portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 9 Kasım 2011
- 662
- 69
- Konu Sahibi portakalcicegiii
10 gun once gordum onu, tesadufen kursuna gitmisim folklor oynuyordu o sira. Gorur gormez carpildim diyebilirim! Ulasabilecegim hic bir sey, kendimi gosterebilcegim hic bir mekan yok. Nerde okudugunu, nerelerde kimle takildigini bilmiyordum ama faceden zor da olsa buldum, ekledim ve yazdim selam nasilsin tarzinda. Allahtan terslemedi, guzel bi muhabbet gecti aramizda ordan da whatsappa gectik :) ama hep normal muhabbetti, hoslantidan falan konusulmadi. Pazartesi gunu konserden sonra beni gorme firsati oldu (acikcasi biraz da ben zorladim) bi yirmi dakika konustuk sonra ayrilinca cocuk ne aradi ne sordu!! Ben yazinca da kisa kisa cevap verdi, iyi falan diye tersledi beni begenmedi sanirim.. o kadar canim sıkkın ki, nasil da alismisim ona, nasil da hemen bosluga dustum, nasil da kalbim acidi. 15 yasindaki ergenler gibi hissediyorum kendimi.. Ne hissettigini ne dusundugunu bile bilmiyorumm off.. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim? Bana akil verin lutfen. Erkege ilk adimi atip mutlu olan biri yok mudur su dunyada?