Bir İnsan Kaçıncı Kattan Atlarsa Kesin Ölür ?

Eceli gelmemisse kaçıncı kattan atlarsa atlasin ölmez ama sakat kalir, yatalak kalir büyük ihtimalle..

Boyle sacma seyleri de aklindan çıkar. .

Allah bilir.
ölüm kesin çözüm gibi gelse de sakat kalma riski de var.

Bence sağlıklı düşünemiyorsunuz bir destek-tedavi ihtiyacınız var.

Ölmezse sıkıntı büyük orası kesin.

Zira ölmekten daha beter sonuçları olan bi avuç durum içinde felç ilk sıralara oynar benden söylemesi.

Kendi canınıza kast etmeyi düşünüyorsanız sosyal mecrada yazdıklarınız beyandır , gerekli merciler aranarak bilgi verilmelidir.

Sitede bu tarz konulara izin verilmiyor diye hatırlıyorum , O okypete , Mune Mune konuya bakabilir misiniz ?

Siz cok zeki bir bayansiniz vallahi. Bravo :KK9::KK9:

Evet cevaplarınızı bekliyorum.

kaçıncı katı bırak düşse bile olduğu yerde kafasını çarpsa gene ölür, isterse 20 katlı binadan atlayıp sakat kalanlar var. Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez,oraya gidince kimse güller içinde karşılamıcak intihar olduğu için ve dünya sıkıntıları gelip geçici her ne kadar ağır olsada, cana kıymaya hiç bişey değmez

atlayacak olan sen misin?
gidene dur denmez ama daha 22 yaşındasın belki hayatın düzelir
hem atlamak ölmek için iyi bir yol değil
gel vazgeç.

Kendi canınıza kast etmeyi düşünüyorsanız sosyal mecrada yazdıklarınız beyandır , gerekli merciler aranarak bilgi verilmelidir.

Sitede bu tarz konulara izin verilmiyor diye hatırlıyorum , O okypete , Mune Mune konuya bakabilir misiniz ?
Hayır kendi canıma kastım yok. Öyle bir niyetim olsa çoktan yapmıştım bile. Ben sadece merak etmiştim.

Sen bu kadar dert ediyosunuz da merak ettim sevgilin ne yapiyo? Evde ayaklarini uzatmis film izliyordur ya da oyun oynuyordur..
Ahh kızlarımız ahhh!!

Yine mi aynı safsata cihay?

Bir erkek için Allah in verdiği cana kıyacaksan bence 11.kat fakan is görür.

Dünden beri öldüm bittim durumundasin.Aciz kadınlara hele sevgilisi ve eşi için bu acizlige düşen kadınlara sinir oluyorum!

X