Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Te

Telefonun markası ne? Eger markası iPhone ise telefonun faturasıyla müsteri hizmetlerini arayarak kilidini açtırabilirsin.
Telefon android ise google hesabını ve şifresini biliyorsan yine açabilirsin
Telefonu genaral mobile ve hiçbir şifresini bilmiyorum malesef..

Lşt
Lütfen çok hassas olalım olur mu bu konuda. Kim olduğumu bilenleriniz var, merak edenler için bu bilgi hiçbir işinize yaramayacak. Bahsi geçen videolar zaten dolu Twitter da eşim gibi sapkın insanlar aleni şekilde sergiliyor organlarını

Elimde evet, yok bişey yapmayacağım. Avukatım da öyle söyledi
Telefonun içerisindeki bütün hesapları kapatabilir ama bildirimleri sıfırlayamaz. Aynı şeyi WhatsApp falan da kalır, içiniz rahat olsun. Donuna kadar alın öküzün.

Aminnnn inşallah bugün bir iş görüşmesine gittim biliyor musunuz?

Ve avukatım 4 te aradı, davamız da açılmış.
Allah çokkk büyük ve ben tğm işlerimi ona havake ettim. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Bir de işe girersem bu süreçte maddş olarak ta muhtaç kalmam kimseye.

Ne güzel bir haber,insallah senin için hayırlı bir iş olur,küçük oğlunu kime bırakacaksın çalışırken? Ailen kabullenebildi mi durumu?

İnşallah olumlu sonuçlanır, dualarım seninle

Allah
Konununuzu ilk günden beri takip ediyorum ilk gece gözüme uyku girmedi sizin sabrınıza teslimiyetinize gücünüze hayran kaldım çok mutlu olun insallah
Allah razı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırım. Hayatımda şkk defa bu kadar sabırlı oldum. Mükafatı güzel olacak inşallah

Ne güzel bir haber,insallah senin için hayırlı bir iş olur,küçük oğlunu kime bırakacaksın çalışırken? Ailen kabullenebildi mi durumu?
Bugün çocukları aldı babaları!
Arabada yatıyorum demiş onlara. Annem bunu duyunca 'ay yazık' dedş refleks olarak. Çok üzüldüysen al evine ver bir oda sende çeksin videoları dedim, sustu. Hayatımın daha zor olacağını düşündükleri için elle tutulur bişey olsa barıştırmak bile isteyecekler gibime geliyor ki neyseki nu konuda karar mercii benim...

Küçük ve büyük oğluma annemler bakacak evet. İnşallah sağlıkları yerinde olsun da.

iş başvurusunda bulunmuşsun bugün.. Umarım evlatların ve senin için en hayırlısı olur. Allah sizleri kendinden başka kimseye muhtaç etmesin... Kuzucukların nasıl?
aminnnn, sabah ufaklık çok ağladı baba diye. Arttırdım abisinden görüntülü konuştular, sonra 2,3 saat aldı. Oyuncak almış, abur çubuk yedirip getirdi dış kapıdan bıraktı çocukları

Teşekkür ederim ama umarım hiçbir kadın bunları yaşamaz dr a gidemem çünkü sevgili eşim sigorta ödemiyordu. Ama ilerleyen zamanlarda ayarlarım inş

Korkutmayınnn, zaten sıkıntılarım var bu konuda.

Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim o seref yoksunu adam da cocuklara sacma salak konusmayi kessin kendi batakliginda debelensin dursun minnacik yürekleri üzmesin ailenizden birisi cocukalrin psikolojisini bozdugundan haberdar etsin bu ..... neysee Allaha havale etmek en güzeli. Hoş kal güzel kadin sabirli kal mutlu kal insaallahh ♥♥

@yenihayatt Düşüncesiz pislik. Siz çocuklar üzülmeain diye ağlamamaya çalışırken o sadece kendini dülünüp çocuğa ağladığı resim mi atmış. Pes...

@yenihayatt
Düşüncesiz pislik. Siz çocuklar üzülmeain diye ağlamamaya çalışırken o sadece kendini dülünüp çocuğa ağladığı resim mi atmış. Pes...
Evet, bugün yanlarında da ağlamış aşağılık sapık! Küçük oğlum gelmiş 'anne baba kendş kendine ağlıyo' diyor... Çok mal bir adam afedersiniz

Allah razı olsun, Aminnnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…