Bir insan bu kadar mı .... olur !

Bence suan kesinlikle birdaha mesaj filan yazma,
baksana adam senin herseyi ögrendigini söyledigin halde bi cevap yazma tenezzülü bile etmemis, bi aramamis bile,

öbür konunuda okumustum, ve sen gercekten cok fedakarlik yapiyorsun yapmissin,
bu aski tek tarafli yasiyorsun diyen arkadaslara katiliyorum,
onun umrunda degilsin
oda senin umrunda olmasin bu saatten sonra
4 yilinada üzülme, bu adam seni cürütecekti cünkü
sagligini kaybetmeye hic degmez,
sen önce sagligina bak lütfen

hiçbişey yazma
belkide ilk yazdığın mesajı görmemiş bile olabilir
yazacağın ikinci mesajlada kendi kendine triplere girmiş havasında sanar seni

Sizce. İçimden geçen duyguları yazan bir mesaj atıp sonrada orda neyi rahat yapıyorsan kolay gelsin yazsam mı. Böyle kalsın mı...

bu hırsın sonu gelmez,mesajlar atarak daha fazla g...kaldırma oldugu degerıyle kalsın dıyorum,farzetkı sökülen bir badini çöpe attın

Bence yine barışacaksınız ve o kuzenine yazdığı mesaj için inandırıcı birşeyler söyleyecek. Bir anlık sinirle telefonda ayrılmanın sonucu bu.

Şuanda ayrıldığını söyleyip ardından telefonu kapatman gerçekten aldatan bir erkeğin canına minnet. Dönüp yeniden seninle olmak istediğinde sana açıklama yapmak istediğini ama telefonunun kapalı olduğunu basit birşeyi büyüttüğünü söyleyebilir rahatlıkla. O arada da yaratıcı bir bahane bulabilir. Ortada ciddi manada bir kanıt yok çünkü. İçinde bir süphe vardır eminim seninde gerçekten aldatmadığına dair. Öyle bir durum varsa da sen ilişkiyi yıpratan insan konumuna düşeceksin.

Keşke dönmesini bekleyip yüz yüzeyken söyleseydin, o mesajı gördüğünü ve ayrılmaya karar verdiğini. En azından anlık tepkilerinden vs. daha kesin bir şekilde anlardın yalan söyleyip söylemediğini. İçinde bitirmen daha kolay olurdu.

Bana böyle söz vermemişti. Ya anlamıyorum hiç bir şey de yapmadım. Rahatsız etmemek için aramadım sormadım.

Daha sert bi mesaj yazmak istiyorum, ama bi yandan da diyorum boş ver Mace, ne söyleyebilirsin bu saatten sonra...

en güzel cevabın ona onu iplemediğini göstermen, aramasına/mesajına cevap vermemen olur; ama istiyosan lafı gediğine koyabilirsin, yalnız bu sefer de diyalog uzayıp gidebilir... canın daha çok sıkılacaktır en nihayetinde, hassas olan, değer veren, üzülen taraf sensin sonuçta...

Sizce. İçimden geçen duyguları yazan bir mesaj atıp sonrada orda neyi rahat yapıyorsan kolay gelsin yazsam mı. Böyle kalsın mı...

lütfen mace Allah aşına artık birşey yazma,yazıp kendini küçük duruma düşürme.en iyi cevap sessizliktir.

Sakın msj atma boş ver.. aramışsa arayan numaraları bildirme artık ücretli ya gelmeyebilir..

şimdi keyfine bakacak..gelince nasılsa gönlünü alırım diyordur...

Değişmez dediğin kız değişmişti. Sustu, Direndi , Unuttu... Elinden gelen herşeyi yaptı.

Sen sözlerini tutmadın. İlk fırsatta yalan söyledin. Yüzün kızarmadı. Belki de dün gece başkasıylaydın , söyleyemedin.

Hadi her şeyi bir yana bırak. Bizi kaybettin.

Gözün aydın...

Yazsam mı böyle ?

Alıntı yapmayın lütfen.

Son düzenleme:
Değişmez dediğin kız değişmişti. Sustu, Direndi , Unuttu... Elinden gelen herşeyi yaptı.

Sen sözlerini tutmadın. İlk fırsatta yalan söyledin. Yüzün kızarmadı. Belki de dün gece başkasıylaydın , söyleyemedin.

Hadi her şeyi bir yana bırak. Kendi kalbinden kovuldun.

Gözün aydın...

Yazsam mı böyle ?

Alıntı yapmayın lütfen.

yaz canm yaz g... kalksa bile tekrar seni elde edemediğinde inecek
ve senin içinde kalmayack ben olsam yazardım
bu arada alıntı yapmayın demişsin ama :'( oldu bi kere

Son düzenleme:
4 yıl çok uzun bi zaman daha önce hiç buna benzer bi davranışı olmuş muydu?
kuzenine attığı mesaj dışında dikkatini bişeyler çekmiş miydi..
o zamanlar belki görmek istememiş olabilirsin ama şimdi düşündüğünde parçalar yerine oturur bence..
eğer ilk kez böyle bişey oluyosa 4 yıldır bilmiyorum tabi..:26:

yazmaa lütfen yazmaa.. onu ciddiye aldıgını üzüldüğünü gösteren bir adım atma..
güzelim baksanaa senin msj ına bile geri dönmedi. seni kaybetmekten korksa yapardı bunu. lütfen bişey yazma

Peki kızlar yazmıyorum siz öyle söylüyorsanız...

Aldattı mı aldatmadı mı bunu bilemem. Ama sonuç olarak benimle ilgilenmedi.

Yalan söyledi...

bence de şimdi bi şey yazma, söyleme, konuşma yüz yüze illaki görüşeceksiniz o zaman bütün tasarladıklarını sölersin,eyvallahını da çekersin... güzelim o şimdi "iplemiyoooo" bile seni, kendini boşuna üzüyosun inan bana ben sana burda üzülüyorum, of of...:((((

cevap yazmayan adama bunu yazmak istiyo musun gerçekten ya? adam gülecek belki, amma duygusala bağladı diye

Son düzenleme:
Saçmalık ya bu kendini çok mu akıllı zannediyor bence asla affetme. Beni rahatsız etme demeler falan yok artık. Boşver gitsin(bence).

boşver yazma uğraşma düşünme onu
o nasıl tatilin büyüsüne kapıldı seni takmadı
sende onu düşünüp üzme kendini

Sakin yazma canim sakinnnn,
diyorum ya adam ilk mesajina bile cevap yazmadi, iplemiyor hakatten,
bu saatten sonra sende sakin umursama onu, biliyorum demesi kolay ama kendinle ilgilen ve artik kendine önem ver,
O senin hayatinin merkezi degil artik,
ve en önemlisi
senin mutlulugun onun elinde degil !!!!

mace sakın bir mesaj daha atma ona . Atma ya kaldırma onun g...'nü lütfen arkadaşım neden kendini bu kadar ezik gösteriyorsun ya?
Sabahtan beri dil döküyoruz si*tir et gitsin artık, bırak kiminle yaparsa yapsın, kuzenıyle kucaktan kucağa atlasın, eğer istediği buysa değerini bilmiyorsa bırak arkadaşım bu kadar çırpınmanın neye faydası var?
Atma mesaj falan bir kezde sen ön planda ol ya... Lütfen son kez diyorum o adama
1 dakikanı bile harcama artık.

mace sakın bir mesaj daha atma ona . Atma ya kaldırma onun g...'nü lütfen arkadaşım neden kendini bu kadar ezik gösteriyorsun ya?
Sabahtan beri dil döküyoruz si*tir et gitsin artık, bırak kiminle yaparsa yapsın, kuzenıyle kucaktan kucağa atlasın, eğer istediği buysa değerini bilmiyorsa bırak arkadaşım bu kadar çırpınmanın neye faydası var?
Atma mesaj falan bir kezde sen ön planda ol ya... Lütfen son kez diyorum o adama
1 dakikanı bile harcama artık.

Back
X