Bir kız erkek arkadaşının eve geç gitmesine neden karışır?

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
karışanlar neden karışıyor merak ediyorum, asla yargılamak değil yanlış anlaşılmasın sadece merak :)

Erkek arkadaşım benim eve geç gidip gelmeme karışıyorsa eğer ben de ona karışırım, herşey karşılıklı.
Beni bunaltırsa ben de inatla onu bunaltırım :KK70:

Bir gün akşam (çok geç değil, saat 10 falandır.) bıçaklı iki kişi sevgilimin önünü kesti. Allah yardım etmiş ki, kurtuldu oradan. O günden sonra karıştım.

Daha sonra, normalleştim. Şimdi geç gideceğini söylediği zaman sadece "Dikkatli ol." diyorum.
Sorun etmiyorum yani.

Ben pek karışmıyorum. Dışarıya çıkıyorum diyor tamam diyorum. Ramazanda 11-12 de eve geliyordum arkadaşlarla iftara kaldığımız için. Yinede pek karışmaz. Bende karışmam. Adam olmuş 29 yaşında kalkıpta ona gitme diyememki.. Sonuçta onunda bir hayatı var. Ama ben azcık kıskanıyorum çünkü onların kültürü farklı. Bazen gece dışarı çıkıp içiyorlar. Aklıma binbirtürlü şeyler geliyor. Adamı içki ortamından çıkarıp otel odasındamı şurdamı burdamı diye kendi kendime düşünüyorum. Gerçi daha yeniyiz. ama çokta sorun etmiyorum.. Kedi gibi erkenden uyuyor zaten(inşallah uyuyordur:KK70: )

ben de o manyaklardanım ama şüpheyle falan alakalı değil aklım kalıyor işte saçma sapan bi durum biliyorum ama boyleyim.....:KK47::KK47::KK47::KK47:

Bende karışırım. Ama ne kıskandığımdan ne de karışmak için yapıyorum bunu.
Başına bişey gelmesini istemiyorum. O da benim geç saatte dışarda olmamı istemiyor. Her şey karşılıklı..:KK16:

Evet ben de çok karışırım. Ama neden yaptığımı bilmiyorum. Kıskançlık değil. Hatta sonra kızıyorum kendime. Koskoca adam olmuş anası babası karışmıyo ben niye karışıyorum diyorum yine de tutamıyorum kendimi:KK70:

X