Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Allahım Allahım, o kadar banlanıyorsun hala geyiklik konu diyorsun:4:

Gün bitmedi okyyyyy:23:

BDV'nin tam ortasına aç, yazıver, döktürüver şöyleee, sonra sonrası karanlık, rutubetli bir yerdesin:60:

[video=youtube;Gp8L4Km95XQ]http://www.youtube.com/watch?v=Gp8L4Km95XQ[/video] bdv de iki dakka geyık yapsak sankı nolurdu sankı nolurdu:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60 ::60::60::60::60::60::60:

[video=youtube;Gp8L4Km95XQ]http://www.youtube.com/watch?v=Gp8L4Km95XQ[/video] bdv de iki dakka geyık yapsak sankı nolurdu sankı nolurdu:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60 ::60::60::60::60::60::60:

Dizi izlicektim tam romantik moda girmiştim bunu gördüm yarıldım :52:

Müdüre böyle bağırırken ağzından N harfi çıkar gerisi gelemeden :3::3:

amanın siz daha burdamısınız yaw :26: müdürüm ben o ka kibledim medlen okyi neden gitmediler acebağğğ :27: pölemiğe girmedilerse bir el verelim kavga neyin ettirelim BDV de :27: hadi bakalım hanım ablayla parkuş gitti bakalım sıra kimde :24:

amanın siz daha burdamısınız yaw :26: müdürüm ben o ka kibledim medlen okyi neden gitmediler acebağğğ :27: pölemiğe girmedilerse bir el verelim kavga neyin ettirelim BDV de :27: hadi bakalım hanım ablayla parkuş gitti bakalım sıra kimde :24:
Ahada,güvendiğim dağlara karlar yağmış meğer. nerelere gidem ne yapam ben. pehhhhhhh:ssz:

Son düzenleme:

Demek kipledin bizi:53:

Bak ne çıktı ayakkabı kutusundan;

Eki Görüntüle 908834

Bildin mi bunu :60:

çok çalışmam lazım çokkk:)

dipnot.
korku dağları bekliyor:)

Tırsmaaa bedişim:51:
Yok ben almiyim, pembiş kürkümle saray köşemde çok huzurluyum :21:

Kutudaki rengi veren hiç bir boya bulamazsın.
Zeminin önemli..Sarı ise belki, o da 2-3 hafta sonra akıp kutu üstündeki renk dışı olacaktır.

Uygun fiyatta ve profesyonel exicolor ya da selective öneririm..
Tuzlu fiyat ve daha profesyonel loreal majirel/majirouge öneririm..

Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da sitelerde bulabilirsin.

Adıma topik açılacak diye heyecanlanmıştım oysa, duygularımla oynadın:ssz:
Saç boyasından hiiiç anlamam direkt kına yakıyorum ben:51:

Tırsmaaa bedişim:51:

Adıma topik açılacak diye heyecanlanmıştım oysa, duygularımla oynadın:ssz:
Saç boyasından hiiiç anlamam direkt kına yakıyorum ben:51:

Ama müdürüm tecritle tehdit ettin beni, yoksa ben ister miyim senin duygularınla oynamayı :60:

[video=youtube_share;EQqj88XfXfU]http://youtu.be/EQqj88XfXfU[/video]

Bu şarkıyı kk mapusundaki tüm kader kurbanlarına ithaf ediyorum, videonun başında perdeyi açan iki kıza dikkat sağdaki tolin, soldaki Med, sıranın kendilerine geldiğini hisseder gibi ürkek bir tebessüm var yüzlerinde:51:

Bu şarkıyı kk mapusundaki tüm kader kurbanlarına ithaf ediyorum, videonun başında perdeyi açan iki kıza dikkat sağdaki tolin, soldaki Med, sıranın kendilerine geldiğini hisseder gibi ürkek bir tebessüm var yüzlerinde:51:

Hahhahahaha :60: :60: :60:

100 bın kere tovbe eder gene bdv ye gıderız
bdv belasına gardas yedıgımız ban bizim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Xs beden mune ablam :16:
Sitede gif büyüklüğü max ne kadardı yahu bazı konulara çok güzel gif yapıştırasım geliyor hep boyutu büyük diye error veriyor.

yanlız mune mede sen l bedensın dıyıp duruyodu burdakı hatun bellıkı s beden boylece mune medın Daş gıbı hatun oldugunu kabullenmıs oldu:27::27::27::27:

Daş var daş var dicem şimdi :60:
Med işte daş gibi hatun zaten İzmir güzeli bi başka yahu

Daş var daş var dicem şimdi :60:
Med işte daş gibi hatun zaten İzmir güzeli bi başka yahu

işteee yukardakı videoda zaten mune abla bıze daş gibi on numara mikkemmel hatunlarsınız demek istemiş ama kıskanan olur dıye acık acık yazmamış tesekkurler mune teyze:9::9::9::9::9::9:

Xs beden mune ablam :16:
Sitede gif büyüklüğü max ne kadardı yahu bazı konulara çok güzel gif yapıştırasım geliyor hep boyutu büyük diye error veriyor.

$qbqh4 (1).webp Canım buraya URL'yi ekleyip Alttaki kutu işaretli oluyor onu resimdeki gibi işaretini kaldırınca resim büyük ekleniyor:34:

Ahada,güvendiğim dağlara karlar yağmış meğer. nerelere gidem ne yapam ben. pehhhhhhh:ssz:

Demek kipledin bizi:53:

Bak ne çıktı ayakkabı kutusundan;

Eki Görüntüle 908834

Bildin mi bunu :60:

:60: hahahah resmen kahkaha attım gece gece :60: ah ben bileydim kutumdan büyük çıkacağını kiblermiydim :14: neyse ki arkamda yüzüklerin efendisi gibin kürklerin efendisi var :27: müdürüm tehdit ediliyor ofişin yetiş kurtar beni :14:

Back
X