Bir insan bu kadar mı .... olur !

Sen ne kadar hassas ne kadar ince bir insansın yaa
Dünden beri biraz takip ettim de yani bilemiyorum bu karşındaki nasıl bir insan
nasıl bu kadar kendine güveniyor ama malesef ona bu kozu veren de sensin
sevgini ilgini o kadar çok gösteriyorsun ki (bu kötü birşey değil ama erkekler bunu kullanıyor işte) seni asla kaybetmeyeceğini düşünüyor
sen ayrılmakla en iyisini yaptın ama o insan gerçekten çoooook pişman olup çok kafasına vurucak biz bile seni burdan anladık o hala anlayamamış seni
çok yazık .....Sen bu güzel yüreğini asla kaybetme senin değerini anlayacak biri kesin çıkacaktır karşına emin ol bırak bu odunu gitsin ya bundan anca balta sapı olur:1: (kusura bakma dayanamadım)

Tatlım eminim ki kuzenimle gidiyorum dese sen daha fazla tavır yapacaktın ve o da sana yalan söylerek bu tavrı daha aza indirmeye çalıştı aklınca. Bilmiyorum amacı ne? aldatmak mı? aldattı mı? ama ayrıldın için rahatsa tamam hee aklında soru varsa dönmesini ve onun seni aramasını bekle.. İşte o zaman sen haklı konumda olursun ve istediğin her şeyi söylersin... Baktın düzeldi ne ala düzelmedi herkes yoluna... Arkadaşlara katılıyorum bir kere affeden hep aldatılıyor...

Sen ne kadar hassas ne kadar ince bir insansın yaa
Dünden beri biraz takip ettim de yani bilemiyorum bu karşındaki nasıl bir insan
nasıl bu kadar kendine güveniyor ama malesef ona bu kozu veren de sensin
sevgini ilgini o kadar çok gösteriyorsun ki (bu kötü birşey değil ama erkekler bunu kullanıyor işte) seni asla kaybetmeyeceğini düşünüyor
sen ayrılmakla en iyisini yaptın ama o insan gerçekten çoooook pişman olup çok kafasına vurucak biz bile seni burdan anladık o hala anlayamamış seni
çok yazık .....Sen bu güzel yüreğini asla kaybetme senin değerini anlayacak biri kesin çıkacaktır karşına emin ol bırak bu odunu gitsin ya bundan anca balta sapı olur:1: (kusura bakma dayanamadım)

İstediğini de. Eskiden toz kondurmazdım. Kimse bişey diyemezdi benim Canıma. Şimdi kimbilir kimin canıyla yan yana.

Çok teşekkür ederim...

Kızlar cevap bile yazmadı. Ya ben en kötü. Haklısın özür dilerim. Hoşçakal yazardım onun yerinde olsam en kötü :14::14:
,

ben tüm mesajları okuyamadım ama böyle bi cevap yazsa dalga geçer gibi olur yap yap özür hoşçakal insanın dövesi gelir :41:

bence ne diyeceğini bilmiyor

Tatlım eminim ki kuzenimle gidiyorum dese sen daha fazla tavır yapacaktın ve o da sana yalan söylerek bu tavrı daha aza indirmeye çalıştı aklınca. Bilmiyorum amacı ne? aldatmak mı? aldattı mı? ama ayrıldın için rahatsa tamam hee aklında soru varsa dönmesini ve onun seni aramasını bekle.. İşte o zaman sen haklı konumda olursun ve istediğin her şeyi söylersin... Baktın düzeldi ne ala düzelmedi herkes yoluna... Arkadaşlara katılıyorum bir kere affeden hep aldatılıyor...

Kızlar bunu belirtmek istiyorum aslında herkese.

Daha önceden benim anlayışsız olmam yüzünden ayrılmıştık.

Peki bundan bu kadar korkan tekrar aynısını yapar mı sizce? Barıştık ve yapmadım.

Tatile gittiği 2.gün beni arar mısın dedim. Yemek yiyorum sonra arasam dedi. 1 saat aramadı. Haklı olarak trip yaptım.

Her neyse sonra özür diledim yalvardım. Özlediğimi söyledim.

O geçti ertesi gün saat 8 de yemek yicez yazdı. Saat 12'ye kadar cevap atmadı. Sonra dayanamadım uyuyorum ben dedim. Trip atıyorum muamelesi yaptı.

En kötüsüde tüm bunları yaparken ben salak gibi annesinin orda olduğunu düşündüm. Aramadım bu yüzden. Belki de işine geldi. Başka kızlarlayken açamadı telefonu.

İşin garibi dışardayım dediği gün istersen fotoğraf çekim dedi :53: Bilmiyorum...

Öğrendim. İkisinin gittiğini. Ona rağmen rahatsız etmedim bugün bile.......

Yani ben onu sıkmadım.........

lütfen samimiyetime güvenin, sizi rencide etmek adına yazmıyorum ama bana biraz kendiniz yazıyor kendiniz oynuyorsunuz gibi geldi..

yani olanlara inanmıyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.. sadece o kadar anlık çıkışlarınız var ki, birden kendinizi aldatılan kadın moduna soktunuz.. hayattan soğudunuz..

bismillah yani ne oldu...

durumları tam anlamıyla bilmiyorsunuz ve öyle sert çıkışlarınız var ki, her şeyi asıp kestiniz..

birazcık sakin kalıp düşünseniz aslında daha mantıklı şeyler bulacaksınız...

erkek savunucusu falan değilim burada ama bana hareketleriniz mantıksız geliyor... lütfen beni yanlış anlamayın...

ortada bir şey yok durduk yere siz başka kadınlarla bir şey yapıyordur, tek gecelik ilişki yaşıyordur modundasınız..

siz bu adama 4 yılınızı verdiniz... gerçekten 4 yılda ona hiç mi sevgi veremediniz de 3 günlük tatilde hemen başkasının kollarına atlayacak?

aylar öncesi face yazışması şimdi aklınıza geliyor ama lütfen biraz mantıklı olun... erkekler özünde pis yaratıklar, cinselliği biz gibi düşünmeyen insanlar..
sen gel tatilde yaparız yapacaklarımızı derken illa ha yaptılar mı yani? ve illa ha yapacakları o şey cinsellik mi?
tek gecelik rus hatunlarla sabahlamak mı?
erkeklerin kendi aralarında dönen o iğrenç pis sapıkça muhabbetlerine denk gelmişsiniz belli ki..

bilmiyorum ama sizin ilişkinizde hiç mi güven yok.. kuzeniyle öyle dalga geçtiklerini neden düşünmüyorsunuz? hemen en kötüsünü düşünüp neden kendinizi aldatılmış moduna soktunuz, karaları bağladınız...

belki başında annesiyle gidecekti son anda işleri karıştı kuzenle gitmesi gerekti.. size de anlatmadı, gerek duymadı.. bunu çok önemli bir durum olarak görmedi.. evet belki bunca zamandır cumartesi günü döneceğini planlıyordu ama ailesi oraya gelmeye karar verdi ve bir hafta da onlarla tatilini uzatacak...

yani bu adam size bunca zamandır hiç mi güven vermedi?
4 yıl diyorsunuz dile kolay...

haklı olduğunuz yerler elbette ki var ama bence biraz sakin düşünmeye çalışın.. hemen aldatıldım moduna girmeyin.. ortada başka bir kadın olduğu yok...
eğer bir şey varsa o zaman oturur ağlarsınız buna.. ama şu an sadece size mantıklı bir açıklama borçlu...

bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum.... her olayda hemen aldatılıyorum moduna girip adama dünyayı dar edersen haklı olur sıkılmakta bir huzur ver demekte, beni sıkıyorsun demekte...

kesin bir şey görmeden bu kadar kendinizi yıpratmayın.. geldiğinde yüzünüze bakıp her şeyi anlatmasını istersiniz.. 4 yıl dile kolay bir bakışından anlar insan yalan mı doğru mu...
ama lütfen şimdi kendinizi üzmeyin...

Rahatsızlığınızı da yazmışsınız Allah korusun tekrarlamasına değer mi? hiçbir şey değmez... boştan yere lütfen kendinizi yıpratmayın.. ani çıkışlar yapmayın...
sizin her sert çıkışınız sizi biraz daha suçlu konumuna getirecek... çünkü siz kadar bende biliyorum bu konu böyle kapanmayacak, vatandaş tatilinden dönecek ve sizle gelip konuşacak...

Peki bundan bu kadar korkan tekrar aynısını yapar mı sizce? Barıştık ve yapmadım.

Tatile gittiği 2.gün beni arar mısın dedim. Yemek yiyorum sonra arasam dedi. 1 saat aramadı. Haklı olarak trip yaptım.

O geçti ertesi gün saat 8 de yemek yicez yazdı. Saat 12'ye kadar cevap atmadı. Sonra dayanamadım uyuyorum ben dedim. Trip atıyorum muamelesi yaptı.

En kötüsüde tüm bunları yaparken ben salak gibi annesinin orda olduğunu düşündüm. Aramadım bu yüzden. Belki de işine geldi. Başka kızlarlayken açamadı telefonu.

İşin garibi dışardayım dediği gün istersen fotoğraf çekim dedi :53: Bilmiyorum...

Yazmadan duramıyorum çok sinirlerim bozuldu
Allah aşkına bu sıkmak mı rahatsız etmek mi tabi ki soracaksın kimse kusura bakmasın tatil matil ben erkek arkadaşıma
bunları da soramayacaksam bu nasıl bir ilişki bu basit bir sorudur ne hesap sormaktır nede başka birşey
Senin hiçbir hatan yok arkadaşım sorularınıda o kadar tatlı diili soruyorsun ki gördüğüm kadarıyla bunda sinirlenilcek birşey yok asla
çok şımarmış bence çok bu ne saçmalıktır bu sıkmak mı yani şaka gibi

tatlım kendinde hata arama zaten sen elinden geleni yapmışssın bence, hala başka kızlarladır diyosun takmışssın buna, ya başka bi kızla değilse bak tut ki değil ve hiç de olmamış başka biriyle, hatta olmamış da olabilir öyle aldatma falan ama sana yalan sölemiş bi kere... bi de aramak bu kadar zor mudur, yemeğini yersin devlet sırrı mı senin onun sevgilin olduğun, niye yemekte aramıyo ki...haksızlık etmiş ayrıca...

Son düzenleme:
bu arada bir şey de dikkatimi çekiyor, Mace arkadaşımızın hemen hemen her yorumunda alıntı yapmayın lütfen diye ricada bulunmasına rağmen, herkes alıntı yapıyor...
gülsen mi ağlasan mı? :ssz:

lütfen samimiyetime güvenin, sizi rencide etmek adına yazmıyorum ama bana biraz kendiniz yazıyor kendiniz oynuyorsunuz gibi geldi..

yani olanlara inanmıyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.. sadece o kadar anlık çıkışlarınız var ki, birden kendinizi aldatılan kadın moduna soktunuz.. hayattan soğudunuz..

bismillah yani ne oldu...

durumları tam anlamıyla bilmiyorsunuz ve öyle sert çıkışlarınız var ki, her şeyi asıp kestiniz..

birazcık sakin kalıp düşünseniz aslında daha mantıklı şeyler bulacaksınız...

erkek savunucusu falan değilim burada ama bana hareketleriniz mantıksız geliyor... lütfen beni yanlış anlamayın...

ortada bir şey yok durduk yere siz başka kadınlarla bir şey yapıyordur, tek gecelik ilişki yaşıyordur modundasınız..

siz bu adama 4 yılınızı verdiniz... gerçekten 4 yılda ona hiç mi sevgi veremediniz de 3 günlük tatilde hemen başkasının kollarına atlayacak?

aylar öncesi face yazışması şimdi aklınıza geliyor ama lütfen biraz mantıklı olun... erkekler özünde pis yaratıklar, cinselliği biz gibi düşünmeyen insanlar..
sen gel tatilde yaparız yapacaklarımızı derken illa ha yaptılar mı yani? ve illa ha yapacakları o şey cinsellik mi?
tek gecelik rus hatunlarla sabahlamak mı?
erkeklerin kendi aralarında dönen o iğrenç pis sapıkça muhabbetlerine denk gelmişsiniz belli ki..

bilmiyorum ama sizin ilişkinizde hiç mi güven yok.. kuzeniyle öyle dalga geçtiklerini neden düşünmüyorsunuz? hemen en kötüsünü düşünüp neden kendinizi aldatılmış moduna soktunuz, karaları bağladınız...

belki başında annesiyle gidecekti son anda işleri karıştı kuzenle gitmesi gerekti.. size de anlatmadı, gerek duymadı.. bunu çok önemli bir durum olarak görmedi.. evet belki bunca zamandır cumartesi günü döneceğini planlıyordu ama ailesi oraya gelmeye karar verdi ve bir hafta da onlarla tatilini uzatacak...

yani bu adam size bunca zamandır hiç mi güven vermedi?
4 yıl diyorsunuz dile kolay...

haklı olduğunuz yerler elbette ki var ama bence biraz sakin düşünmeye çalışın.. hemen aldatıldım moduna girmeyin.. ortada başka bir kadın olduğu yok...
eğer bir şey varsa o zaman oturur ağlarsınız buna.. ama şu an sadece size mantıklı bir açıklama borçlu...

bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum.... her olayda hemen aldatılıyorum moduna girip adama dünyayı dar edersen haklı olur sıkılmakta bir huzur ver demekte, beni sıkıyorsun demekte...

kesin bir şey görmeden bu kadar kendinizi yıpratmayın.. geldiğinde yüzünüze bakıp her şeyi anlatmasını istersiniz.. 4 yıl dile kolay bir bakışından anlar insan yalan mı doğru mu...
ama lütfen şimdi kendinizi üzmeyin...

Rahatsızlığınızı da yazmışsınız Allah korusun tekrarlamasına değer mi? hiçbir şey değmez... boştan yere lütfen kendinizi yıpratmayın.. ani çıkışlar yapmayın...
sizin her sert çıkışınız sizi biraz daha suçlu konumuna getirecek... çünkü siz kadar bende biliyorum bu konu böyle kapanmayacak, vatandaş tatilinden dönecek ve sizle gelip konuşacak...

Haklısınız belki başkası yok. Benim kafama takılmasının fevri davranmamın nedeni şu. Biz ayrılmıştık ve birbirimize verdiğimiz söz şuydu. Yalan yok. Birbirimizi aldatsak bile gelip söyleyecektik.

Annesiyle falan gideceği yoktu. Daha o aylar önceki konuşmanın hesabını sorduğumda bana demişti,biz önceden gideriz. Çünkü Bay X(Kuzeni olsun) senin doğum gününden önce gelecek. Onu önceden gönderirim ben sonra giderim gibisinden,benim doğum günümü düşünüyormuşçasına şeyler söyledi.

Gel gelelim. Doğum günümü tüm anlayışıma rağmen kutlamadı. Her ne olursa olsun kutlamalıydı öylesine bi mesaj attı geçti.

Ve hadi diyelim bana yalan söyledi. En azından bunu vicdanına bırakabilirdi. En azından benimle ilgilenebilirdi. Ben aman annesi yanındadır,aman müsait değildir deyip mesaj çekmedim.

He şunu düşünüyorum,belki erkek erkeğe gittiğini söyleyince ben rahat bırakmazdım bunu düşündü. Ama be adam. Sen gitmişsin sana karışan yok. Yalanını söylemişsin. Daha ne diye beni üzüyorsun?

bu arada bir şey de dikkatimi çekiyor, Mace arkadaşımızın hemen hemen her yorumunda alıntı yapmayın lütfen diye ricada bulunmasına rağmen, herkes alıntı yapıyor...

Bunu bilmiyordum ara ara bazı yerleri okuyorum ama bu yazdığını hiç denk gelmedim bundan sonra dikkat alırım

Yazmadan duramıyorum çok sinirlerim bozuldu
Allah aşkına bu sıkmak mı rahatsız etmek mi tabi ki soracaksın kimse kusura bakmasın tatil matil ben erkek arkadaşıma
bunları da soramayacaksam bu nasıl bir ilişki bu basit bir sorudur ne hesap sormaktır nede başka birşey
Senin hiçbir hatan yok arkadaşım sorularınıda o kadar tatlı diili soruyorsun ki gördüğüm kadarıyla bunda sinirlenilcek birşey yok asla
çok şımarmış bence çok bu ne saçmalıktır bu sıkmak mı yani şaka gibi

İnan ki nasıl sordum biliyor musun.

Aşkım akşam seninle ilgilenemedim. Naptınız,yazmak zorunda değilsin yalnış anlama ama sen yazmayınca eve geldik diye merak ettim Balımı. Kusura bakma sorduğuma kızıcaksan da...

Dün gece erken uyumuştum. O yüzden yazdım bu mesajı...

Canım biraz dinlen kendine dediğim gibi oyalanacak bir şeyler bul. Tatil denince akla nedense kızlar eğlence falan geliyor belki de çok masumane bir tatil yaşıyordur kafasını dağıtıyordur. Daha önce bir açığını yakaladınız mı? Ona göre de bu durum değişir. aldattı ise bile siz belki de hiç öğrenemeyeceksiniz maalesef :( Bırakın insan ne yapıyorsa kendine yapıyor... Kişi kendi kaybeder.. siz sevginizi vermişsiniz belli ki ayrılmak da istemiyorsunuz ama o zaman biraz daha kendinizi değerli kılın... Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdaki de sizi o kadar değerli görür :)))

Burdan bile anlaşılıyor tatlı dilli kibar olduğun bu adamın yaptığı biraz şımarıklık kaybetme korkusu olmaması
sen bir kendini ondan geri çeksen umursamasan görmezden gelsen öyle bir pervane olur ki etrafında mumla arar seni mum

Alıntı yapmayın lütfeni sadece göndermeyi düşündüğü mesaj için kastettiğini düşündüm ben. Hani olur da mesajı gönderirse yarım saat içinde editleyip silebilsin böylece kim olduğunu tam olarak belirten net bir bilgi olmasın diye. Bu tarz bilgi içeren durumlar dışında alıntı yapmamanın bir mantığı yok zaten. Hem kastettiğinizin ne olduğu anlaşılamıyor. Hem de üzerine yazmak istediğiniz mesajı göremediğinizden bazı noktalar ilk okuyuşta dikkatinizi çekmiyor. Paragraf paragraf üzerine yazarken daha iyi anlıyorsunuz konuyu.

Son düzenleme:
erkek kuzeniyle gitmiş ve "rahat rahat yaparız" mesajından yola çıkarak aldatıldığını mı düşünüyorsun

ben sandım kız kuzeni ve onunla bu şekilde mesajlaşmış :27:

heupss arkadaşımızın dediği gibi şuan aldatmayla ilgili elle tutulur bir şey gözükmüyor ve kanıt yoksa sakın yargısız infaz yapma sonra sen suçlu duruma düşersin. ama yalanlar terslemeler bunların hesabını gelince yüzyüze konuşarak sor bence. mantıkla hareket et ama yoksa ilerde yine sorunlar çıkar. açıklamalar kafana yatmazsa sakın barışma

Alıntı yapmayın lütfeni sadece göndermeyi düşündüğü mesaj için kastettiğini düşündüm ben. Hani olur da mesajı gönderirse yarım saat içinde editleyip silebilsin böylece kim olduğunu tam olarak belirten net bir bilgi olmasın diye. Bu tarz bilgi içeren durumlar dışında alıntı yapmamanın bir mantığı yok zaten. Hem kastettiğinizin ne olduğu anlaşılamıyor. Hem de üzerine yazmak istediğiniz mesajı göremediğinizden bazı noktalar ilk okuyuşta dikkatinizi çekmiyor. Paragraf paragraf üzerine yazarken daha iyi anlıyorsunuz konuyu.

Zaten özel mesajlar olanlar için alıntı yapmayın yazdım bende tabiki hepsi değil...

erkek kuzeniyle gitmiş ve "rahat rahat yaparız" mesajından yola çıkarak aldatıldığını mı düşünüyorsun

ben sandım kız kuzeni ve onunla bu şekilde mesajlaşmış :27:

heupss arkadaşımızın dediği gibi şuan aldatmayla ilgili elle tutulur bir şey gözükmüyor ve kanıt yoksa sakın yargısız infaz yapma sonra sen suçlu duruma düşersin. ama yalanlar terslemeler bunların hesabını gelince yüzyüze konuşarak sor bence. mantıkla hareket et ama yoksa ilerde yine sorunlar çıkar. açıklamalar kafana yatmazsa sakın barışma

İnsan birini seviyosa ister istemez yatar o açıklamalar kafasına. O dönene kadar ondan nefret etmek istiyorum. Okulda görüp üzülmemek için...

Şu anda çok sinirliyim.

Sevgilim tatilde. Ve ben annesi kuzeni ve o gittiklerini sanıyorken öğrendim ki sadece ikisi gitmişler.

Sene ortasında Facebook'tan bi konuşma yapmışlardı. Ve sevgilim ona burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat demişti !

Ne kadar aptaldım. Altında art niyet aramadım.

Günlerdir,ona mesaj çektiğim için rahat bırakmadığım için kızıyor. Dün konu açmıştım. Bana destek çıkmayanlar,haksızsın tatilini yapsın diyenler olmuştu.

Bana yalan söyleme diyen sevgilimdi o benim canımdı...

Tek bir mesaj attım. Sonuna da hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller yazıp bitirdim.

4 senem koca bi hiçmiş...

Bence çoook fazla abartıyosun canım. Adam kuzeniyle gitmiş yani ensest bu eğer aralarında bişey var ise

Back
X