• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konunuzu bilmiyorum acıkcası yapılan bikaç sayfa yorumdan sonra merak bile etmiyorum

Kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden ben de size sadece dua etmeye geldim

Rabbim tez vakitte kötülerden uzaklasmanızı, dimdik eskisinden güclü sapasaglam evlatlarınızla ayakta durmanızı nasip etsin 🙏🏻

maşallah size taktir ediyorum sizin gibi güçlü kadınları. Siz ne kadar koca yürekli sabırlı ve muhteşem bir insansınız maşallah. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık eylesin. Bir daha sizi kötü insanlarla karşılaştırmasın. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa mutlu sağlıklı sıhhatli güzel bir ömrünüz olsun amiin.

Diğer konunuza yorum yapmamıştım ama ilk günlerde takip ettim. Sonrasında çok nahoş yerlere vardırmış buradaki işgüzarlar, geçmiş olsun. Dilerim bundan sonra ne eşiniz gibi ne de buradaki insanlar gibi sorunlu tiplerle muhatap olursunuz. Ne yaptığını bilen akıllı bir kadınsınız. Zor günlerinizi atlatıp güzel bir hayat kurabileceğinize inancım tam. Mutluluklar dilerim.

İlk günden beri takip ediyorum içinizdeki sızıyı gece uykusuzluklarını çocuklarına bakınca yaşadığın sızıyı maalesef tanıyorum ama ne söylemeye geldim biliyor musun?-Çocuklarında alışıyor ,düzeninde oturuyor ve o kadar huzura kavuşuyorsun ki şuan ki gururunla tekrar tekrar gurur duyuyorsun hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor kalsa yaşanmazdı ..Çocuklarınla birlikte çok daha huzurlu özgür özgüvenli bir hayat seni bekliyor merak etme hepsi sadece kötü bir anı olarak kalacak ve sen herzaman iyi olacaksın

Çok geçmiş olsun.. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum

Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.
Böyle düşündüğünüz için hep mutlu olacaksınız. Etrafta ne yaşanırsa yaşansın, içinizdeki güç yeter size 🥰💕

Siz ve çocuklarınız bu süreci en az hasarla atlatirsiniz inşallah,bu süreç bittikten sonra uzman yardımı almanızda fayda var, yasadiklariniz çok zor şeyler ama öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık herkesten hersey beklenir oldu:(

Allah bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsin, çocuklarıniz çok sansli sizin gibi akıllı becerikli anneleri var umarım bundan sonraki hayatınız ummadiginiz kadar güzel geçer

Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Ayy trolse trol, değilse değil. Ne kadar işgüzar varmış yaaa.
[/QUOTE]
üstelik kadın cinayetlerinin gündemde olduğu dönemde.. Çok kızgınım. Sadece bu konular hakkında artık konuşulmasını istemiyor konu sahibi, onun için saygılı olalım dikkat edelim diye yazmak istedim.

Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
İnanmıyorum ya nasıl bu kadar düşüncesiz, duygusuz, bencil olabiliyorlar. Konuyu bilmiyorum ama dediğiniz gibiyse iyiki de silinmiş

Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın, çocuklarınızin da sizin de yüzünüzü güldürsün. Öyle mutlu bir yuvaniz olsun ki, iyi ki bunlar başıma gelmiş diyin ilerde bir gün.
Birşey dikkatimi çekti, 28 yaşındasınız, 10 yaşındaymıs büyük çocuk. 17 yaşında mı evlendiniz bu adamla:(

Çok geçmiş olsun öncelikle
Bazı insanlara rahat batıyor gerçekten güzel bir eş ve evlatlara sahipken macera arıyorlar Allah ıslah etsin
Size kolaylıklar diliyorum rabbim kalbinizi ferahlatsın yavrularınızla huzurlu mutlu bir ömür diliyorum

Ayy trolse trol, değilse değil. Ne kadar işgüzar varmış yaaa.
üstelik kadın cinayetlerinin gündemde olduğu dönemde.. Çok kızgınım. Sadece bu konular hakkında artık konuşulmasını istemiyor konu sahibi, onun için saygılı olalım dikkat edelim diye yazmak istedim.
[/QUOTE]

Ya şu fake fake diye ortalığı ayağa kaldıran kadınlar acaba atomu mu parçalıyor, NASA’ da uzayı mı araştırıyorlar da konu fake olunca çooooook değerli zamanlarından çalınıyor. Yetmiyor dedektif gibi hafiyelik yapıyorlar. Vallahi şaka gibi.

Ya şu fake fake diye ortalığı ayağa kaldıran kadınlar acaba atomu mu parçalıyor, NASA’ da uzayı mı araştırıyorlar da konu fake olunca çooooook değerli zamanlarından çalınıyor. Yetmiyor dedektif gibi hafiyelik yapıyorlar. Vallahi şaka gibi.
[/QUOTE]
burda tek sevindiğim nokta konu sahibi yasal yollardan hakkını arıycak. Hepsi dersini alsın da birdaha boylarından büyük işlere kalkışmasınlar. Yani bu konu fake olsaydı bile, ispiyonculuk yaparak bi olaya sebep olmuycakları ne malum? Bazıları gerçekten çok tehlikeli, Allah böylelerinin şerrinden korusun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X