Bir insan bu kadar mı .... olur !

Peki atmıyorum mesaj. Haklısınız...

o kadar arabeske bağlamana gerek yok,diyeceksende böyle birşey söyle

Her eşyanın bir fiyatı, her insanın bir degeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya 'çöp', degeri olmayan insana 'giderken kapıyı ört' denir.

Hayır yeni birşey yazma, bence o tatilden dönene kadar mesaj atarsa ya da ararsa filan açma asla. Kendini çok uzun süreli meşgul edicek birşeylerle uğraş, kitap oku, git bin parçalık puzzle filan al onu yap, otur hiç izlemediğin bir dizinin bütün sezonlarını baştan sona izle, ama erkek arkadaşına ulaşmaya çalışma, facebookun varsa ona nispet yapar gibi şeyler paylaşma. Basitçe hiç yokmuşsun gibi davran. Sana çok ulaşmak isterse gelip bulsun. Zaten ilişkinizde çok fazla bunaltmandan şikayetçiydi değil mi? Senden ayrılırsa ne kadar boş ve yalnız zaman geçireceğini farketsin.

o kadar arabeske bağlamana gerek yok,diyeceksende böyle birşey söyle

Her eşyanın bir fiyatı, her insanın bir degeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya 'çöp', degeri olmayan insana 'giderken kapıyı ört' denir.

vayyy güzel sözmüş bayıldım :46:

ama mace zaten ayrılıkvari bi mesaj atmış bence daha fazla bişi yazmasın

güzelim boşverrr, ne istiyorsa yapsın. eğer gerçekten seni seviyorsa hatasını anlayacaktır zaten, affettirmeye çalışacaktır kendisini..

ama eğer sevmiyorsa onun için kendini üzmenin ve yormanın anlamı yok demektir. boşver tatlım sen en güzeli :34:

Neden insanlar bu kadar Ş...siz olmak zorunda ?

Bu adam gitmeden bana sözler vermişti.

Giderken yolda sen bende çok değerlisin sana değer vermesem tatile gittiğimi bile söylemem demişti.

Ne yaptığını sormaya bile hakkım yokmuş.

Son attığım mesaj ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olursa olsun yazdım bitti. Yazmicam. Kiminleyse umarım mutludur...

Neden insanlar bu kadar Ş...siz olmak zorunda ?

Bu adam gitmeden bana sözler vermişti.

Giderken yolda sen bende çok değerlisin sana değer vermesem tatile gittiğimi bile söylemem demişti.

Ne yaptığını sormaya bile hakkım yokmuş.

Son attığım mesaj ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olursa olsun yazdım bitti. Yazmicam. Kiminleyse umarım mutludur...

canım benim yanlış anlama beni de, tatile gittigini sana haber vermesiin lütufmuş gibi gören bir adam var karşında.. yani yalan söylese mutlaka bir kılıf bulacaktır o adam. gerçekten değmez yaa.. ömrünü geçirmek istedigin adam bu mu yani bence iyi düşün, ve eğer herşey senin bildigin gibiyse dönme kararından. ömür boyu mutsuz olma sonra..

Ben tatilimi iptal ettim onun için. Doğum günümü tek geçirdim.

Afedersiniz ama orda tek gece onunla birlikte olacak kızlar hep yanında olacak mı?

Bunları hiç mi düşünmedi... Kafasını dinlemek istemişmiş... Bahanesi de bu olur eminim.

Gelmesini bekleseydin diyen kızlar var.

Bekleyemedim. Bugün 5 saat aramadım. Sonra aradım tersledi soru sorduğum ettiğim için.

Beni sevmediğini söyledi. Buna rağmen aradım.

Telefonu kapattı. Bende dayanamadım...

canım benim yanlış anlama beni de, tatile gittigini sana haber vermesiin lütufmuş gibi gören bir adam var karşında.. yani yalan söylese mutlaka bir kılıf bulacaktır o adam. gerçekten değmez yaa.. ömrünü geçirmek istedigin adam bu mu yani bence iyi düşün, ve eğer herşey senin bildigin gibiyse dönme kararından. ömür boyu mutsuz olma sonra..
<

Haklısın. Aslında gerçekleri BAL GİBİ görüyorum ama. Kalbim acıyor işte yine de...

ilk basta bence dogru kararlar alabilmek adina sakinlesmeyi dene tatlim

onu nasil rahatsa sende onun gibi davranmaya calis civi civiyi soker metodu

kendini uzme bosuna is olucagina variyor

ama sakin onu surekli arama o seni arayacaktir

ilk basta bence dogru kararlar alabilmek adina sakinlesmeyi dene tatlim

onu nasil rahatsa sende onun gibi davranmaya calis civi civiyi soker metodu

kendini uzme bosuna is olucagina variyor

ama sakin onu surekli arama o seni arayacaktir

Sürekli aramak ne kelime ki. Aramıyorum bile bitti. Mesaj çekmiyorum

<

Haklısın. Aslında gerçekleri BAL GİBİ görüyorum ama. Kalbim acıyor işte yine de...

kalbinin acıması çok normal çünkü herşey çok yeni daha.. ama onun yaptığı kötü şeyleri düşün. seni aldatmış olma ihtimali var deil mi sonuçta :? sen bunu kabul edebilir misin ? sana yalan söylemiş ve bunu kendince kılıfa sokmaya çalışacak sölesem izin vermezdin diye. madem izin vermeyeceksn niye gidiyor o zaman ? dmeek ki iyi niyetler yok akıllarında. o yuzden gerçekten sabret, zamanla herşey düzelecek görürrsün tatlım. sadece sabret biraz ve üzme kendini. bak çok önemli bir hastalık atlatmışsın hiç bişey senden önemli deil ki.. karşındaki kim olursa olsun seni hasta etmeye değmez inan bana. sakin ol ve sabırlı davran hepsi geçecek..

Uzak dur ondan. 4 seneni vermişsin birde. Nasıl bir erkek o ya. Okudukça bunaldım.
Sakın onu affetme ne olursa olsun. Ondan uzak dur.
Eğer çok seviyorsan kafanın dikine gidersin, bizi dinlemezsin. Çünkü hep öyle oluyor. Bazı şeyleri yaşamadan öğrenemiyorsun.:44:

<

ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki, bak anlıyorum demiyorum, biliyorum. bazen gerçekler gözüne girse de görmemeye programlıyosun kendini.

seninle çok benzer bişey yaşadığımı söyledim ya, ben affettim onu o olaydan sonra...

yıllar geçtikten sonra bigün telefonda 'sana hiç yalan söylemedim' dedi. meğer o konuşma baştan sona yalanmış.

hayatında başka biri varmış falan filan... efff efkarlandım gece gece...

Back
X