kadar inanmadım diye yazmıştım. Neyse tabi birileri fake olduğunu , birileri olmadığını ispatlamaya koyuldu. Biraz istemeden ifşa edildi sanırım. Bazı bilgileri vermiyorum tekrar aynı noktaya dönmeyelim. Artık geleceğe odaklanmak daha faydalı olacaktır.
Telefonun içerisindeki bütün hesapları kapatabilir ama bildirimleri sıfırlayamaz. Aynı şeyi WhatsApp falan da kalır, içiniz rahat olsun. Donuna kadar alın öküzün.Elimde evet, yok bişey yapmayacağım. Avukatım da öyle söyledi
Aminnnn inşallahİnsanların hayatı oyuncak çünkü. Kendi hayatlarında birkaç dakika heyecan yaşayacaklar diye dedektifçilik oynamakta bir sakınca görmüyorlar. Burada bu ifşada parmağı olanların normal hayatta da gayet dedikoducu insanlar olduğunu düşünürüm mesela. Haksız mıyım?
S smolu dualarım sizinle. Güçlü, onurlu bir kadınsınız. Bu pislik herife zaten fazlaymışsınız. Öyle hiçbir şey olmamış gibi hayatını sürdürmesi filan da hikaye. Boğazına kadar kendi pisliğine battı, rezil oldu, düzeni bozuldu. Şimdi sadece rol yapıyor, yenilgiyi kabul etmek zor çünkü. Ancak rolde kalır ama. Siz mutlu, huzurlu bir hayata kavuşacaksınız ama onun için aynısı söz konusu olmayacak. İnşallah boşanma ve yeni bir düzen oluşturma evrelerini de en sancısız, sıkıntısız şekilde çabucak atlatırsınız.
İnşallah öyle yapacak avukatTelefonun içerisindeki bütün hesapları kapatabilir ama bildirimleri sıfırlayamaz. Aynı şeyi WhatsApp falan da kalır, içiniz rahat olsun. Donuna kadar alın öküzün.
Evet var kimliği bende, eski kimlikEx in kimlik bilgileri duruyorsa abinize aratıp hattı açtırabilirsiniz, tabi en yakın bayiye gidip ordan yapın işleminizi de diyebilirler. Yine de denemeye değer.
Ne güzel bir haber,insallah senin için hayırlı bir iş olur,küçük oğlunu kime bırakacaksın çalışırken? Ailen kabullenebildi mi durumu?Aminnnn inşallahbugün bir iş görüşmesine gittim biliyor musunuz?
Ve avukatım 4 te aradı, davamız da açılmış.
Allah çokkk büyük ve ben tğm işlerimi ona havake ettim. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Bir de işe girersem bu süreçte maddş olarak ta muhtaç kalmam kimseye.
İnşallah olumlu sonuçlanır, dualarım seninleAminnnn inşallahbugün bir iş görüşmesine gittim biliyor musunuz?
Ve avukatım 4 te aradı, davamız da açılmış.
Allah çokkk büyük ve ben tğm işlerimi ona havake ettim. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Bir de işe girersem bu süreçte maddş olarak ta muhtaç kalmam kimseye.
Allah razı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırım. Hayatımda şkk defa bu kadar sabırlı oldum. Mükafatı güzel olacak inşallahKonununuzu ilk günden beri takip ediyorum ilk gece gözüme uyku girmedi sizin sabrınıza teslimiyetinize gücünüze hayran kaldım çok mutlu olun insallah
iş başvurusunda bulunmuşsun bugün.. Umarım evlatların ve senin için en hayırlısı olur. Allah sizleri kendinden başka kimseye muhtaç etmesin... Kuzucukların nasıl?Evet var kimliği bende, eski kimlik
Bugün çocukları aldı babaları!Ne güzel bir haber,insallah senin için hayırlı bir iş olur,küçük oğlunu kime bırakacaksın çalışırken? Ailen kabullenebildi mi durumu?
Aminnnnnnn, hayırlısıyla inşallahİnşallah olumlu sonuçlanır, dualarım seninle ♥
aminnnn, sabah ufaklık çok ağladı baba diye. Arttırdım abisinden görüntülü konuştular, sonra 2,3 saat aldı. Oyuncak almış, abur çubuk yedirip getirdi dış kapıdan bıraktı çocuklarıiş başvurusunda bulunmuşsun bugün.. Umarım evlatların ve senin için en hayırlısı olur. Allah sizleri kendinden başka kimseye muhtaç etmesin... Kuzucukların nasıl?
Teşekkür ederim ama umarım hiçbir kadın bunları yaşamazBir de kendi sağlığınız acilen bir kadın doğumdan gerekli tahlilleri yapmanizda fayda var,siz gerçekten çok guclu bir annesiniz çocuklarınız çok ama çok şanslı,umarım bu kararıniz burda bir çok kadına örnek olur
Korkutmayınnn, zaten sıkıntılarım var bu konuda.Günaydın iyi ve güçlü olduğuna sevindim.Bu süreci de güçlü ve sorunsuz olarak atlatmanı diliyorum .Bir önerim kadın doğum uzmanına gidip muayene olurmusun.Çünkü bir tanıdığıma bayandan bayana geçen karaciğeri yıpratan bi hastalık geçti.Önlem almak amaçlı bunu yaparmısın.Sevgiyle kal lütfen
Düşüncesiz pislik. Siz çocuklar üzülmeain diye ağlamamaya çalışırken o sadece kendini dülünüp çocuğa ağladığı resim mi atmış. Pes...Sabah oğluma mesaj atmış, o an ilk defa ağlayabilirdim gerçekten ama kendimi bırakmadım şükür.
Sizi çok seviyorum unutmayın, beni hergün ara, kardeşinle Fotoraflarlarını at yazmış.
Oğlum me zaman geleceksin baba demiş, artık eve gelemeyebilirim ama sizi gezmeye götüreceğim demiş. Evin reisi artık sensin demiş daha 9,5 yaşındaki çocuğa ve ağladığı bir resmi atmış.....
Yer miyim peki bu adinin duugu sömürüsünü?
Yemem!
Evet, bugün yanlarında da ağlamış aşağılık sapık! Küçük oğlum gelmiş 'anne baba kendş kendine ağlıyo' diyor... Çok mal bir adam afedersiniz@yenihayatt
Düşüncesiz pislik. Siz çocuklar üzülmeain diye ağlamamaya çalışırken o sadece kendini dülünüp çocuğa ağladığı resim mi atmış. Pes...
Allah razı olsun, AminnnnnAllah yar ve yardimcin olsun kardeşim o seref yoksunu adam da cocuklara sacma salak konusmayi kessin kendi batakliginda debelensin dursun minnacik yürekleri üzmesin ailenizden birisi cocukalrin psikolojisini bozdugundan haberdar etsin bu ..... neysee Allaha havale etmek en güzeli. Hoş kal güzel kadin sabirli kal mutlu kal insaallahh ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?