Bir diyet macerasının başlangıcı :) Birbirimize destek olalım.

Brutusum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
31
7
78.6 Kg ile başlamış olduğum diyetimin 1. günü,
Sabah :içerisine limon suyu damlatılmış iki bardağa yakın su
Saat 10.00 civarı :ev yapımı yoğurdun içerisine 1 kaşık yulaf kepeği
Saat 15.00 civarı :haşlanmış yumurta (henüz hazırlamadım)
Akşam :light süt ile yapılmış şekersiz türk kahvesi(henüz hazırlamadım)

Burda yazdıklarımı okuyup denemek isteyenler olursa ilk olarak midemi alıştırdım ekmeği bıraktım zor oldu ekmekle beraber şekeri bıraktım oda zor oldu akşamları yemek yememe kararı aldım ve bunu kendime şartladım. Beraberinde cola, fanta, cips türü yiyecekleri bıraktım. Midemi ve kendimi hazırlamadan önceki kilom yani 1 ay öncesi 82.7'di. az da olsa kilo verdiğimi gördüm mutlu oldum, su içmeyen ben su içmeye başladım yiyecekler ve besin değerleri hakkında yeteri kadar araştırma yaptıktan sonra dukan kitabını dada önce alıp okuduğum için kendi diyetimi oluşturdum. Sabahları yogurt yiyebildiğim için benim sıralamam buşekilde yiyemeyenler için yağsız omlet veya yagsız peynirli omlette olabilir.Bu arada çalısıyo olmanın verdiği zorlukları düşünmeyi bırakıp akşamdan kaplara koyacağım diye motive ettim kendimi. Ev yapımı yoğurt dışardan alınanlara göre daha sağlıklı ve sindirim sistemi içinde yararlı şimdilik bu kadar :))

Başarılar diliyorum canım sana ama aç kalınır bu diyetle şok diyet gibi bişey olmuş bunu çok uzun süre devam ettiremezsin ki :KK43:

As
Başarılar diliyorum canım sana ama aç kalınır bu diyetle şok diyet gibi bişey olmuş bunu çok uzun süre devam ettiremezsin ki :KK43:
Aslında şok olmadı daha öncelerde çok farklı diyetler denedim hiç bir şekilde fayda etmedi etim sıkı olduğu için, bugün tartılıcam ne kadar fark ettiğini yazarım. Teşekkür ederim bu arada :)

04.08.2015 sabah evden çıkmadan ılık su sonrasında iş yerinde light süt 1 bardak
öğlene kadar tok durabilmemi sağladı buna çok seviniyorum
13.00 civarı salatalık, domatez 2 tane haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz çay
15 civarı türk kahvesi yarım şekerle yapılmış
akşam ev yapımı yoğurt içerisine yulaf kepeği koydum 1 kaşık
uyumadan önce süt ve bol bol su gün içerisinde

başarılar:KK9: bende başlamak istiyorum:mad: kendime grup, ekip arkadaşı arıyorum. yanlız zor oluyor.:KK45:

X