Bir derdim var yardım edin lütfen :(

Aylinaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
191
54
Merhaba kızlar. Bir derdim var uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben istanbulda yaşıyorum tatil için antalyaya annemin amcasının yazlığına geldim, bu amcanın 1 oğlu var kuzenim sayılır aramızda çok iyidir. Kuzenimin sürekli beraber gezdiği yakın bir arkadaşı var bu arkadaşın arabası var ve sürekli orda burda gezerler. Buraya geldiğim ilk gün beni otogardan almak için beraber geldiler çocuğa ilk görüşte hiç ısınamadım. Neyse işte eve geldim akşam oldu hazırlandım falan hadi dışarı çıkalım dedi kuzenim ve arkadaşını aradı bizi gelip almasını söyledi. Çocuk geldi selamlaştık arabasına bindim sahilde bisiklet kiraladık 1.5 saat sürdük derken biraz takıldık zaman geçirdik sonra bizi eve bıraktı. Bu arada fotoğraf çekmeyi çok severmiş elinden makineyi düşürmezmiş. Ondan sonraki gün sabah kuzenim yine bizi almasını söyledi geldiğinde ara biz çıkarız dedi tam 10 dk sonra ne göreyim? Tam saçımı maşalıyorum odamın kapısında çocuk beliriverdi. Kafamda maşa saç baş dağınık :KK53: Çocuk kolay gelsin dedi tebessüm etti bende sağol dedim. Ben hazırlandıktan sonra dışarı çıktık çocuk doğa çekimi yaparken bana manzaranın önüne geç dedi ne olduğunu anlamadım baktım ben poz veriyorum o da fotoğraflarımı çekiyo :KK76: En son fotoğrafı çekti makineyi indirdi bi gülüşü vardı o an tamam dedim bu çocuk benim olmalı. . Ertesi sabah kalktım saç tepeden topuz sıfır makyaj ayıcıklı pijamalarla dolaşıyorum aman allahım yine o :rolleyes: Artık iyice şaşırdım bu çocuğun her gün ne işi var evde diye. O gün yine gezdik tozduk bana takıldı espriler bakış atmalar derken yine bütün gün fotoğraflarımı çekti ben tabi tam anlamıyla leyla :KK6: Nereye baksam çocuğu görür oldum akşam gittim çocuğu sosyal paylaşım sitesinde ekledim onayladı. Derdim şu ki ben çocuktan öyle böyle değil acayip hoşlanıyorum :confused: Sizce o da hoşlanıyor mudur ? Yani bence bu tür hareketleri birşeyler olduğu için yapıyor :KK37: Hoşlanmıyorsa da ne yapmam gerek yardım edin aşık oluyorum galiba :KK17:

Merhaba kızlar. Bir derdim var uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben istanbulda yaşıyorum tatil için antalyaya annemin amcasının yazlığına geldim, bu amcanın 1 oğlu var kuzenim sayılır aramızda çok iyidir. Kuzenimin sürekli beraber gezdiği yakın bir arkadaşı var bu arkadaşın arabası var ve sürekli orda burda gezerler. Buraya geldiğim ilk gün beni otogardan almak için beraber geldiler çocuğa ilk görüşte hiç ısınamadım. Neyse işte eve geldim akşam oldu hazırlandım falan hadi dışarı çıkalım dedi kuzenim ve arkadaşını aradı bizi gelip almasını söyledi. Çocuk geldi selamlaştık arabasına bindim sahilde bisiklet kiraladık 1.5 saat sürdük derken biraz takıldık zaman geçirdik sonra bizi eve bıraktı. Bu arada fotoğraf çekmeyi çok severmiş elinden makineyi düşürmezmiş. Ondan sonraki gün sabah kuzenim yine bizi almasını söyledi geldiğinde ara biz çıkarız dedi tam 10 dk sonra ne göreyim? Tam saçımı maşalıyorum odamın kapısında çocuk beliriverdi. Kafamda maşa saç baş dağınık :KK53: Çocuk kolay gelsin dedi tebessüm etti bende sağol dedim. Ben hazırlandıktan sonra dışarı çıktık
:KK53::KK53:

BULUNDUĞU YERDE TELEFON ÇEKMİYOR KOPYALA YAPIŞTIR PARÇA PARÇA ANLATIYIM DERKEN ÇORBA OLDU AMA SİZ KONUYU AZ ÇOK ANLAMIŞSINIZDIR:KK53::KK53:

Yaz aşkı dedikleri bu olsa gerek :KK51:
Tatil bitene kadar takılın sonra unutursunuz
Hoşlanıyor belli ki ama tatilde böyle şeyler eğlenmelik olur
:KK69:

anlamadim, cocuk senimi gözetliyormus? yoksa gizli resimlerini mi cekmis?
dert tam olarak nedir?
Gözetleme yok her sabah erkenden buraya evimize gelmek için yollara düşer oldu kendisi bende bunun nedenini anlamaya çalışıyorum resimlerimi de fotoğraf işiyle uğraştığı için çekiyor ama özellikle hep beni çekiyor bende kendisinden çok hoşlandım acaba düşünceler karşılıklı mıdı:KK53:r

Gözetleme yok her sabah erkenden buraya evimize gelmek için yollara düşer oldu kendisi bende bunun nedenini anlamaya çalışıyorum resimlerimi de fotoğraf işiyle uğraştığı için çekiyor ama özellikle hep beni çekiyor bende kendisinden çok hoşlandım acaba düşünceler karşılıklı mıdı:KK53:r

ha simdi anladim
arkadaslarima katiliyorum, yaz aski kokusu geliyor
dahada ilerleyip ilerlememesi karsi tarafin niyetine bagli

Her sabah erkenden sizin eve neden geliyor? Sizin ev çok mu manzaralı?
Yaz aşkı da ne ola ki? Aşk aşktır işte..
Sizi bulur umarım:)

Yaz aşkı olmamalı bunun için bişey yapmam gerek o_O

Çocuğu çok iyi tanımanız gerek.
Gönül eğlendirecek bir tip mi ciddi bir kişilik mi bilmeniz gerek. Hoş ne kadar tanıyabilirsiniz tatil süresi içinde. İnsanlar senelerce sevgili olduğu, nişanlı olduğu veyahut senelerce evli kaldığı kişiyi bile tanıyamıyor.

Diyelim ki yaz aşkı olarak kalmadı da devam etti. Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz çocukla?
Yeni başlamış ilişkiler uzaklaşınca pek devam etmiyor.

Ben uzun soluklu bir ilişkiye pek ihtimal veremiyorum şuan ama belli olmaz nasip

Gün geçtikçe anlarsınız ne olduğunu, çok beğendiysen tut kolundan götür nikah masasına

Çocuğu çok iyi tanımanız gerek.
Gönül eğlendirecek bir tip mi ciddi bir kişilik mi bilmeniz gerek. Hoş ne kadar tanıyabilirsiniz tatil süresi içinde. İnsanlar senelerce sevgili olduğu, nişanlı olduğu veyahut senelerce evli kaldığı kişiyi bile tanıyamıyor.

Diyelim ki yaz aşkı olarak kalmadı da devam etti. Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz çocukla?
Yeni başlamış ilişkiler uzaklaşınca pek devam etmiyor.

Ben uzun soluklu bir ilişkiye pek ihtimal veremiyorum şuan ama belli olmaz nasip

Gün geçtikçe anlarsınız ne olduğunu, çok beğendiysen tut kolundan götür nikah masasına
Valla çok beğendim suratına bakarken içimden 'sana çok pis aşık oldum' diyorum :KK71:

X