Bir insan bu kadar mı .... olur !

Evimde onunla ilgili o kadar çok eşya varki. İki gecedir annemden gizli mendile isimlerimizi işliyorum. Yastığımın altında.......

sana seni sevmiyorum diyen adam için bu kadar duygusallık... üzülüyorum ya...

sen ilaç aldın zor ayakta duruyosun, onu düşün bi de, o öyle midir sence? hiç sanmıyorum.

sana haksızlık değil mi bu?

Bilmiyorum yapabilir misin ama sende yanına bir arkadaşını alıp tatile git.Tatil haberinizi ve ilişkinizin bitmiş olduğunu sosyal paylaşım sitelerindeki gülümseyen resimlerinizden takip etsin.Sonuçta üzülüp evde oturacağını sanıyor belkide ''eski mace değilim artık'' mesajını bu şekilde verebilirsin.Ama ne olursa olsun irtibata geçmemeye dayanman gerekecek.Bence bir erkek için bu durum sinir bozucu olabilir en azından bizim ayrılıklarımızda vs nişanlım deliriyor bu tarz tepkilerime seninki de birazda olsa sinir olur herhalde:ssz::ssz::ssz:

bence ne mesaj atmana aramana, ne de ondan ıntıkam almana gerek var

adam resmen senı sevmıyorum ben demeye getırmış bu son davranışlarınla :50:

üzgünüm, senı daha fazla üzmek ıstemıyorum söyledıklerımle

ama kendıne bı ıyılık yap ve bu gece çıkar onu tamamen hayatından

ıntıkam almak ıstıyorum dersen, bu onu uzun bı süre daha aklında, kalbınde tutmana sebep olur, bence hıç gerek yok

Kızlar mesajları okuyorum tek bi mesaj yazıyorum.

Tatile gidemem şu anda bi arkadaşımla.

Haklısınız değmez ama işte. Dediğim gibi bu adam bana sabah Seni seviyorum demişti.

Ve dediğim gibi Cumartesi günü dönecek sanıyorken, aslında 1 hafta daha kalacağını öğrendim. 2. Yalan.

O kadar ağrıma gidiyo ki... Üzülmemem imkansız.

Aklınıza ne geliyorsa, tüm ilklerimi yaşadım ben bu adamla...

Yargılamayın ne kadar sevdiğimi herkes anlamıştır sanırım.

Haklısınız değmez ama işte. Dediğim gibi bu adam bana sabah Seni seviyorum demişti.

Ve dediğim gibi Cumartesi günü dönecek sanıyorken, aslında 1 hafta daha kalacağını öğrendim. 2. Yalan.

hayır gelmez sana bu insandan.tatile girince hemen senı unutuverdi.
ve dayanamayıp bır hafta daha uzattı, anlamak istediğin ne varsa anla.

inşallah allah yüreğindeki o acıyı soğutur da hakettiğin insanı bulursun.

eğer pişman olursa, aşkından ölsen bile affetme. ayrılman en doğrusu galiba

ilkleri onunla yaşadığın için ona kendi bağımlı hissediyorsun bence. o da bunun çok farkında. ama sen ona mecbur değilsin bunu kafana sok.

mace bir de lütfen söylenen sözlere bu kadar itimat etme.

beni aldatan adam biriki hafta öncesine kadar annemle ne zaman tanışacaksın diyodu

yok canım yargı falan rahat ol... haklısın ama yaşadığınız ilkler yüzünden ona bağlı kalmak zorunda değilsin, haklısın sen de kendince, ama önemli olan duyguların, incinmen ve üzülmen bu kadar... yalan söyleyen bi insan bi süre sonra adeta yalan makinasına dönüşebilir, hayatının geri kalanında buna katlanmaya değmez... yine de yaşadıklarından pişman olma asla, onlar seni sen yapan şeyler...
aynı okuldayız dedin bu durum epey zorlayacaktır seni ama intikam falan düşünme öyle şeyler, yoluna başarıyla devam etmeye gayret et canım benim...

ilkleri onunla yaşadığın için ona kendi bağımlı hissediyorsun bence. o da bunun çok farkında. ama sen ona mecbur değilsin bunu kafana sok.

mace bir de lütfen söylenen sözlere bu kadar itimat etme.

beni aldatan adam biriki hafta öncesine kadar annemle ne zaman tanışacaksın diyodu

Söylenen sözlere itimat etmiyorum tamam.

Ama barıştığımızda bize gelmişti. Gözümün içine bakan bi adam vardı. Herşeyime hayır diyen adam gitmiş pişman olmuş. Herşeye evet diyordu. Nazar değmesin bize tek istediğim bu diyordu.

Kuzeninin geldiği ilk günlerde anlayışım için teşekkür ediyordu. Beni sevdiğini söylüyodu............

dün açtığın konuyu görmemış olsam, belkı görmemıştır mesajını döner felan dıcem ama

malesef bu adam çok ılgısız, en mantıklısı bı son vermek

sen yat uyu ıstersen, düşünme artık

Kahve mi içsem naapsam bi ara ayrıydık kahve fallarına sarmıştım. Arkadaşım bakıyordu sürekli burdan baktırıyordum birileri iyi bir şey söyleyecek diye siz bakarsınız :1:

Sakinleştirici etkisini göstermeye başladı bi de kendimi güldürmeye çalışıyorum kızlar :43:

dün açtığın konuyu görmemış olsam, belkı görmemıştır mesajını döner felan dıcem ama

malesef bu adam çok ılgısız, en mantıklısı bı son vermek

sen yat uyu ıstersen, düşünme artık

Biraz daha geç uyusam daha iyi olur. Daha geç kalkmak açısından gün geçmez biliyorum...

Söylenen sözlere itimat etmiyorum tamam.

Ama barıştığımızda bize gelmişti. Gözümün içine bakan bi adam vardı. Herşeyime hayır diyen adam gitmiş pişman olmuş. Herşeye evet diyordu. Nazar değmesin bize tek istediğim bu diyordu.

Kuzeninin geldiği ilk günlerde anlayışım için teşekkür ediyordu. Beni sevdiğini söylüyodu............

bir tatil insanın başını bu kadar mı döndürür sence??
seni gerçekten sevse uzatırmı tatilini? güvenme böyle bir insana bugün tatil meselesi olur, yarın kız arkadasına asılma meselesi.

bir soru...sevmediğini bilsen bile hala acısını çeker miydin??
vaya illaki sevmediğini yüzüne söylemesi mi gerek??

Back
X