lütfen samimiyetime güvenin, sizi rencide etmek adına yazmıyorum ama bana biraz kendiniz yazıyor kendiniz oynuyorsunuz gibi geldi..
yani olanlara inanmıyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.. sadece o kadar anlık çıkışlarınız var ki, birden kendinizi aldatılan kadın moduna soktunuz.. hayattan soğudunuz..
bismillah yani ne oldu...
durumları tam anlamıyla bilmiyorsunuz ve öyle sert çıkışlarınız var ki, her şeyi asıp kestiniz..
birazcık sakin kalıp düşünseniz aslında daha mantıklı şeyler bulacaksınız...
erkek savunucusu falan değilim burada ama bana hareketleriniz mantıksız geliyor... lütfen beni yanlış anlamayın...
ortada bir şey yok durduk yere siz başka kadınlarla bir şey yapıyordur, tek gecelik ilişki yaşıyordur modundasınız..
siz bu adama 4 yılınızı verdiniz... gerçekten 4 yılda ona hiç mi sevgi veremediniz de 3 günlük tatilde hemen başkasının kollarına atlayacak?
aylar öncesi face yazışması şimdi aklınıza geliyor ama lütfen biraz mantıklı olun... erkekler özünde pis yaratıklar, cinselliği biz gibi düşünmeyen insanlar..
sen gel tatilde yaparız yapacaklarımızı derken illa ha yaptılar mı yani? ve illa ha yapacakları o şey cinsellik mi?
tek gecelik rus hatunlarla sabahlamak mı?
erkeklerin kendi aralarında dönen o iğrenç pis sapıkça muhabbetlerine denk gelmişsiniz belli ki..
bilmiyorum ama sizin ilişkinizde hiç mi güven yok.. kuzeniyle öyle dalga geçtiklerini neden düşünmüyorsunuz? hemen en kötüsünü düşünüp neden kendinizi aldatılmış moduna soktunuz, karaları bağladınız...
belki başında annesiyle gidecekti son anda işleri karıştı kuzenle gitmesi gerekti.. size de anlatmadı, gerek duymadı.. bunu çok önemli bir durum olarak görmedi.. evet belki bunca zamandır cumartesi günü döneceğini planlıyordu ama ailesi oraya gelmeye karar verdi ve bir hafta da onlarla tatilini uzatacak...
yani bu adam size bunca zamandır hiç mi güven vermedi?
4 yıl diyorsunuz dile kolay...
haklı olduğunuz yerler elbette ki var ama bence biraz sakin düşünmeye çalışın.. hemen aldatıldım moduna girmeyin.. ortada başka bir kadın olduğu yok...
eğer bir şey varsa o zaman oturur ağlarsınız buna.. ama şu an sadece size mantıklı bir açıklama borçlu...
bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum.... her olayda hemen aldatılıyorum moduna girip adama dünyayı dar edersen haklı olur sıkılmakta bir huzur ver demekte, beni sıkıyorsun demekte...
kesin bir şey görmeden bu kadar kendinizi yıpratmayın.. geldiğinde yüzünüze bakıp her şeyi anlatmasını istersiniz.. 4 yıl dile kolay bir bakışından anlar insan yalan mı doğru mu...
ama lütfen şimdi kendinizi üzmeyin...
Rahatsızlığınızı da yazmışsınız Allah korusun tekrarlamasına değer mi? hiçbir şey değmez... boştan yere lütfen kendinizi yıpratmayın.. ani çıkışlar yapmayın...
sizin her sert çıkışınız sizi biraz daha suçlu konumuna getirecek... çünkü siz kadar bende biliyorum bu konu böyle kapanmayacak, vatandaş tatilinden dönecek ve sizle gelip konuşacak...