Bir insan bu kadar mı .... olur !

Şöyle bi mesaj attım. Alıntı yapmazsanız sevinirim.

Orda sadece kuzeninle olduğunu biliyorum. Buna rağmen ben neden bile demedim be :) Neden yalan söylediğini sormadım bile. Sana hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller.

Aynen bu. Onları yazabildim o sırada yalnızca...

İyi yapmış mıyım?

İyi yapmışsın az bile söylemişsin.. Yalanlarıyla daha fazla aptal yerine koymasın...

Keşke: "Burda yapacağımızı orda yaparız rahat rahat." cümlesi için de bir şeyler yazsaydınız.
Anladığınız bilseydi o da.

Son düzenleme:
Başta kuzeni kız sanmıştım...Erkekmiş ama tabii yalan söylemesi hoş değil...
Acaba çok mu sıkboğaz etmiştin bu konuda da sakladı senden :26:

Telefonumu açayım mı kızlar sizce?

Normalde telefonumu hiç kapatmam ne kadar tartışırsak tartışalım.

Korkuyorum yazıcaklarından. Belki de yazmamasından.

Keşke: "Burda yapacağımızı orda yaparız demiş rahat rahat." cümlesi için de bir şeyler yazsaydınız.
Anladığınız bilseydi o da.

Zaten o laftan sonra surat yapardım haklı olarak ama dediğim gibi onu sıktığım için ayrılmıştık. Elinde sonunda anlayış göstermeye çalışırdım.

Ve ben dedim ki. Ne olursa olsun birbirimize yalan söylemeyelim. Ben senin ağzından çıkana inanıyorum dedim. İspat bile beklemedim hiç bi şekilde.

Anlayana yeter de o yalancıda bunu anlayacak kapasite olduğunu sanmıyorum.Senin kıymetini bilememiş bile.Beyinsiz...
Kusura bakma feci sinirlendim sanki bana yapılmış gibi.Çünkü diğer konularını da okumuştum senin.Ne kadar sevgi dolu,anlayışlı biri olduğunu anladığımdan sana yaptığı bu haksızlık üzdü beni.

aç bende ne kadar kaçacaksın ki elinde sonunda açacaksın zaten

Madem herşeyi söylüyorum şunu da bilmenizi isterim.

Ben Lösemi hastalığı geçirdim. Lösemi başlangıcı vardı.Tedavi oldum çok şükür iyiyim.

Ama şu an tekrar bayılmaya başladım. Ondan ayrıldığımızdan beri üzülüyorum. Bu hastalığın kendini tekrarlama durumu var biliyorsunuz. Bunu biliyordu ama ben ona bir kez olsun bahsetsem bana kendini acındırma derdi.

Şu an nasıl bu kadar kalpsiz olabildiğini düşünüyorum...

Anlayana yeter de o yalancıda bunu anlayacak kapasite olduğunu sanmıyorum.Senin kıymetini bilememiş bile.Beyinsiz...
Kusura bakma feci sinirlendim sanki bana yapılmış gibi.Çünkü diğer konularını da okumuştum senin.Ne kadar sevgi dolu,anlayışlı biri olduğunu anladığımdan sana yaptığı bu haksızlık üzdü beni.

Evet ama sorsanız ben onu sıkmışım !

Yalanını unutmuş utanmadan bana laf yetiştirdi 3 gün !

Telefonumu açsam hemen yumuşadı diye düşünür mü kızlar yardım edin... Açmalı mıyım?

insan sevdiğine nasıl öyle der
"kendinia acındırma" falan
bu adam seni sevmemiş belli

ya bunlar kendilerini ne zannediyorlar.. Sen de kal elimin altın da,istediğim gibi yaşayayım da, yalan da söylerim ,,, hırrrrrrr

Mace bana hala fazla tepki veriyorsun gibi geliyor.

Tepki vereceğini bildiğinden yalan söyleme yoluna gitmiş olamaz mı?

Açık olayım ben olsam ben de yalan söylerdim çünkü.

Sevgilim de kuzeniyle yunan adalarına gitti, hatta "çıplaklar plajına da gidicem!" diye geziyordu ortada. Dedim paşa gönlün bilir(cidden böyle düşünüyorum. Hatıra olacak, bunu gençken yapmayacak da ne zaman yapacak?), tatilden bana ne alacaksın incik boncuk taşı bol bol. Hatta yurt dışı olduğundan telefonu da yoktu. Bir hafta sadece mailleşebildik. Son anda planların değişmesi ve resmen sülalece gitmeleri de cabası.

Dönünce sordum. Babası izin vermediğinden gidememiş :1: Seneye beraber gidecekmişiz. :55:

Telefonumu açsam hemen yumuşadı diye düşünür mü kızlar yardım edin... Açmalı mıyım?

eninde sonunda açacaksın
sonuçta sen telefonu sırf onunla iletişime geçmek için kullanmıyorsun ki!!!
seni arayan merak eden akraban dostlarında var demi
öyle düşün

işte böyle .......... lar yüzünden insan hasta da olur..
Sağlığından olmaya değmez güzelim kimse unutulmaz değil
En büyük acı ölüm acısı o bile en fazla altı ay sürüyor..
Kendini fazla üzme böylelerine daha fazla fırsat vermeye değmez 4 yılına yazık gerçekten..

Mace bana hala fazla tepki veriyorsun gibi geliyor.

Tepki vereceğini bildiğinden yalan söyleme yoluna gitmiş olamaz mı?

Açık olayım ben olsam ben de yalan söylerdim çünkü.

Sevgilim de kuzeniyle yunan adalarına gitti, hatta "çıplaklar plajına da gidicem!" diye geziyordu ortada. Dedim paşa gönlün bilir(cidden böyle düşünüyorum. Hatıra olacak, bunu gençken yapmayacak da ne zaman yapacak?), tatilden bana ne alacaksın incik boncuk taşı bol bol. Hatta yurt dışı olduğundan telefonu da yoktu. Bir hafta sadece mailleşebildik. Son anda planların değişmesi ve resmen sülalece gitmeleri de cabası.

Dönünce sordum. Babası izin vermediğinden gidememiş :1: Seneye beraber gidecekmişiz. :55:

Biz zaten 1 ay ayrı kaldık. Kapıma geldi. Söz verdik. Ben ona tatile gidene kadar karışmadım. Tatil de de karışmazdım.

Hadi gittin. Hadi yalan söyledin. Bari ilgilen be adam !

Kusura bakmayın. Ben sizin gibi düşünmüyorum.

Dün gece annesiyle kuzeniyle çay bahçesine gitmiş sözde ! Aradı beni. Rahatsız etmemek için erken uyudum.

Bugün sordum. Akşam naptınız Aşkım ! Dedim. Kapat konuyu dedi. Hesap soruyorum izlenimi verip beni suçlu çıkardı !

Haksız mıyım hala? Ayrıca sevgiliniz sizi çıplaklar kampında kıskanmayacak mı. Siz soyunmasanız bile soyunan erkekler vardır elbet. Bu da benim için ilginç. Yine de sağolun.

Açtım telefonumu kızlar. Bir şey yazmışsa gelecektir... Yazarım size de...

Back
X