- 2 Şubat 2015
- 7
- 0
- 34
- Konu Sahibi darkgirlffttt
merhaba arkadaslar.. içimi dökmem gerek ve sizden fikir almam gerek.. kızlar ben uzuuun uzun zamandır kımseye asık olamıyorum. bes sene oldu yalnızlıga alısalı. coo kotu bırını sevmıstım ondan sonra oldu tabı konustugum ınsanlar ama. oyle kaldı.. gecen gun kuzenlermle gezemeye gıtmıstık.kuzenımn ıs arkadasına asık oldum.. nasıl oldu bılmıyorum acıkcası gayet resmı bı seklde uc kere falan muhabbete gırmısızdır ama o bakısları konusmaları aklımdan gıtmıyo. eve geldıgımde arastrdım bes yıllık bı sevgılısı oldugunu ögrendım.. ama sankı aramızda bısey olustu gıbı blmıyorum sankı belkı de bana öyle gelmıstır ılgısı falan. blmıyorm kafam cok karısık yıllarca kımseye ısınama sevme asık oldugun adam bekar cıkmasın:) bu olay herkesn basına geleblr lutfen sorgulamayın benı kızmaynda.ayrıca hıc bsey yapmadım yapamamda zaten. kuzenmno gunku arkadaslarndan bırı bıseyler hıssettgnı soylemıs hıc dusnmeden drek reddettm kuzenm kendn soyle demesıne ragmen. hayr hıc bı ıletısım olsun ıstemıyorum.galıba o cocuktan umudum oldugu ıcın.nasl olur bende blmıyorum. napcam hıc bi fikrm yok.. sızınde boyle bısey basınıza geldımı ?