Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

git makbusum tedbili mekanda huzur var derler git bi degisiklik olur belki araniz düzelir be tatlim olsun birtanem olsun büyüklük sende kalsin olmaz böyle inss akillanir oda ne deyimki inss anlar hatalarini

evet ben de katılıyorum Makbuşcum hem insan böyle ortamlara girince aile kavramının değerini hisseder. sana da bi değişiklik olur

aman o hayatta akıllanmaz akıllansa bu yaşına kadar akıllanırdı koskoca herif bu yaşından sonra ben mi yola getiricem onu

git makbusum tedbili mekanda huzur var derler git bi degisiklik olur belki araniz düzelir be tatlim olsun birtanem olsun büyüklük sende kalsin olmaz böyle inss akillanir oda ne deyimki inss anlar hatalarini

DİLBER HALA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet makbusum benden coookkk öncee ama tam olmus bitmis isteyecekler kizi aksama o günün sabahinda birisiyle yakalamis sok olmus kizida oglanida orda bi pata küte halletmis ama ders olmus aklindan atamiyo nefretle aniyo daha dogrusu hic anmiyo adini bile bagzen kizdiriyom soruyom döverim seni bak canimi sikma falan diyo kaydirigubbakcemile3 ama cok fena olmus yani bendende korkuyo simdi beni sevmiyon benden biktin falan söylenir durur bi tavir yapsam konusamasm valla bi agiz tadiyla küsemiyom kiiizzz deliriyo valla agliyo hemen aayyyy kiyamam ben onaaa

hee giizzz var bende az dilberlik hep onun laflarini söylüyorum hossik falan ama komik kadin yaaa aile nesesi kayin babam hasta ona cok hosuna gidiyo kahkahlarla güler ona bakarken kaydirigubbakcemile3

hmm öyle makbusum bir musibet bin nasihattan iyidir iyi olmus gercek isime geliyo bagzen ben küserim o aglar cok komik yaaa saka gibiyiz vallaaa kaydirigubbakcemile3
offff icim cikiyoooo kusacam simdiiii allahim yaaa makbusum senin migden iyimi ben kötü oldum yine bacim yaaa

ya kızlar bu mide bulantınız niye söyleyip duruyosunuz kız hamilesiniz yoksa bizden mi gizliyosunuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo derın hanım gelmıs hoşgeldın cnmcım
hoşbulduk riçimm rüyacı kızz yine bişyler görmüşsünkaydirigubbakcemile3hayır olsun inşallah üçüz heee.:)))
romantik akşamların kadını derin gelmiş opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan:asigim: hoşbulduk canımmmmŞeniz

hoşbulduk canım,iftara davetlisin hee hadi bakalım degişiklik olcak sanada.

aglamacımm çok geçmiş olsun canım.inşallah hemen iyileşir ya.Allahım acil şifalar versin tatlım:Saruboceq:

off anca gelebildim kızlar.kusura bakmayın.gerçi siz bensiz de mutlusunuz daaa aşıklar kulübü:dilcikar:

ağlamacım benim midem şuan çalkalanıyor mübarek:)))
benimkide bayağı kötü :))
ekmek yersen ii gelir ben öyle yapıyorum hemen bir parça ekmek at ağzına..

yok eylülüm vallla daha dogrusu olmasi cok anormal olur yani adetliyim ama mahvediyo beni anlamiyomki neden niyee yaaaa

olsun sen diğer zamanlarda ya film izliyon ya iş yapıyon ama sonu oraya varıyorkaydirigubbakcemile3

ayy bu midelerrrrrkafamçokkarıştıbende aynıyım ne yalan diyeyim.dün sahurda da çok kötü oldum karnım agrıyo hep kızlar.kasık agrısından ziyade karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…