Bir Derdim Var

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Evet bir derdim var.. Sadece benim değil, hepimizin bir derdi var. Konu; bir türlü sonu gelmeyen kadın cinayetleri !

Hepimiz kadınız, hepimiz can taşıyoruz, hangi mantığa sığar kendini doğuran anaları, çocuklarını doğuran karılarını öldürmek !

Sadece bu mu? Kendi bacısına yan bakanı döven adam, sokakta kırmızı ruj sürdü diye bir kadına tecavüz edip öldürebiliyor ve bu adam bir kaç yıl yatıp çıkabiliyor ya !! Gerekçesi neymiş efendim 'iyi halden kıyak'!

Evet ben buna 'iyi halden hakim kıyağı' diyorum..Çünkü bu hayvan iç güdüleriyle yaşayan "adama" ,sokakta gezebilirsin, diyen hakimler, benim bakış açımla hemcinsine ve yahut karşı cinsine 'kıyak' geçmiş oluyor, yarım kalan işini bitirsin diye..

Ben de kadınım ama asıl endişem iki yaşında ki kızım ! Düşünebiliyor musunuz? Kızım henüz iki yaşında ve ben onu parka götüremiyorum ya !!

Çocuk tecavüzcüleri, kadın simsarları, iyi halden kıyaklar ülkemizde oldukça çocuklarımız kızlarımız eve mahkum yetişecekler ve ileride başlarına bir şey gelmemesi için sürekli korkuyla yaşayacağız..

Unutmayalım ve unutturmayalım !

Ölen genç kadınlarımızı, kızlarımızı, analarımızı hatırlayalım..

Hatta bu dijital anıtı paylaşalım; http://anitsayac.com/ ki kimse unutmasın !

Evet benim bir derdim var, çok büyük !!

Ya ben anlamıyorum bu erkeklere olan ihtimam nereden geliyor?? Neden kadın erkek ayrımı oluyor diyoruz ya işte o evden başlıyor..
Aynı kadın kızına ev işi yaptırırken oğluna aman oğlum sen otur getiririm ben yemeğini deniyor.
Aynı adam kızının erkenden eve gelmesini isterken oğlunun kızlarla gezip tozmasına izin veriyor.
Aynı aile kızına her türlü baskıyı uygularken, erkek adam o istediğini yapar diye oğlunu kayırıyor..
Erkek kardeşi dövse haklıdır oğlum yapmıştır birşeyler diye düşünebiliyor !
Önce bu kafayı değiştirelim artık ! Bir toz konduralım oğlanlarımıza ! Bir iş yaptıralım, kadın olmanın ana olmanın kolay olmadığını bir canı yetiştirmenin öyle can almak kadar kolay olmadığını öğretelim.
Eğitim evden başlar diye, boşuna denmemiş.. Eğitimi düzgün verelim ki o da her cana sevgiyle yaklaşsın şiddetle değil !

Biz kadınlar olarak evde çocuklarımızı yetiştirirken bile 'cinsiyet ayrımı' yaparsak, bu sorunlar hiç bitmeyecek...

3 ayda 81 kadın cinayeti ha .. Bu arada dijital anıta baktım , her sene artarak ilerliyor hiç azalma yok.. Bu zihniyetle daha çoook kan dökülür. Sadece kadınlarımız kızlarımız değil ki yitirilenler bak işte daha dün adliye karıştı ? Savcı da toprağa girdi , savcıyı rehin alanlar da.. Dökülen kanları kanlarla temizlemeye çalıştıkça batıyoruz balçığa

tecavuzcununun basini kesip koy meydanina atan kadin omur boyu hapis aliyor da hem tecavuz edip hem olduren insan musfeddeleri nasil oluyor da iyi hal aliyor. keske gidip kadini bilinclendirseydim soyle giyin soyle dur... belki o da iyi hal alirdi o zaman.

uckuru bozuklarla karsilastirmasin Rabbim, bundan sonrasi icin tahammulum yok. 80 yasindakinden de korkuyorum 12 yasindakinden de.

Gelecegin psikopat annelerindenim sanirim ne diyim, Allah iyilerle karsilastirsin.

Saolun.. Bir derdim var'a da yakışırdı. Çünkü burada kimse görmüyor.. Oysa ben görülsün, görenler artsın istiyorum. Asıl dert bölümüne bu konulmalıydı..Çünkü herkesin, hepimizin, analarımızın, çocuklarımızın, kızlarımızın en büyük derdi bu.

X