- 16 Ağustos 2024
- 69
- -16
- 20
- Konu Sahibi 1dksaygidurusu
Git kendin gibi garip birini bul dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormadım ki ama gerçek düşünceleridir büyük ihtimal.Neyini garip bulmuş ya da onun neyi sana göre normalmiş?
Ya da şöyle sorayım erkekler genelde hangi kızları garip bulur?Çok genel bir soru olmuş.
Hepimiz farklı insanlarız. Düşüncelerimiz, hayata bakış açımız, günlük rutinlerimiz bile bambaşka.
Seni garip bulabilir yani. Ona göre garip olan şey, senin normalindir.
Kendisine sorsaydın keşke.
Bir süre mesajlasiyorduk 2.telefon görüşmemizden sonra bana garip dedi.Çok genel bir soru olmuş.
Hepimiz farklı insanlarız. Düşüncelerimiz, hayata bakış açımız, günlük rutinlerimiz bile bambaşka.
Seni garip bulabilir yani. Ona göre garip olan şey, senin normalindir.
Kendisine sorsaydın keşke.
Bu böyle bu kadar genel cevaplanacak bir soru değil.Ya da şöyle sorayım erkekler genelde hangi kızları garip bulur?
Yani aklıma gelen bir şey şu nerden buluyorsun bu esprileri tarzı bir şey demişti sanırım espri anlayışım ona garip gelmiş olabilir belki.Bu böyle bu kadar genel cevaplanacak bir soru değil.
Her insan farklıdır.
"Şunu garip bulmuş olabilir mi?" diye sorsan hadi yorum yapmaya çalışayım.
Diyelim ki böyle bunun icin bi kıza git kendin gibi garip birini bul denir miYani aklıma gelen bir şey şu nerden buluyorsun bu esprileri tarzı bir şey demişti sanırım espri anlayışım ona garip gelmiş olabilir belki.
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum. İnsanlar birbirine her şeyi diyor ne yazık ki. Düzgünce artık konuşmak istemediğini söylese tabi ki daha medeni olurdu. Takılma bu kadar.Diyelim ki böyle bunun icin bi kıza git kendin gibi garip birini bul denir mi
İtiraf et simdi burda 2 yildir seni taniyoruz. Garip degil misin sence?Git kendin gibi garip birini bul dedi.
Takıntılıyım ben garip degilİtiraf et simdi burda 2 yildir seni taniyoruz. Garip degil misin sence?
Bu arada herkesin bazi gariplikleri vardir. Dogru insan demek bizi garipliklerimizle seven biz de onu gariplikleriyle sevdigimiz insan degil midir?
Çok takıyorum bazı şeyleri maalesefİtiraf et simdi burda 2 yildir seni taniyoruz. Garip degil misin sence?
Bu arada herkesin bazi gariplikleri vardir. Dogru insan demek bizi garipliklerimizle seven biz de onu gariplikleriyle sevdigimiz insan degil midir?