Bir insan bu kadar mı .... olur !

sen dak,ka başı msj atıp rapor istemedin ondan
arada sırada konuşmak istedin hakkındı
o da başından savmak istedi yalan söylemiş birde
kararından pişman olma
sen ona bugün ne yaptın diye soramayackmısın ne var bu soruda

mace dünde yazdım canım,sen bu ilişkiyi tek taraflı yaşıyorsun,kusura bakma ama acı gerçek onun umurunda bile değilsin,telefonunu açınca sana hiçbir mesaj gelmeyecek,seni aramamış olacak,mesaj çekse bile bu beni affet mesajı değil sen bilirsin tarzında bir mesaj olacak.

sen gerçekten aşkı yaşamak isteyen birisin ve yazdıklarındada son derece haklısın,beklentilerin istediklerin gayet normal,anormal olan o ve ilişkinizdi,geçmiş olsun canım.
gerçek sevgiyi bulman dileğiyle...

sen dak,ka başı msj atıp rapor istemedin ondan
arada sırada konuşmak istedin hakkındı
o da başından savmak istedi yalan söylemiş birde
kararından pişman olma
sen ona bugün ne yaptın diye soramayackmısın ne var bu soruda

Dün gece başka bi kızın koynundaydım diyemedi heralde. Haklı tabi..

boşa düşünme kızacak,bagıracak, seni haksız cıkaracak,anlayışsızlıkla suçlayacak...
bak sakın mesaj atma ben hep atarımmm salaklar gibi:41:

dün akşamdan beri takip ediyorum
ya güzelim hiiiç üzmeye değmez kendini, bırak ya ne yaparsa yapsın sen de telini de hiç kapama... ben senin yerine olsam aradığında bile açmazdım, bu ne ya, yazık emeğine yazık...

Kızlar üzülmeye değmez biliyorum. Yıllarımı kurtardım.

4 yılımı harcadım biliyorum.

Ama elimde değil. Yediğim içtiğim ayrı gitmedi benim.

Bunu haketmemiştim...

dün akşamdan beri takip ediyorum
ya güzelim hiiiç üzmeye değmez kendini, bırak ya ne yaparsa yapsın sen de telini de hiç kapama... ben senin yerine olsam aradığında bile açmazdım, bu ne ya, yazık emeğine yazık...

Bana böyle söz vermemişti. Ya anlamıyorum hiç bir şey de yapmadım. Rahatsız etmemek için aramadım sormadım.

Daha sert bi mesaj yazmak istiyorum, ama bi yandan da diyorum boş ver Mace, ne söyleyebilirsin bu saatten sonra...

çok benzer birşey yaşadım zamanında. sonradan yaşadıklarımdan öğrendim ki, karakterinde en ufak bi defo gördüğün adamı bırakacaksın. en azından ben böyle yapıyorum.

ayrıca ' burada yapacağımızı orada rahat rahat yaparız' ı nasıl unuttun zamanında, çok şüpheli gelirdi bana.

Bana böyle söz vermemişti. Ya anlamıyorum hiç bir şey de yapmadım. Rahatsız etmemek için aramadım sormadım.

Daha sert bi mesaj yazmak istiyorum, ama bi yandan da diyorum boş ver Mace, ne söyleyebilirsin bu saatten sonra...

canm zaten nekadar fedakarlık yapmışsın ne demek rahatsız olmak o adam olsa senin aramandan mutlu olurdu
ben olsam acı çeken mesajlar değil son mesajımda Allaha şükür beni senin gibi yalancıdan kurtardı falan derdim

Sizce. İçimden geçen duyguları yazan bir mesaj atıp sonrada orda neyi rahat yapıyorsan kolay gelsin yazsam mı. Böyle kalsın mı...

Son düzenleme:

eğer ondan cevap gelmezse başka msj yazma boşver. çok sinirlenir de dolarsan gel buraya yaz ona sölemek istediklerini.. ama ona daha fazla bişeyler yazarsan hala kendini önemli hissetmeye devam eder, ve yarın birgun yalnız kaldıgı zaman sana çok rahatlıkla dönüp seni kandırmaya çalışabilir..

Sizce. İçimden geçen duyguları yazan bir mesaj atıp sonrada orda neyi rahat yapıyorsan kolay gelsin yazsam mı. Böyle kalsın mı...

içinde bişey bırakma ne yazcaksan son kez yaz ve rahatla kapat konuyu
ilerde yazmadığına pişman olacağına dök içini

zaten yazdın ya, kolay gelsin falan çok gereksiz. ayrılık kararının bile arkasında duramadığını düşünür.

Back
X