Bir insan bu kadar mı .... olur !

Canım kızmakta tepki göstermekte sonuna kadar haklısın. Seni yargılayan arkadaşlar konuyu baştan okumamışlar heralde. Eğer okuyup kendilerini senin yerine koysalardı ne kadar alttan aldığını sevgilini kaybetmemek için neler yaptığını ama karşılığında bunları hak etmediğini çok iyi bilirlerdi. Ve kesinlikle taviz verme erkek arkadaşına, senin onu bırakmıycagını bildiği için bu kadar rahat. Burnu sürtsün biraz yumuşama sakın.
Ahh bu erkekler :47::47::47:

çok haklısın.. böyle kal ! bak ben de yalanını yakaladım 4 senelik nişanlımın.. evdeyim dedi türkü barda çıktı, yalanın küçüğü büyüğü olmaz dedim affetmedim ve bitirdim ! iyi ki bitirmişim öğrendim ki güzel güzel boynuzlanmışım.. işin içinde yalan dolan varsa daha bilmemkaç pislik vardır ! yemişim 4 yılını, acıma hiç.. def et gitsin ! gitsin yaşasın dilediği hayatı herkes...

Aynen öyle. Gebersemde aramam artık. Eminim ki o da beni boynuzlamıştır.

Attığım mesajdada zaten güzelce söyledim.

Telefonumuda kapattım.

Ne kadar ağlasam da bunu yapan daha başka şeyler de yapar.

Canım çok acıyo çok çok çok acıyo ama. Yapıcak bişey kalmadı...

Biz bu yüzden ayrıldık. Sonra kapıma kadar geldi barıştık.

Tatile gittikten sonra seninle barıştığıma pişman oldum dedi.

Dün akşam. Erkenden uyudum. Naptınız Aşkım Akşam dedim !! Aynen bu şekilde. Kapat konuyu dedi bana ! Küfür etmek istemiyorum. Sinirden ağlıyorum !

Artık kiminleyse Allah belalarını versin.

canım yanlış anlamadıyssam sen bu cocuğa tatile gitme dedin öyle mi ? bu yüzden tartıstınız ayrıldınız vs.
ama kendileri pişman olduğunu söyledi ve ordada yaparız rahat rahat her ne yapacaklarsa bunu dedi.
canım eğer söylediklerim doğruysa lütfen sil kafandan bi an önce . ağla ama atma icine bırak Allahından bulsun dua et bol bol..

Canım kızmakta tepki göstermekte sonuna kadar haklısın. Seni yargılayan arkadaşlar konuyu baştan okumamışlar heralde. Eğer okuyup kendilerini senin yerine koysalardı ne kadar alttan aldığını sevgilini kaybetmemek için neler yaptığını ama karşılığında bunları hak etmediğini çok iyi bilirlerdi. Ve kesinlikle taviz verme erkek arkadaşına, senin onu bırakmıycagını bildiği için bu kadar rahat. Burnu sürtsün biraz yumuşama sakın.
Ahh bu erkekler :47::47::47:

Burnu sürtmicek. Beni tamamen kaybetti. Ne sözüne ne yeminine inanmam artık. Ölsem de acımdan gebersem de bitti. Yazık ki 4 sene boşuna sevmişim.

hep ona yalan söylemekle suçladı beni,aldatmakla suçladı. Keşke aldatsaymışım diyorum.

mace canın yansada gerçekleri yazacağım
bu işin bitmesi senin için iyi oldu...seni el üstünde tutmuyor..tatilse tatil senle konuşmalı sen ona bir yük değilsin
bende orda bir işler çevirdiğinden şüphelendim şüphelerinde haklısın

ay ben yazarken erkek kuzeni demisiniz. yalan soyledigine gore bence kesin bi isler karistiriyorlar. yani zaten hissetmissiniz, o zaman dogrudur. hic te uzulme, evlenip gorseydin gercek yuzunu zor olurdu her sey. tabi demesi kolay. nasil hissettigini anliyorum. o sana donecek bence, pisman olacak ama is isten gecmis olacak. seni kaybettigine yansin

canım yanlış anlamadıyssam sen bu cocuğa tatile gitme dedin öyle mi ? bu yüzden tartıstınız ayrıldınız vs.
ama kendileri pişman olduğunu söyledi ve ordada yaparız rahat rahat her ne yapacaklarsa bunu dedi.
canım eğer söylediklerim doğruysa lütfen sil kafandan bi an önce . ağla ama atma icine bırak Allahından bulsun dua et bol bol..

Hayır. Bak senenin ortasında kuzeni geleceğini söylemişti. Face'den. Bu da gel tatile gideriz. Burda yapacağımızı orda yaparız demiş rahat rahat. Ben bu konuyu kapattım uzatmadım.

Bana doğum günümde ! Biz gidiyoruz,annem kuzenim ben dedi. Bugün öğrendim ki annesi yokmuş. Ve bu çocuk bana 3 gündür doğru dürüst mesaj atmıyor.

4 yılımı boşa harcamışım yani...

Burnu sürtmicek. Beni tamamen kaybetti. Ne sözüne ne yeminine inanmam artık. Ölsem de acımdan gebersem de bitti. Yazık ki 4 sene boşuna sevmişim.

hep ona yalan söylemekle suçladı beni,aldatmakla suçladı. Keşke aldatsaymışım diyorum.

Ya bu erkekler hepsimi aynı ya, aynı şey benimde başıma geldi ben de senin gibi sildim attım. Şuan çok mutluyum arkadaşlarımla geziyorum eğleniyorum. Beni o kadar kısıtlamış ki asosyalin dibine vurmuştum şimdi yaşadığimi hissediyorum. Sen de böyle hissedeceksin canım bir süre sonra.

ay ben yazarken erkek kuzeni demisiniz. yalan soyledigine gore bence kesin bi isler karistiriyorlar. yani zaten hissetmissiniz, o zaman dogrudur. hic te uzulme, evlenip gorseydin gercek yuzunu zor olurdu her sey. tabi demesi kolay. nasil hissettigini anliyorum. o sana donecek bence, pisman olacak ama is isten gecmis olacak. seni kaybettigine yansin

Aynen öyle. En azından insan belli etmemek için biraz ilgilenir. Ne bilim Aşkım falan yazar. Bi bahane buldu sıkmadığım halde sen beni sıkıyosun demeye başladı. Ş....siz !

Keyfine baktı. Resmen başkası var. Telefonum şu an kapalı bakalım açtığımda mesaj atmaya yüzü olmuş mu olacak mı!

Hayır. Bak senenin ortasında kuzeni geleceğini söylemişti. Face'den. Bu da gel tatile gideriz. Burda yapacağımızı orda yaparız demiş rahat rahat. Ben bu konuyu kapattım uzatmadım.

Bana doğum günümde ! Biz gidiyoruz,annem kuzenim ben dedi. Bugün öğrendim ki annesi yokmuş. Ve bu çocuk bana 3 gündür doğru dürüst mesaj atmıyor.

4 yılımı boşa harcamışım yani...

anladım canım.. hayat bi şekilde karsımıza cıkartıyo işte yanlışlarını görmemiz için.. değmez canım değmez boşveerr..

En çok ağrıma giden de. Sevgilim gelicek diye. Ona sürpriz hazırlıyorum. Kutu aldım. Sevdiği tişört modelinden alıcaktım. İçine parfüm koyucaktım. İki gündür aptal gibi bi mendile ikimizin ismini işliyorum !

Eminim ki sen izin vermezdin palavraları atacak... Mesaj çekse bile... :)

Son düzenleme:
Günahını almayım ama boynuzluyor galiba seni.İlişkini ayakta tutmak için yaptığın çabalara yazık,4 yıl dile kolay hiç mi değerin yok bu adamda.

Günahını almayım ama boynuzluyor galiba seni.İlişkini ayakta tutmak için yaptığın çabalara yazık,4 yıl dile kolay hiç mi değerin yok bu adamda.

Varmış varmış. Bana giderken dedi ki. Hiç bi kızla konuşmam seni aldatmamm !!

Sonra boşuna endişeleniyosun. Zaten birbirimizi aldatıcak duruma geldiysek ne söyleyebiliriz !!
:47:

canm sana tek hayret ettiğim şey ben olsam o tlfnu açıp msjna bakardım
nasıl dayanabiliyosun

Bakmicam.

Belki de s..git dedi. Belkide başkası var dicek. Nerden bilicem. O şoku kaldıramam daha.

2 tane sakinleştirici içtim. Uyuya kalırım tahminimce. Bakamam dayanamıyorum ama bakmicam. Bi şekilde sakinleştiricilerle ayakta durucam.

Son düzenleme:
Şöyle bi mesaj attım. Alıntı yapmazsanız sevinirim.

Orda sadece kuzeninle olduğunu biliyorum. Buna rağmen ben neden bile demedim be :) Neden yalan söylediğini sormadım bile. Sana hakkımı helal etmiyorum. İyi Tatiller.

Aynen bu. Onları yazabildim o sırada yalnızca...

İyi yapmış mıyım?

Son düzenleme:
Back
X