bir erkek nasıl tavlanır

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
Kızlar merhaba :) ben bir çocuktan hoşlanıyorum. Cocukla iki kere falan buluştuk. Ama beni arkadaşı olarak görüyor galiba yani anlayamadım. Yanlız en son buluşmamızda siz erkeklerin peşinde koşmayacaksınız. Bir erkek kızın peşinde koşmalı. Ben seviyorum birinin peşinde koşmayı dedi. Acaba onu peşimde koşturtmamım bir yolu var mı ?? Hep erkekler mi inada bindirecek. Bende tavlamak ve böyle peşimde yalvartmak istiyorum beyefendiyi :) fikirlerinizi acil bekliyorum canlarım

Koşturmak istiyorsan özel ilgilen ama arkadaş olduğunuzu belirt her fırsatta ,ben de yapmıştım bunu hahahaha,eğer sana ilgisi varsa kesin tutar,bana da bir erkek yakın arkadaşım önermişti.

Valla ben eski sevgilimden konu aciyorum, sonra biraz zaman geciyor bulusalim diyorum. Korku filmine gidelim dedim o da korkarsan istedigimi yaparsin falan dedi bende oke dedim neyse ben korktum falan hakkim olan opucugu alim dedi :KK70: Aslinda cocuga karsi biraz cilveli olsan pek sıkıntı olmaz yalniz o cilveyi herkese yapinca buyuk bela oluyor ben bilmedim herkese yaptim aldim belayi basima, neyse ki bu sefer profesyoneldim hahahahaa :KK70: :KK70: :KK70:

ona olan ilgini belli et ama asla sensız olamam ımajı verme.. bıde kendıne guven ınan erkekler kendıne guvenen kadınları sevıor :KK66:

X