Bir erkek bir kızı neden kıskandırmaya çalışır?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Henüz sevgili değilken...
Bugün bir kızla fotoğraf koymuş ama sevgilisi falan değil ve beni kıskandırmak için yaptığına eminim yani %100
Daha öncede konusurken 1 kez bu tarz bişey oldu çünkü ufak anlamıştım.
Konusuyorduk mesajla konusurken en son mesajına cevap vermedim,sinir oldum çünkü o fotoğrafa amacına ulaştı yani
Niye böyle bişey yapıyorki ? Tepki mi ölçmek için mi? Çünkü çok net değilim ben de ona kafam karışık oldugu için.Arkadaş gibiyiz. Ne yapıcam diye beni ölçüyor galiba ?

seni kıskandırmaya çalıştığın kanısına nerden vardın.daha sevgili bile değilken?

ya kizLa erkegin arasindaki iLiskiyi biLmiyorsunuz ki arkdsken sevgiLi surecine girecekLeri durumdan soz ediyordur beLki arkadasimiz.
neyse canim hic takmamis gibi yap sende gunLerinin guzeL faLan gectigini soyLe o buna ciLdiracaktir zaten.

Umursama gitsin. Kendi kendine tribe girersen kiskandirmaya calisiyor diye cok komik gorunursun bence.

Kaldi ki sevgili de deilmissiniz. Sevgili olmak icin de boyle malca hareketler yapan bi erkekle de sevgili olma bence. :)

Belkide dusundihun gibi degildir.
Dunyanin kendi etrafinda donmedigini anladigin ve aslinda kendini en cok sevdigin ve kendi yorungeni cizdigin zmn bu sorunun cvbini ogreneceksin

ya kizLa erkegin arasindaki iLiskiyi biLmiyorsunuz ki arkdsken sevgiLi surecine girecekLeri durumdan soz ediyordur beLki arkadasimiz.
neyse canim hic takmamis gibi yap sende gunLerinin guzeL faLan gectigini soyLe o buna ciLdiracaktir zaten.
Sahi bişey sorucam, leler niye büyük?

Dikkatini cekmek icin yapiyordur:)) sen duygularini belli et dye

Bu cok sacma degil mi ya. Belki ben o kızla aralarında birsey oldugunu dusunucem mesela.kiskandim ama inadina belli etmedim napayim:)))

yani öyle yapicam umursamamis givi
Belkide dusundihun gibi degildir.
Dunyanin kendi etrafinda donmedigini anladigin ve aslinda kendini en cok sevdigin ve kendi yorungeni cizdigin zmn bu sorunun cvbini ogreneceksin

dünyanin kendi etrafıma döndüğünü falan dusunmuyorum benden hoslandgni dusundugum icin bunu soyledim?

Demek istedigim suydu.
Cok az insan kiskandirmak icin boyle bsy yapar ve baskasinin dusuncesini bu kdr onemser. Belki deger verdigi arkadasi kuzeni akrabasidir? Ve sizi kiskandirmak icin degil hos vakit gecirdigi icin kendi icin mutlu oldugu icin paylasmistir.

1- Yorum yapanlar lütfen diğer yorumcularla ilgili geyik yapmayın.
2- Rica ediyorum şu yorumları süslü yazmak yerine olması gerektiği gibi yazın:KK66:

X