bir kavga çok sevme ve boşanmak isteme

gupse3232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
277
144
çok konu açtım
İçimi dökmeye çok ihtiyacım var çok yanlızlılk çekiyorum karşılıklı omuzunda ağlayacak bir arkadaş lazım
o yuzden yorumlarınız çok önemli
yürütmek için çok uğraştığım bir evliğim var eşimi seviyorum o beni anlayan ilk insandı içimden geçeni bilirdi bakışlarımla anlattıklarımı v.b.
çok kızsam bile bakışlarını seviyodum başkasının anlayamayağını hissetiğim şeyleri hissettiyor sanki
daha yeni evli sayılırız 8 ay oldu 8 aydır her ay boşanmak konusunu gündeme geldi
ona hiç güvenmiyorum sağolsun güvenmemek içinde o kadar çok neden verdi ki
sanırım artık bitirmek lazım kendim için en iyi şeyi yapmış olucam boşanmak için hazırım asılında
Aileme hemen soyleyebilirim de
ev ve evliliğimin bitmesi oyle acıtıyo ki evi kapıtmak zorundayım bütçem yetmez zaten şu an içi boş gibiyim hiç bişi hissedemiyorum

Evliliğimin ilk yılı her hafta kavga ederdik..
Evlilik zamanla oturur..zamanla eşini anlarsın tanırsın..
Neydi bu boşanma merakı?

Boşanmak için elle tutulur gözle görülür nedenlerinizi sıralarsanız sizi daha iyi anlarız sanıyorum. Sekiz ay kısa bir süre ama neler yaşadınız?
Aldatma
Fiziksel şiddet
K.valide sorunsalı
Şiddetli geçimsizlik nedenleri..
Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklar vs...

Bunlardan herhangi biri yoksa bence şu boşanmak lafını sakız etmekten vazgeçip ikinizde şu an evlilik için kritik bir dönemde olduğunuzu aslında evlilipe alışma aşamasında ısınma bir hayatı paylaşabilmeyi öğrenme evresinde olduğunuzu kabullenmek ölçülü olmayı deneyiniz lütfen.

çok konu açtım
İçimi dökmeye çok ihtiyacım var çok yanlızlılk çekiyorum karşılıklı omuzunda ağlayacak bir arkadaş lazım
o yuzden yorumlarınız çok önemli
yürütmek için çok uğraştığım bir evliğim var eşimi seviyorum o beni anlayan ilk insandı içimden geçeni bilirdi bakışlarımla anlattıklarımı v.b.
çok kızsam bile bakışlarını seviyodum başkasının anlayamayağını hissetiğim şeyleri hissettiyor sanki
daha yeni evli sayılırız 8 ay oldu 8 aydır her ay boşanmak konusunu gündeme geldi
ona hiç güvenmiyorum sağolsun güvenmemek içinde o kadar çok neden verdi ki
sanırım artık bitirmek lazım kendim için en iyi şeyi yapmış olucam boşanmak için hazırım asılında
Aileme hemen soyleyebilirim de
ev ve evliliğimin bitmesi oyle acıtıyo ki evi kapıtmak zorundayım bütçem yetmez zaten şu an içi boş gibiyim hiç bişi hissedemiyorum

silah zoru ile mı masayı oturttun adamı
8 ay dır her ay boşanmayı gündeme getirmesinin nedeni ne ola ki
anlaşılan
ikinizde henüz hazır değilmişssiniz
ama madem o imzaları attınız
8 ay da pes etmek çok ta mantıklı değil
ağır bir durumdan söz etmemişsin
ihanet şiddet ..vs
o nedenle
biraz daha bu evliliğe zaman tanınması gerektiğini düşünüyorun

Boşanma lafını söyleyen esin mi yoksa sen mi gündeme getiriyorsun? Yaşlarınız kac ve birbirinizi ne kadar süredir ttaniyorsunuzz?

Boşanma nedeni eşinin kumar bağımlılığı. İddia oynayıp yüksek meblağlar kaybediyormuş. Eski konusunda yazıyor.

Kumar varmış anladığım kadarıyla.
Yol yakınken bitirmeniz sizin hayrınıza olur.
Boşuna gençliğinizi heder etmeyin.
Değmez.

Kumar varsa işin zor, kolay kolay vazgeçmez.
Hakkında hayırlısı olsun.
Başka bir sorun olsa zamanla evliliğin oturur diyecektim ama bu başka...

İki yıl vazgeçirmeye çalışmak için uzun bir zaman. İyi sabretmişsiniz.
Tepkisi ne oluyor ? Bırakacağım diyor mu ?

bizim evliliğimizin ilk aylarına tanık olsanız oturup ağlardınız.. her gün kavga.. neyseki düzeldi.. şimdi daha iyiyiz.. kavgalarımızın şiddeti sıklığı azaldı.. bence tanımakla alakalı.. evlilikten önce ne kadar birlikte olursanız olun (flört ,nişalılık dönemi ) bence evlendiğiniz ilk gün saymaya başlayın.. çok farklı bi çatı altında yaşamak.. sevgiliyken çok mutlu olup evlenince hemen ayrılanlar var.. tanıdıkça problemler azalır genelde..

sabırla bekleyin biraz..boşanmak zor malesef..evlilik oturana kadar oluyor böyle tartışmalar..1 seneyi devirin en azından..

keşke rayına oturacak bişi olsa boşanma lafını ağızıma almam hiç sevmem de ama eşim bağımlı oturduk mantıklıca konuştuk bağımlıyım diyo yapacak bir şeyim yok diyo durduramıyorum diyo

Neden ewlenmiş sizinle ozaman madem her ay ağızına boşanma kelimesini alacaksa...

Siz bu adama ne işkence çektiriyorsunuz ki, boşanma kelimesini ağzına sakız etmiş :KK59:

Of ya kumar bağımlılığı da zordur. Öncesinden böle bir alışkanlığının olduğunu biliyor muydunuz? Biliyorsanız eğer bu konuyu konuşup bir çözüme bağlamamış mıydınız?

hasta olduğunu kabul ediyor fakat bu hastalığın çaresi yok keşke elini öpsem afdilesem bi daha yapmıcam desem dedi ama yapıcam biliyorum diyor bi yol yok mudur ki boşanmak dışında evlilik bu bozmak istemiyorum ama bu şekilde uyanmaktan da bıktım bize başka bir çare lazım

X