bir kıskanç eş de benden

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
eşim kıyafetime çok karışıyor.
evlenmeden önce bu kadar karışmazdı. mesela etek giymek istiyorum, normal boy müsaade etmiyor. uzun etek bile giymemi istemiyor. tayt kışın çok iyi çok rahat. tayt giysem üzerime mutlaka, kalçamı kapatacak bir şey giyerim. ona bile karışıyor.
ben artık bu durumdan çok bunaldım. çalışıyorum her gün aynı giymekten sıkıldım ama anlatamıyorum eşime anlamıyor. var mı benim gibi durumda olan, nasıl başediyorsunuz? bu sabah artık bana karışma beni değiştirmeye çalışma dedim. beni ilk tanıdığında nasılsam öyle kabul et. dikkate almıyor.
istemediği birşeyi giydiğim gün huzursuz oluyoruz.

sende bi süre eşinin yaptığı herşeye karış nasıl tepki vercek görelim

Benim eşimde evlendiğimiz ilk yıllar aynı bu şekildeydi. Ben çözümü aynı şeyleri ona yaparak buldum kıskançlıkta onu bastırdım (aslında aşırı kıskanç bir insan değilim ama ona öyle yansıttım) hatta bana senin huyun mu değişti önceden böyle değildin diyor. Bende ne yapayım körle yatan şaşı kalkar demişler işte benimkisi de öyle oldu diyorum. Kıskançlıktan bunalınca karşı tarafı daha iyi anlıyorlar emin olun.

baştan gerçek yüzlerini gostermiyorlar sonuç olarak huzursuzluk çıkıyor. bencede arkadaşın dediği gibi sizde kıskanarak bastırın onu belki bunalir da yapmaz bukadar..

baştan gerçek yüzlerini gostermiyorlar sonuç olarak huzursuzluk çıkıyor. bencede arkadaşın dediği gibi sizde kıskanarak bastırın onu belki bunalir da yapmaz bukadar..
evet evlenmeden önce bu kadar karışmazdı. huy değiştirdi bunaldım.

Benim eşimde evlendiğimiz ilk yıllar aynı bu şekildeydi. Ben çözümü aynı şeyleri ona yaparak buldum kıskançlıkta onu bastırdım (aslında aşırı kıskanç bir insan değilim ama ona öyle yansıttım) hatta bana senin huyun mu değişti önceden böyle değildin diyor. Bende ne yapayım körle yatan şaşı kalkar demişler işte benimkisi de öyle oldu diyorum. Kıskançlıktan bunalınca karşı tarafı daha iyi anlıyorlar emin olun.
şuan nasıl eşiniz değişim var mı.

Eee geriye ne kaldı

Bu tartışmaları en başta yapmalıydınız. İlk müdahalesinde dur bakalım orda diyebilseydiniz muhtemelen kendini frenleyecekti. Şimdi önceden sözümü dinliyorduna bağlayacak.

Bu tartışmaları en başta yapmalıydınız. İlk müdahalesinde dur bakalım orda diyebilseydiniz muhtemelen kendini frenleyecekti. Şimdi önceden sözümü dinliyorduna bağlayacak.
başlarda böyle konular hiç olmadı. karışmıyordu.
evlendikten sonra değişti ya da ben fark edemedim huyunu bilmiyorum.

başlarda böyle konular hiç olmadı. karışmıyordu.
evlendikten sonra değişti ya da ben fark edemedim huyunu bilmiyorum.
Evlendikten önce ya da sonra, ilk müdahalesinde karşı çıksaydınız daha kolay olurdu. Şimdi zor ama imkansız değil. Önce güzellikle anlatın derdinizi, olmazsa psikopata bağlayabilirsiniz.

Ben bu tarz şeylerin evlenmeden önce konuşulması taraftarıyım. En baştan sınırlar belirlenirse böyle şeylere luzum kalmaz.

Evlendikten önce ya da sonra, ilk müdahalesinde karşı çıksaydınız daha kolay olurdu. Şimdi zor ama imkansız değil. Önce güzellikle anlatın derdinizi, olmazsa psikopata bağlayabilirsiniz.

Ben bu tarz şeylerin evlenmeden önce konuşulması taraftarıyım. En baştan sınırlar belirlenirse böyle şeylere luzum kalmaz.
doğru söylüyorsunuz evlenmeden önce konuşulması daha sağlıklı olurdu.

benim eşimde öyle ama senin eşin kadar abartılı deil galibe..bir tayt birde kısa giymemi istemez..onada çözüm buldum evde giyiyorum :) sende öyle yap uğraşınca kendin üzülüyorsun..

eşim kıyafetime çok karışıyor.
evlenmeden önce bu kadar karışmazdı. mesela etek giymek istiyorum, normal boy müsaade etmiyor. uzun etek bile giymemi istemiyor. tayt kışın çok iyi çok rahat. tayt giysem üzerime mutlaka, kalçamı kapatacak bir şey giyerim. ona bile karışıyor.
ben artık bu durumdan çok bunaldım. çalışıyorum her gün aynı giymekten sıkıldım ama anlatamıyorum eşime anlamıyor. var mı benim gibi durumda olan, nasıl başediyorsunuz? bu sabah artık bana karışma beni değiştirmeye çalışma dedim. beni ilk tanıdığında nasılsam öyle kabul et. dikkate almıyor.
istemediği birşeyi giydiğim gün huzursuz oluyoruz.
kıskanclık adı altında koca bir sacmalık cok fazlasını yasadım cnm bu ileiye doğru dahada fazlalasıyor ve bunaln yıprann sen oluyorsun

benim eşimde öyle ama senin eşin kadar abartılı deil galibe..bir tayt birde kısa giymemi istemez..onada çözüm buldum evde giyiyorum :) sende öyle yap uğraşınca kendin üzülüyorsun..
evde giyiyorum zaten. ama bu kadar kıskançlık bunalttı beni artık.

Malesef benin esimde oyle 9yildir hep boyle kapali bayanim ama iste o etek dar ustune bisey giy bilmem ne gerci ben ondan dahada kiskancim bensiz biyere salmiyorum mac haricinde :)

Diren Nomadd...

Huyu sonradan değiştiyse yapmaya çalıştığı şey belli. Seni mümkün mertebe dikkat çekmeyen bir kişi haline getirmeye çalışıyor. Böyle adamlar eşlerine karışır sonra günün birinde bir bakmışsın, benim karım kendini iyice saldı demeye başlamış.

Herşeyden önce sen bir bireysin, kendi tercihlerin ve kendi isteklerin var. Nasılki evlenmeden önce giyimine karışmıyordu, şimdide karıştırtma. Eğer bu şekilde devam ederse arkadaşların dediği gibi kıskançlığın alasını yap, anlasın bakalım kısıtlamanın yarattığı hissin nasıl olduğunu.

Kıyafet üzerine uzun ve ciddi tartışmalara girmeyin.Uzundu kısaydı dardı değildi şeklinde inatlaşmaktan kaçının.
Yeni bir şey aldığınızda eşinizin fikrini sormadan giyinin.Kötü yorum yaparsa "aman sen de iyice abarttın" deyip geçin.
Ağlamaklı gözlerle eşinizin gözünün içine bakmayın:)
Üstelerse "daha önce de buna benzer bir şey giyiyordum sesini çıkarmıyordun,iyice saçmalamaya başladın" dersiniz.

Benim eşim öyle yapsa, güler geçerim, tabiki çok haklısın derim, ve yinede istediğimi giyerdim.

X