bir kavga hikayeside bizden can hatunlar..

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
Esim isten cogu kez hepinizin eslerinin oldugu uzre yorgun gelir..hep olmasa cogu kez disari cikalimmi isteklerimi (ki cok gezinti biri olmamama ragmen) geri cevirir..

Simdi isten gelip bi geceligine arkadasinin sehir disindaki yazliklarina gidip erkek erkege takilmak istediklerini soyleyince, bende sartel atti..

niye bilmiyorum (altinci hissim kahin denilebilecek kadar kuvvetlidir) icime bi sikinti dustu, kizdim..musade etmem, sana guveniyorum ama arkadaslarini tanimiyorum, belki karilarindan usanmis tipler ne bilim fikirlerini dedim..

ee esime sana guveniyorum desemde siz canlardan saklayamam hz.ademin bile yasak elmaya el uzattigi su dunyada ben kendime bile bi es payi, bi acik kapi birakirim guven konusunda..

tahmin edersiniz iste aramizda gecen diyalogu
Esim _seni anlamiyorum
Ben _gitmek istersen git, ama dusuncem bu
esim _tamam gitmiyorum (surat bes karis)
..............vs vs
Icin rahat etmiyorsa gitmem diye yumusadi ama, baska bi zaman ayni teklifte yine bulunacak belki..ona gore ne sakinca var..

Yani ben haksizmiyim hatunlar, siz musade edermiydiniz..

Esim isten cogu kez hepinizin eslerinin oldugu uzre yorgun gelir..hep olmasa cogu kez disari cikalimmi isteklerimi (ki cok gezinti biri olmamama ragmen) geri cevirir..

Simdi isten gelip bi geceligine arkadasinin sehir disindaki yazliklarina gidip erkek erkege takilmak istediklerini soyleyince, bende sartel atti..

niye bilmiyorum (altinci hissim kahin denilebilecek kadar kuvvetlidir) icime bi sikinti dustu, kizdim..musade etmem, sana guveniyorum ama arkadaslarini tanimiyorum, belki karilarindan usanmis tipler ne bilim fikirlerini dedim..

ee esime sana guveniyorum desemde siz canlardan saklayamam hz.ademin bile yasak elmaya el uzattigi su dunyada ben kendime bile bi es payi, bi acik kapi birakirim guven konusunda..

tahmin edersiniz iste aramizda gecen diyalogu
Esim _seni anlamiyorum
Ben _gitmek istersen git, ama dusuncem bu
esim _tamam gitmiyorum (surat bes karis)
..............vs vs
Icin rahat etmiyorsa gitmem diye yumusadi ama, baska bi zaman ayni teklifte yine bulunacak belki..ona gore ne sakinca var..

Yani ben haksizmiyim hatunlar, siz musade edermiydiniz..
haklısın mesele güven değil anladığım kadarıyla

arkadaşlarına vakit bulup sana vakit ayırmamasından şikayetçisin.

Ha bide beni yorgunum diye red edip arkadaslariyla dunya yolu tepmeye yorgun olmamasina kizdim..
o zaman tepkinizi buna dayanarak vermeliydiniz. hem sizi daha iyi anlardı. bencillik yaptığını da görmüş olurdu.
ama sadece güven üzerinden konusursanız size anlam vermemesi cok doğal

Ben birbirini oraya gitme bunu yapma diyen ilişkilerden/evliliklerden pek hoşlanmıyorum. Üstelik elinizde somut bir şey de yok altıncı hissinizin dışında.Gitmeni istemiyorum demek yerine alıp karşınıza ben sana beraber bir şeyler yapmayı teklif ettiğimde reddediyorsun dolayısıyla bu hareketine çok alındım ve kırıldım bunu bil bunu bilerek gitmek istiyorsan gidebilirsin diyebilirdiniz.

Tabii onun da size karşı tavrı önemli. O siz bir yere gideceğiniz ya da bir şey yapacağınız zaman kısıtlıyor mu? Eğer o yapıyorsa size aynı şeyi sizde yapın. Buna hakkınız var.

Ben birbirini oraya gitme bunu yapma diyen ilişkilerden/evliliklerden pek hoşlanmıyorum. Üstelik elinizde somut bir şey de yok altıncı hissinizin dışında.Gitmeni istemiyorum demek yerine alıp karşınıza ben sana beraber bir şeyler yapmayı teklif ettiğimde reddediyorsun dolayısıyla bu hareketine çok alındım ve kırıldım bunu bil bunu bilerek gitmek istiyorsan gidebilirsin diyebilirdiniz.

Tabii onun da size karşı tavrı önemli. O siz bir yere gideceğiniz ya da bir şey yapacağınız zaman kısıtlıyor mu? Eğer o yapıyorsa size aynı şeyi sizde yapın. Buna hakkınız var.
Bunlarida soyledim elbettekonu uzatip milleti okuma zorunlulugunda birakmamak adina kisa kestim..oyle bi kisilik deilim..sikmam bunaltmam..ama gece konaklama isini itici buluyorum niye yalan diyim..

Bunlarida soyledim elbettekonu uzatip milleti okuma zorunlulugunda birakmamak adina kisa kestim..oyle bi kisilik deilim..sikmam bunaltmam..ama gece konaklama isini itici buluyorum nevyslan diyim..

Sen bunları söylediğin zaman ne dedi peki? Anlayış gösterdi mi?
Tekrar sorayım. O da size karşı bir kısıtlamada bulunuyor mu?

Yatılı kalması tabii ki de rahatsız edici bir durum. O yüzden sana hak veriyorum bu konuda. Bekar değilsin sonuçta evlisin. En azından yatılı olmasaydı.

Sen bunları söylediğin zaman ne dedi peki? Anlayış gösterdi mi?
Tekrar sorayım. O da size karşı bir kısıtlamada bulunuyor mu?

Yatılı kalması tabii ki de rahatsız edici bir durum. O yüzden sana hak veriyorum bu konuda. Bekar değilsin sonuçta evlisin. En azından yatılı olmasaydı.
Kisitlamaz beni hic bi konuda bende onu..hak verdi gitmedi, once soylendi, sonra icin rahat etmiyorsa gitmem dedi ama ona gore bunda sakinca olmamasi canimi sikti iste..

sana yorgunum deyip başka birileriyle plan yapıyorsa kızmakta haklısın ben de kızardım sana vakit ayırsın oturupta

Evli adamın ne işi varmış bi yerlerde arkadaşlarıyla yatılı kalmada en güzeli yapmışsın yollamamakla

işin kısmı aldatmaysa her türlü aldatır fakat bana zaman ayırmayıp arkadaşlarına ayırıyorsa sizde buna kızıyorsanız bende kızarım net.

Şimdi uzaktan konuşması kolay gerçek bir durumda olursa belki aklıma kmtü kötü düşünceler gelir ama ben git derdim. Eşler hep birbiriyle vakit geçirmemeli kendilerine ait boş zamanları arkadaşları olmalı. Yalnız gece gitmesi iyi değil şimdi düşündüm de. Günübirlik gitseler dha uygun olurdu. Ne çok döndüm fikirlerimde ya:-)

Is icin sehir disina cikmam lazim, konferans var iki gunluk bir universiteye gitmem lazim, saha calismasi var santiyede yatili kalmam lazim, nobetim var... isi neyse artik yalan soyleyip yine gidebilir arkadaslariyla. Bence soz vermisse kirmayin esinizi, arkadaslarina mahcup olmasin.

Hem elinizde koz olur arkadaslarina zaman ayiriyorsun bana ayiramiyorsun diye gezmeye cikarmadigi her aksam basina kakarsiniz:KK45:

Ben olsam beni disari çıkarmayan sıkıcı bi adam olmasına takardim en cok. Yorgunluk bahane gibi geldi. Kafa dengi biri olmadiktan sonra elin oglunun kahrını niye cekiyim ya. Bırak gitsin sen de çılgın bi plan yap. Ikiniz de evde kös kös oturunca daha mi güzel oluyor yaşaması?

o ana kadar güveniyosam bile o an güvenim biterdi eşime,arkadaşlarıyla gezsin tozsun aksamda eve gelsin şehir dışı yazlık falan bana ters

esimi asla kisitlamam ama boyle bi knuda tepki verecegimi bildigi icin arkadslariyla boyle bi plan ypmaz.gunubirlik heryere gdebilir ama evli bi adamin evde karisini birakip arkadslariyla yatili gitmesi bana ters geliyo.bnce verdgn tepkide cok haklisin

Size zaman ayirmama konusunda da tanimadiginiz insanlarla yazliga göndermeme konusunda da bence haklisiniz. Bende ayni tavri takinirdim. Hakli olduğunuzu bildiğinden dolayida yumusamis inatlasmamis sizinle. Ama güzel güzel konusulup halledilebilecek bir mesele gibi görünüyor. Umarim sizi anlar :)

Sagolun kizlar anladimki hakliyim oy birligi ile..

sey diyor bide "arkadaslar dalga gececek ama neyse"..

Ne degisik egolari var bu erkeklerin..

X