- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- Konu Sahibi derindeniz_55
kızlar merhaba daha önceden konu açtım çok beni tanıyan bilir.. ben beş bin nufüsü olan bir ilçedeyim eşim doğu görevi yapıyor burda. mecburiyetten bir ev tutmuştuk yeni evlendiğimizde 2+1 ev tam meydanda gürültü kömür kokusu beni çok rahatsız ediyordu başka ev de bulamıyorduk üstelik evin karşısında ahır var kokusu hep bizim evde yazın.. bir de tam karşıda bir köfteci var camları her açtığımda sanki evde her gün köfte yapıyorum gibi bir koku oluyor aşağısı dükkan adam bir kaç ayda bir arkadaşlarını toplayıp alem yapıyor yüksek sesle konuşmalar filan banyo ve lavabodan köötü kokular geliyor ne yaptımsa çözüm bulamadım.. evde sadece mutfakta üçgen şeklinde minik bir balkon var kullanamıyorum.. bunlar şu an durduğum evin olumsuz yanları şimdi de olumlu yanlarından bahsedeyim : ev etrafında ev olmadığı için yaz kış güneş alıyor kışın bile çok güneş alıyor.. merkezi sistemle çalışıyor ve en sıcak daire benimki sıcaktan camları açtığım da oluyor.. ev sahibi bize hiç karışmaz sadece otomatik olarak kirayı öderiz her ay hiç muhatap olmaz bizle.. evin içi de mutfak da fena sayılmaz kullanışlı. evin en sevdiğim yönü sıcak olması ve güneş alması.. gel gelelim ki ben 3,5 aylık hamileyim. bebek doğunca yatacağı bir oda olsun diye ev aradık bu küçücük şehirde günlerdir .. bulmak ne mümkündü .. sonra bir komşumuz burada en tepede bir ev olduğunu evin harika olduğunu ama çarşıya uzak olduğunu söylemişti.. biz de merak ettik beraberce gittik .. ev harikaydı amerikan mutfak sistemi dubleks ev balkonları gibi çok büyük balkonu vardı.. 3+1 her odası büyük tertemiz çok güzel bir ev aslında tam bana göre ama gel gelelim ki ev neredeyse dağın tepesinde çarşıya yürüyerek gidilemeyecek mesafede ben zaten buraya evlendim evleneli hapis hayatı yaşıyorum bir buçuk yıldır evde sadece ders çalışarak geçiyor zamanım bir ihtiyacım olsa kocama mesaj atıyorum şu eksik bu eksik gelince al diye dışarı çıkmama gerek kalmmıyor kaldı ki ; burası çok yobazlaşmış bir kent yani dışarda bir bayan bile görmek imkansız ben sarışınım dışarı çıktığım zaman bütün adamların gözü üzerimde oluyor herkes beni inceliyor suratımı asarak kaşımı kaldırarak yürümekten bir gün yüz felci geçireceğim :) yani kısacası burada dışarı erkeksiz çıkılmıyor.. bir de hamileyim şimdi ağustosta doğum yapacağım ne bileyim acil bir hitiyacım olursa ne yaparım ... şimdi bunları yazarken kayınvalidem aradı mevzuyu biliyor kışın bir ihtiyacın olursa kayınbaban seni çarşıya yollamaz her şeyi kendisi alır gelir dedi :) yani kısacası önümüz kış bende kalmayı düşünüyorlar galiba ben de yeni öğrendim buyrun cenazze namazına :) lütffeeennnn bana yardım edin dışardan bakan birilerinin bakış açısına çok ihtiyacım var durum vaziyet bu olay bundan ibaret her ince ayrıntıyı yazdım.. uykularım kaçıyor çözüm bulamıyorum