Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

[video=youtube_share;EQqj88XfXfU]http://youtu.be/EQqj88XfXfU[/video]

Bu şarkıyı kk mapusundaki tüm kader kurbanlarına ithaf ediyorum, videonun başında perdeyi açan iki kıza dikkat sağdaki tolin, soldaki Med, sıranın kendilerine geldiğini hisseder gibi ürkek bir tebessüm var yüzlerinde:51:

Ay ne kadan da ince ve zarif görünüyorum, müdürüm içine mi doğdu böyle olacağım ne:21:

Tolinle med pek bi seksi giyinmişler :23:

bi s olim de, o zaman sen gör beni sedo:23:

:60: hahahah resmen kahkaha attım gece gece :60: ah ben bileydim kutumdan büyük çıkacağını kiblermiydim :14: neyse ki arkamda yüzüklerin efendisi gibin kürklerin efendisi var :27: müdürüm tehdit ediliyor ofişin yetiş kurtar beni :14:

üstüne düşüveririm müdürün, o kalkana kadar pıçaklarım seni ben :60:

geçtimi yoksa kıyım devam edıyomukı acep:18:su gorunmezlık modu cok kotu oldu eskıden anlardık munenın yada kazenın geldıgını sımdı anlasılmıyo:1:

mune uyur az sonra biz yine dalarız siyasete :23:

Size dedim değil mi?
Şeffaf yönetim budur:51:
Dalga dedim, kk operasyon dedim:51:

Tüüüüm bölümler artık sakınsın kendini:51:

E ama sizin de yaptığınız iş..toli az daha gidiyordunuz..Orada kıyım oldu bugün, girilir mi orada çiş yarışına yahu?
Tari gitti bak mapısa..

Zaten neden olan üyeyi de tanıyorum, bir kaç hafta önce siyasete yine böyle bir giriş yapıp aynı hızla mapısa yollanmıştı:ssz:

çok serisin bu ara mune :ssz:
ben kaçarım ama senden :9:

Yakalarsam:54::54:

Mayıs, Haziran aylarındaki performansıma geri döndüm:51:
Spor yapıp kas geliştirdim, performansımın perde arkasında ağır kondisyon çalışması var:ssz:

E ama sizin de yaptığınız iş..toli az daha gidiyordunuz..Orada kıyım oldu bugün, girilir mi orada çiş yarışına yahu?
Tari gitti bak mapısa..

Zaten neden olan üyeyi de tanıyorum, bir kaç hafta önce siyasete yine böyle bir giriş yapıp aynı hızla mapısa yollanmıştı:ssz:

ooooo bak bız bunu bılmıyoduk aldım o uyenın plakasını zaten:51:

Yakalarsam:54::54:

Mayıs, Haziran aylarındaki performansıma geri döndüm:51:
Spor yapıp kas geliştirdim, performansımın perde arkasında ağır kondisyon çalışması var:ssz:

o öpmeyi yanağıma kondurdugun buse olarak algılıyorum ama ben :38:

kasların buradan belli oluyor zati:23:

Son düzenleme:
Back
X