- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çok yakınım ikinci evliliğini yaptı... kızın pek çok şeyi kursağında kaldı...çünkü erkekle kızın heyecan dozları çok farklıydı evlilik aşamasında...kız doğal olarak çok heyecanlıydı herşeyi beraber tek tek seçerek özenerek hayaller kurarak yapmak istiyordu ama bunlar erkeği skıyordu...herşeyi çok çabuk bitirmek istiyordu...bazı şeyler formalite geliyordu gözüne...yani sırf yağmış olmak için yapıyordu kızı ve ailesi mutlu etmek için...ama maalesef içinden geldiği için değildi...neyse bir şekilde evlendiler... yakınımın ikinci evlendiği kız gayet fedakar düşünceli anlayışlı bir insandı...ilk karısı ise çok cazgır annesinin sözünden çıkmayan erkeği yönetmek isteyen çok egoist bir kadındı...ama erkek ilk evliliğinde çekebildiği kadar çekti o kızı...çok daha anlayışlıydı ona karşı... çünkü dediğim gibi ilkiydi erkeğin...sonuçta kimse yuvasını yıkmak için evlenmez...yuvası yıkılmasın diye hem kıza karşı hem kızın annesine karşı çok taviz verdi...kişiliğinden vazgeçti nerdeyse...ama olmayınca olmuyor...ayrıldılar...sonra 3-4 yıl sonra tekrar evlendi bu yakınım... ama sütten ağzı yanan hesabı şimdi bu eşine karşı o kadar katı ki... tamam eşini seviyor çocukları oldu yuvası iyi... ama eski evliliğindeki anlayışı, verdiği tvizler yok... resmen dediğim dedik modda... olacaksa yürüyecekse benim kurallarımla olacak modunda... çünkü yürümeyecek evliliğin anlayış yapsan da yapmasan da yürümeyeceğini düşünüyorlar artık...ve bu yüzden de ikinci evlilikte kendidlerini ezdirmiyorlar zaten yürürse bu şekilde de yürür diyorlar... ama ben de içten içe üzülüyorum...haketmeyen kadına onca taviz verdi anlayış gösterdi ama hak eden kadına aynı anlayışı göstermiyor diye...ama hayat böyle maalesef...çoğu insan hakettiği değeri görmüyor...hep yanlış kişiler görüyor onlar da kıymet bilmiyor... tatlım erkek arkadaşını tanımıyorum ama bence gerçekten ailenin söylediklerine kulak ver...onlar senin göremediklerini görürler ondan bizlerden çok daha tecrübeliler... senin ilk evliliğin olacak, cıvıl cıvıl bir genç kızsın anladığım kadarıyla... heyecanlısın...evlenmek yuvanı kurmak istiyorsun... eğer erkek arkadaşında en ufak bahsettiğim şeylerden birini görüyorsan evlenme...zaten evlenmek istememesinin nedeni evlilikten bıkkınlık... şuan evlenseniz onunla sen aynı heyecanı yaşayamayacaksınız... biraz daha zaman ver ilişkinize ve emin ol canımmm....
Hadi yaaa bak beni iyice korkuttunuz salak gibi bende neler düşünüyordum ya![]()
walla canım sonuçta erkek arkadaşını tanımıyorum ama genel olarak konuşayım çok yakınlarımda gördüğüm kadarıyla...ikinci evliliğini yapacak olan bir erkek gerçekten çok zor bir erkek oluyor... ilk evliliğinde karısına verdiği tavizleri, ona yaptığı anlayışı ikinci evliliğindeki eşine göstermeyebiliyor...çok daha ittihatlı davranıyorlar...kendini koyuvermiyorlar evliliğin kollarına... ilk evliliğinde çektiği acıları çekmemek için kendinden taviz vermiyo ya da çok az taviz veriyorlar... bu yüzden evlenmek istese bile sevgilin bence sen bir kere daha düşün iyice ölç tart öyle evlen... sevgilinin evlenmek istememesinin nedeni ,o evliliği gördüğü yaşadığı için evliliğin toz pembe olmadığını, evlilikten sonra bazı şeylerin değiştiğini, monotonlaştığını, aradaki aşkı yavaşlattığını biliyor, senin bazı hayallerin onda yok mesela...sen şanlı bir düğün, gelinlik istiyorsun kendi evini düzmek istiyorsun...onunla yaşayacağın ilkleri hayal ediyorsun...ama onun için bunlar ilk olmayacak ve senin gösterdiğin hevesi göstermeyecek her ne kadar seni çok seviyor olsa da...evliliğin bu saydığım tüm adımları ona formalite geliyordur ve bu uğraşlarla tekrar uğraşacak olmak ruhunu sıkıyordur...
erkeklerın hepsi evlenmekten korkar .dıkkat edın nişan söz arefelerın de erkekler bırden degısıyor
strese bunalıma gırıp tanınmaz hale gelıyorlar .sorumluluk almaktan korkuyorlar .
sanırım sızın sevgılınızın basından daha once evlılık gectıgı ıcın de ,bellı kı sıkıntılı bı evlılık yasamıs
o yuzden evlılıge karsı ıyıce sogumustur .ama asla evlenmem dıye bırsey yoktur bence
evlenmeyecekse nereye kadar gıdecek kı bu ılıskı
canım ben çok yakınım ikinci evliliğini yaptı... kızın pek çok şeyi kursağında kaldı...çünkü erkekle kızın heyecan dozları çok farklıydı evlilik aşamasında...kız doğal olarak çok heyecanlıydı herşeyi beraber tek tek seçerek özenerek hayaller kurarak yapmak istiyordu ama bunlar erkeği skıyordu...herşeyi çok çabuk bitirmek istiyordu...bazı şeyler formalite geliyordu gözüne...yani sırf yağmış olmak için yapıyordu kızı ve ailesi mutlu etmek için...ama maalesef içinden geldiği için değildi...neyse bir şekilde evlendiler... yakınımın ikinci evlendiği kız gayet fedakar düşünceli anlayışlı bir insandı...ilk karısı ise çok cazgır annesinin sözünden çıkmayan erkeği yönetmek isteyen çok egoist bir kadındı...ama erkek ilk evliliğinde çekebildiği kadar çekti o kızı...çok daha anlayışlıydı ona karşı... çünkü dediğim gibi ilkiydi erkeğin...sonuçta kimse yuvasını yıkmak için evlenmez...yuvası yıkılmasın diye hem kıza karşı hem kızın annesine karşı çok taviz verdi...kişiliğinden vazgeçti nerdeyse...ama olmayınca olmuyor...ayrıldılar...sonra 3-4 yıl sonra tekrar evlendi bu yakınım... ama sütten ağzı yanan hesabı şimdi bu eşine karşı o kadar katı ki... tamam eşini seviyor çocukları oldu yuvası iyi... ama eski evliliğindeki anlayışı, verdiği tvizler yok... resmen dediğim dedik modda... olacaksa yürüyecekse benim kurallarımla olacak modunda... çünkü yürümeyecek evliliğin anlayış yapsan da yapmasan da yürümeyeceğini düşünüyorlar artık...ve bu yüzden de ikinci evlilikte kendidlerini ezdirmiyorlar zaten yürürse bu şekilde de yürür diyorlar... ama ben de içten içe üzülüyorum...haketmeyen kadına onca taviz verdi anlayış gösterdi ama hak eden kadına aynı anlayışı göstermiyor diye...ama hayat böyle maalesef...çoğu insan hakettiği değeri görmüyor...hep yanlış kişiler görüyor onlar da kıymet bilmiyor... tatlım erkek arkadaşını tanımıyorum ama bence gerçekten ailenin söylediklerine kulak ver...onlar senin göremediklerini görürler ondan bizlerden çok daha tecrübeliler... senin ilk evliliğin olacak, cıvıl cıvıl bir genç kızsın anladığım kadarıyla... heyecanlısın...evlenmek yuvanı kurmak istiyorsun... eğer erkek arkadaşında en ufak bahsettiğim şeylerden birini görüyorsan evlenme...zaten evlenmek istememesinin nedeni evlilikten bıkkınlık... şuan evlenseniz onunla sen aynı heyecanı yaşayamayacaksınız... biraz daha zaman ver ilişkinize ve emin ol canımmm....
Asla evlenmem demiyor zaten. Evlensemde 2 3 sene sonra olur anca diyor. Zaten benimde öyle hemen olsun diye bir niyetim yokki .. Çocuk konusunda da sırf benim o heyecanı yaşamam için istiyor senin o heyecanını isteğini elinden alamam diyor.
Evet, bende gercekten bunu cok merak ediyorum..
Bi erkek cok sevmesine ragmen neden evlenmek istemez ?
Bende erkek arkadasimla bu yüzden ayrildim,
ve cok sevdigine emindim..
belkı boşanmamıştır olabılır mı ozzy?
bak sana ne anlatıcam
benım erkek arkadaşım, çıkmaya başladıktan 4 gün sonra bana ne dedı bılıyor musun
-kafanereyebızoraya, sakın bana ılerde yüzük takalım evlenelım deme, ıstemıyorum ben yüzük fln takamam- dedı
bende sustum tamam dedım.
benden öncekı kız arkadaşı çoook baskı yapmış, 4sene çıkmışlar ama kız hep söz yapalım nışan yapalım yüzük takalım demış
adamın bana ılk dedığı yüzük ıstemıyorum şımdıden söylıyım oldu.
Ama şu son 1 senedır nasıl değıştı anlatamam,
bana yüzük takmam dıyen adam nışan olsun yüzük takalım evlenelım dıye peşımde dolanıyor
şımdıde ben ıstemıyorum
Belkıde dıyorum, zamanla sevdıkçe tanıdıkça fıkrı değışır,
benım odun bıle yüzük takmak ıstıyorsa hıç bırşey ımkansız değıldır![]()
evlensemde 2-3 yıl sonra evlenırım dıyorsa..bu 2-3 yılınızı nısanlı gecırın ozaman..en azından ılk adımı atıp cıddıyetını beyan etmıs olur..hem cocuguda sırf senın hevesın kursagında kalmasın dıye yaparım demek de ne demek? sana oyuncak mı verıyor? evlılıkte hersey sevgıyle olur,zorakı degıl![]()
yok eski karısını biliyorum gördüm o başka biriyle evlenmiş 2 çocuğu var hatta. yaa bazen acaip heves ediyor ya nişanımız böyle olsun düğünümüzü şöyle yapalım diye şimdide evlenmek istemiyorum diye çok ikilemde ya