Bir insan bu kadar mı .... olur !

Kahve mi içsem naapsam bi ara ayrıydık kahve fallarına sarmıştım. Arkadaşım bakıyordu sürekli burdan baktırıyordum birileri iyi bir şey söyleyecek diye siz bakarsınız :1:

Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı bi de kendimi güldürmeye çalışıyorum kızlar :43:

bence şimdi kahve içme, hazır uykun gelmeye başlamışken tüm geceyi "kafanda senaryolar kurarak" geçirmeni hiç tavsiye etmem:)))))

Kahve mi içsem naapsam bi ara ayrıydık kahve fallarına sarmıştım. Arkadaşım bakıyordu sürekli burdan baktırıyordum birileri iyi bir şey söyleyecek diye siz bakarsınız :1:

Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı bi de kendimi güldürmeye çalışıyorum kızlar :43:

bi arkadaş daha söylemiş internetten yabancı dizileri falan takip et, çok iyi geliyo inan :) arka arkaya, kahve içip uykunu açma

Taviz tavizi doğuruyor işte sen onun kuzeniyle arasında geçen 'orda istediğimizi rahat rahat yaparız' lafını irdeleseydin
şuan bunları yaşamıcaktın belki...
En maçosu en g.tü kalkık olanı bile karşısında kararlı saf olmayan bir kız gördümü irkilir kendine gelir.
Ama buna ses çıkarmadı şunada ses çıkarmaz deyip
Bundan cesaret alıp,zaten affeder benden vazgeçemez düşüncesiyle hata yapmaktan çekinmez.
Sonuçta seven,kaybetmekten korkan adam asla bukadar rahat olamaz
Resmen tınlamamış
Karşısında ki onu seven bir kız ya sen naptın ki ona o seni bukadar üzebiliyor
İnsanda azda olsa saygı olur oda yoksa merhamet yahu
Bu kız bana 4 yılını vermiş üzülürse hastalığı nükseder 1 gecelik ilişki için neden ilişkimi tehlikeye atayım diye düşünür insan.
Ama sevgiyi geç canım
Bu adam adam doğmuş ama adam olamamış.
Sakın geri dönme,sakın duygusallığına yenilme
İnan dışarda seni gerçekten sevecek adam gibi adam çokkk

bence şimdi kahve içme, hazır uykun gelmeye başlamışken tüm geceyi "kafanda senaryolar kurarak" geçirmeni hiç tavsiye etmem:)))))

Peki. Valla artık size bıraktım kendimi. Ne yapıcam bilmiyorum

Okullar açılıcak... Ben bu adamı affedemem....

Her gün yüzünü görücem aynı sınıftayız....

bi arkadaş daha söylemiş internetten yabancı dizileri falan takip et, çok iyi geliyo inan :) arka arkaya, kahve içip uykunu açma

O gittiğinden beri başka yaptığım bir şey yok elimde yabancı dizi kalmadı. Takip ettiğim bir şey var yarın izlerim artık...

Söylenen sözlere itimat etmiyorum tamam.

Ama barıştığımızda bize gelmişti. Gözümün içine bakan bi adam vardı. Herşeyime hayır diyen adam gitmiş pişman olmuş. Herşeye evet diyordu. Nazar değmesin bize tek istediğim bu diyordu.

Kuzeninin geldiği ilk günlerde anlayışım için teşekkür ediyordu. Beni sevdiğini söylüyodu............

Belki başka bir kadın değil de kuzeninin etkisidir şuanki hali? Kuzeni biraz kışkırttıysa bu kadar üzerine gelmesine izin verme, aslında haber bile vermemen yeterli, ya da bırak telefonu filan diye ondan etkilenmiştir.

Buarada en hoşlanmadığım insandır dışarı çıktığımızda, ya da beraber birşeyler yaptığımızda tıkır tıkır mesajlaşan insan. Ben genelde mesajlaştırmam yanımdakileri. Kuzen de öyle olabilir bence.

zararın neresinden dönsen kardır. evlenmeden tanıdığın iyi olmuş bunun için şükret. hiiiç daha fazla üzülüp canını sıkma o güzel vakitlerini daha fazla onu düşünerek harcama sakın.

Taviz tavizi doğuruyor işte sen onun kuzeniyle arasında geçen 'orda istediğimizi rahat rahat yaparız' lafını irdeleseydin
şuan bunları yaşamıcaktın belki...
En maçosu en g.tü kalkık olanı bile karşısında kararlı saf olmayan bir kız gördümü irkilir kendine gelir.
Ama buna ses çıkarmadı şunada ses çıkarmaz deyip
Bundan cesaret alıp,zaten affeder benden vazgeçemez düşüncesiyle hata yapmaktan çekinmez.
Sonuçta seven,kaybetmekten korkan adam asla bukadar rahat olamaz
Resmen tınlamamış
Karşısında ki onu seven bir kız ya sen naptın ki ona o seni bukadar üzebiliyor
İnsanda azda olsa saygı olur oda yoksa merhamet yahu
Bu kız bana 4 yılını vermiş üzülürse hastalığı nükseder 1 gecelik ilişki için neden ilişkimi tehlikeye atayım diye düşünür insan.
Ama sevgiyi geç canım
Bu adam adam doğmuş ama adam olamamış.
Sakın geri dönme,sakın duygusallığına yenilme
İnan dışarda seni gerçekten sevecek adam gibi adam çokkk

Beni de seven onu da seven elbet çıkar biliyorum ben en çok yazdıklarınızın " Bu kız bana 4 yılını vermiş üzülürse hastalığı nükseder 1 gecelik ilişki için neden ilişkimi tehlikeye atayım diye düşünür insan. " bu kısmını düşünüyorum bende...

Belki başka bir kadın değil de kuzeninin etkisidir şuanki hali? Kuzeni biraz kışkırttıysa bu kadar üzerine gelmesine izin verme, aslında haber bile vermemen yeterli, ya da bırak telefonu filan diye ondan etkilenmiştir.

Buarada en hoşlanmadığım insandır dışarı çıktığımızda, ya da beraber birşeyler yaptığımızda tıkır tıkır mesajlaşan insan. Ben genelde mesajlaştırmam yanımdakileri. Kuzen de öyle olabilir bence.

Kuzeni anlattığına göre utangacın biri. Kızlar konusunda da aynı şekildeymiş. Tabi bilemem iradelerini.

Haklısın canım ama inan ki çok mesaj çekmedim. Bak bugün denize geldik dedi. 5 saat geçti. Aradım açmadı. 2 dk sonra aradı. Aramışsın dedi.

Konuştuk ben neden böylesin canım sıkıldıysan mesajlaşmayalım dedim. Kızdı bağırdı. Neden bu konuları açıyosun diye.

Sonra dün akşamda uyumuştum erkenden lafına güvenip. Bugün naptınız aşkım dedim. Konuyu kapatmamı söyledi. Ağrıma giden bunlar... Ya neden. Başkası yoksa neden böyle davransın. Sonuçta en kötü 1 hafta sonra gelmeyecek mi buraya... Neden...
:14:

Kuzeni anlattığına göre utangacın biri. Kızlar konusunda da aynı şekildeymiş. Tabi bilemem iradelerini.

Haklısın canım ama inan ki çok mesaj çekmedim. Bak bugün denize geldik dedi. 5 saat geçti. Aradım açmadı. 2 dk sonra aradı. Aramışsın dedi.

Konuştuk ben neden böylesin canım sıkıldıysan mesajlaşmayalım dedim. Kızdı bağırdı. Neden bu konuları açıyosun diye.

Sonra dün akşamda uyumuştum erkenden lafına güvenip. Bugün naptınız aşkım dedim. Konuyu kapatmamı söyledi. Ağrıma giden bunlar... Ya neden. Başkası yoksa neden böyle davransın. Sonuçta en kötü 1 hafta sonra gelmeyecek mi buraya... Neden...

başkasının olup olmamasından ziyade
terslemelerine dikkat et.

ayrıca başkası olsa bıle '' başkası var '' mı diyecek.
bu ilişkide ki sorun karsındakı ınsan.

başkasının olup olmamasından ziyade
terslemelerine dikkat et.

ayrıca başkası olsa bıle '' başkası var '' mı diyecek.
bu ilişkide ki sorun karsındakı ınsan.

Haklısın başkası var diyecek kadar bile şerefi kalmamıştır belkide. Ben olsam söylerdim şu durumda başkası varsa eğer...

Haklısın başkası var diyecek kadar bile şerefi kalmamıştır belkide. Ben olsam söylerdim şu durumda başkası varsa eğer...

herşeyden önce üslubu yanlış...sürekli bir tersleme içinde sana karsı.
sen bu insanın senı sevdiğine emin misin??

önemli olan onun bi başkasıyla olup olmaması değil,var ya da yok ama ya bu adam sana çok kötü davranıyo yaa:(((

Kızlar cevap bile yazmadı. Ya ben en kötü. Haklısın özür dilerim. Hoşçakal yazardım onun yerinde olsam en kötü :14::14:

eğer izlemediysen daha az önce arkadaşım tavsiye etti komedi dizisi scrubs

bi de ingilizcen iyiyse angry orange videoları komik oluyo

Bilmiyorum. Bu konuda soru sormayın şu an cevap verememki zaten.....

umarım bir sabah uyandığında bu ınsanın gerçekten hayatında yerı olmadığını anlarsın.

biz ne söylesek boş olur.seven kalbe söz geçmez
herşeyden önce kalbinin bu yanlışları görmesi lazım.
yıne sen kurtarabılırsın kendını ondan.

Back
X