• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Aptal yerine koyması !! Çok safım nasıl kurtulucam

Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
olamassın canım senin ki saflık degil kalp temizligi bi insan sözüne inanmak saflık olamaz insanız edilen konuşulan herşeyin yalanmı dogrumu diye düşünmek mi gerekir insanlar hep yalanmı söyler belkide hayat degişti her söz yalan da biz farkedemiyoruz kendimize saf diyoruz oysa onlar yalancı biz saf degiliz biz insanız

Hayatta dersler ve iş yönünden iyisin ne güzel.saf felan değilsin adam pislik hem ortada yasanmislik yok.hep bu sevgi boşluğu ve acligindan oluyor.güzel birşey olsun istiyorsun o kadar istiyorsun ki detayları kaciriyorsun.o kadar saf olan facede o resimler olduğu halde kabul edendir.

Ortadoğu erkeği çok çakal

Bir de bizim toplumun artık nasıl diyeyim kadın erkek dütü bozuldu. Düzgün erkek zaten yok, evli nişanlı erkeklerin çoğu başka kadınla flört ediyor, kovalıyor, umut veriyor. Bizim erkeklerimizi hiç beğenmiyorum karakter olarak, babalarımızın kuşağı çok çok daha iyiydi.

Valla ben Yunanistan ın doğusundan gelen erkeklere alıcı gözüyle bakmıyorum bu yüzden. Hepsi birbirinden kaypak.

+1000

Ortadoğu erkeği çok çakal

Bir de bizim toplumun artık nasıl diyeyim kadın erkek dütü bozuldu. Düzgün erkek zaten yok, evli nişanlı erkeklerin çoğu başka kadınla flört ediyor, kovalıyor, umut veriyor. Bizim erkeklerimizi hiç beğenmiyorum karakter olarak, babalarımızın kuşağı çok çok daha iyiydi.

Valla ben Yunanistan ın doğusundan gelen erkeklere alıcı gözüyle bakmıyorum bu yüzden. Hepsi birbirinden kaypak.
Kesinlikle
Çoğunun kaşı gözü ayrı oynuyor
10 tane kadinla evlense yok mu onbirinci diye etrafa bakıyorlar bir yandan çok muhafazakarlar bir yandan aç gözlülukte dünya birincisiler
Bulunabilecek en berbat karışım

Ya insanligin geldigi son noktadan urkuyorum artik.ben neden iyi niyetliyim diye uzuluyorsunuz.yalan soyleyen insanlari kandiranlar kusurlu olanlar degil mi?dogru soyleyen inanan insanlar aptal,yalan soyleyip insanlari kullananlarin akilli olarak adledilmesi manyakca olan bence..siz dogrusunuz..degismeyin;)

Neden kendinizi sucluyorsunuz? Sizin sucunuz yok, bu tamamen karsidaki adamin karaktersizligi. Sorunuza gelirsek uzerinizdeki safligi atabilirsiniz tabi ki, benim gordugum genelde insanlar kazik yedikce iyi niyetlerini kaybediyorlar.

Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Endonezyalilara gore 2. Hatta 3. Es normal..ve cogunun 2. Evliligi var..
Birinci bosamiyor tr de ki gibi..
Sana garip gelmis yoksa adama gore normal yani..
Bosver sen onune bak..
Ama endonezyalilar cok sakin oluyor..
Birde cocuklaraina karsi asiri ilgililer..
Bir anne gibi bakiyorlar hep kucaklarinda cocuklar..

Sanırım balık burçlarının ortak özelliği bu, bende öyleyim, Allah koruyor benide, çünkü bende herkese inanırım, neyseki kötü niyetli kimse çıkmadı karşıma, inşallah da çıkmaz.
Ama sende burda hatalısın, ilk defa tanışıp 5 dk da senden hoşlandım vs diyen adam herkese mavi boncuk dağıtıyordur bence ;)

Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)

:D :D :D :D :D çok tatlısın MissCherryBlossom MissCherryBlossom

çok hayalperestsin bence.

konuştuysanız hemen bir şey olacağı anlamına mı geliyor bu kadar ilişki bazlı olma. hoşlanma vs basit şeyler. evli olmasa bile belki sevgili bile olmayacaktınız yani

sanırım sevgili adayı sayın az bu yüzden çok takıyorsun.

Sizin yerinizde kim olsa ayni seyi yasar. Insan sarrafiyim diyen bile bi erkegin evli oldugunu o an anlayamaz.

Balık burcu bir kızkardeşim var ordan biliyorum, insanlardan kazık yedikçe insanlar öğreniyorlar büyüyorlar, yalnız balık burçları biraz daha zor öğreniyor.. Hep o insan sevgisinden işte.. Yaşınız büyüdükçe öğrenirsiniz:))
Bir balık kadını olarak bende çok kazık yedim ;)

Dürtümerinize hakim olup biraz düşünerek davranmak deyim yerindeyse kendini ağırdan satmakla başlayabilirsiniz. Davranışlar zamanle alışkanlığa dönüşür alışkanlıklarınız da sizi siz şapar

Valla panpa bu Arbistan, Kuveyt vb ülkeler ve Hindistan tarafı müslümanı da hindusu da aynı bulsalar 10 kadınla evlenirler. Yani o tarafın kültürünü bilmekle alakalı bir durum diyeyim, saflıkla alakası yok. Kadın insana sayılmıyor, evdeki kadına hiçbir saygı yok. Yatın kalkın Mustafa Kemale dua edin bu kadar yazıyorum.

Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)
Çok güldürdün beni:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X