git makbusum tedbili mekanda huzur var derler git bi degisiklik olur belki araniz düzelir be tatlim olsun birtanem olsun büyüklük sende kalsin olmaz böyle inss akillanir oda ne deyimki inss anlar hatalarini
git makbusum tedbili mekanda huzur var derler git bi degisiklik olur belki araniz düzelir be tatlim olsun birtanem olsun büyüklük sende kalsin olmaz böyle inss akillanir oda ne deyimki inss anlar hatalarini
bugün ağız ucuyla söyledi bakıyım yarında derse tamam derim
hmm öyle makbusum bir musibet bin nasihattan iyidir iyi olmus gercek isime geliyo bagzen ben küserim o aglar cok komik yaaa saka gibiyiz vallaaa kaydirigubbakcemile3
offff icim cikiyoooo kusacam simdiiii allahim yaaa makbusum senin migden iyimi ben kötü oldum yine bacim yaaa
hoşbulduk riçimm rüyacı kızz yine bişyler görmüşsünkaydirigubbakcemile3hayır olsun inşallah üçüz heee.:)))oo derın hanım gelmıs hoşgeldın cnmcım
opuyorumnanaktan:asigim: hoşbulduk canımmmmŞenizromantik akşamların kadını derin gelmiş opuyorumnanaktan
ilkk aşkımmmm hoşgeldin canımmm
kızlar yarın için iftara davet edilmişşizzz..okulda görevli yaşlı bir bayan var sağolsun benimkini yedirip içiriyor çok iyi biri annemlerle aynı mahallede oturuyor akşam arayıp davet etti..valla bu halde pek gidesim yok gitmesemde ayıp olur oooffffffff ne yapıcam ben
birazdan bayılıcam:))
derinim çalışma vardı heral bu kadar geç kaldığına göre :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?