Bir erkek nasıl döner ?

ipekoyku

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
115
15
30
Çok büyük sorunlar sonucu aramız açıldı ayrıldık gibi bişey 2 hafta sonra nişanımız var hatalar karşılıklı sonuçta ikimizdede var ama aileme hicbirşey söyleyemedim

indir.jpg

Şu şekilde bir ofis sandalyesine oturtup tercihen saat yönünde kuvvet uygulayıp çevirirseniz erkek başarıyla döner.

Çok büyük sorunlar varsa neden dönmesini istiyorsunuz? Saçma değil mi? Sonra mutsuz bir evlilik yapıp ama bekarken böyle değildi diyeceksiniz.

dönerse senindir ben dürüm söyledim :KK70:
şaka bir yana biraz detay verirseniz dışardan göz olarak fikir verilebilir
ama öncelikle sorunları aşmalısınız o kadar sorun varken nişane acele edip pişman olacak şeyler yapmamalısınız

Bir arkadaşımı vardı ortak sevgilime yalan yanlış şeyler anlatmış namus konusu değil kullanmadığım halde kimyasala bulaştığımı bunları satan arkadaşlarım olduğunu anlatmış önceden ama benim böyle bi durumum yok kanıtlayamadımda amateme gitmeyi düşünüyorum test yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz aileme nişan attım diyemem çok zor bu durum biraz sıkılar

Bir arkadaşımı vardı ortak sevgilime yalan yanlış şeyler anlatmış namus konusu değil kullanmadığım halde kimyasala bulaştığımı bunları satan arkadaşlarım olduğunu anlatmış önceden ama benim böyle bi durumum yok kanıtlayamadımda amateme gitmeyi düşünüyorum test yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz aileme nişan attım diyemem çok zor bu durum biraz sıkılar
yok öyle bişey demene inanmıyor mu?
madem git yaptır ama sana güvenmeyen biriyle nereye kadar?

Nişanlanmamışsın daha bu durumda nişan atmış olmazsın.Ayrıca ailen bu kadar sıkıysa evlenip boşanmasıda var bunu hiç hesaba katmıyosun,sürekli kendini ispat ederek nasıl yürütebilirsin evliliğini seni yorar ve bir noktada tıkanırsın.İspat falan uğraşma sessizde kal,sana güvenmeyi seçerse ona göre karar verirsiniz.

Son düzenleme:

senin yok dedigine inanmıyorsa
bırak gitsin valla
sana inanmayıp dıdının dıdısına inanmış
ugraştıgına degmez

X