Canın sağolsunAma ben saygıdan öyle dedim. Özellikle yaştan değil
Selam juliFallen
medooo
nevoşumm
mune
nicooocann
7 aylık gebeyim, 38 beden kaban giyiyorum desem... pıçaklanma riskim nedir acabağsı?
Fallen
medooo
nevoşumm
mune
nicooocann
Konulara bakıyorum arada gelenler varsa kaçırdıysam kusuruma bakmayın, herkesler hoşgelmiş.
L'ler çete oluşturmak suçuyla cebren ve hileyle xs ve slere karşı başlattığınız eylemi esefle kınıyorum
İyiyim canım sen nasılsın
Neyi okusak cool, içim yaniyyy
Kar yosması 5 aylık laptopumun içine etti
Heves mi kaldı
hoşbuldukkkk nicomediaaO zaman hoşgeldin Julia
Selam juli
Fallen
medooo
nevoşumm
mune
nicooocann
Az önce dilimledim bi 45 liği
Müdürü sen dilimle istersen:18:
Çete sözcüğüne karşı bi panik atağım var benim, yapma müdür
Mapısa atma da, kınamak serbest
S. M uyumluyum
Ama genelde salaş takilirim
7 aylık gebeyim, 38 beden kaban giyiyorum desem... pıçaklanma riskim nedir acabağsı?
Beni kazıklayan medo buradaymışdava açtım kendisine haberi olaaa
Pucca okuyalım, ''ay hadi inşallah''
Tam bir başyapıt :89::89::89::89:
hoşbuldukkkk nicomediaanasılsın
julımmm canımmm arkadaşım nasılsın
Hoşgeldin
Topiğe kural koydum, girmeden önce kapıda tartılacaksınız, birde med'in devasa bıçaklarından korunmak için japon dövüş sanatlarını öğrenin, olmadı Osmanlı tokatı atarsınız
Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni
İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum
müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantıohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim çeteyi toplarık he dersen
Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini
Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:
Sen hanım ablayı gördün mü pıtırcığım teyze diyorsun, ben ilk gördüğümde aynaya koştum o kadınsa ben neyim diye
Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza
Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo
60 var, 65 var, 67var..Biraz düşünceli olalım litfen
Abla ben pek çok kızı görüp de ben neyim diye soruyorum kendime
Yok ben almayayım o halde yarın diyete başlayıp S'lerin gruba katılsam iyi olacak
İyi diyelim iyi olalım canım. Sen ?
Hoşgeldin
Topiğe kural koydum, girmeden önce kapıda tartılacaksınız, birde med'in devasa bıçaklarından korunmak için japon dövüş sanatlarını öğrenin, olmadı Osmanlı tokatı atarsınız
Ah jelo ah..Bahtsız jelom
Bide hala iddia ediyorum hayır 10 lira değil 20 lira ediyor işte diye
Kuzum ya, kusuruma bakmadın inşallah, kafam çok karıştı o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?