Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

Semra331995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
16
2
29
Merhabalar arkadaşlar,öncelikle sizden ricam lütfen yaşadığım hisleri tam anlamıyla bilmeden beni yargılamamanız.Çünkü anlatacağım şeyler toplumumuzda çok hoş karşılanan şeyler değil yada akılda sapkınlık diye tabir ettiğimiz bir kavram kesinlikle değil.Bu tamamen duygularla alakalı bir konu.Her neyse daha fazla uzatmadan konuya geleyim.Ben bu zamana kadar hiç bir kıza ilgi duymuş bir insan değilim , bu yaşıma kadar erkeklere ilgi duydum.İnsanların normal olarak gördüğü kız erkek ilişkisinden yanaydım hiç bir sorunum yoktu, belki biraz homofobik bile sayılabilirdim.Fakat ne olduysa o kızla tanıştıktan sonra oldu.Bir kaç gün önce burada "trans bir erkeğe aşık oldum "konu başlığı altında aynı duyguları paylaştığım bir insana denk geldim.Ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ,tek bildiğim birbirimize çok fazla değer vermemiz..Aramızdaki duygular öylesine büyük ki tahminen kimse bunu yaşamadan anlayamayacak.Yarım saat sesini duymasam hayatla tüm bağlarımı koparıyorum sanki, elimde değil.Neredeyse bir buçuk yıl oldu sevgimizden saygımızdan hiç bir şey kaybetmedik hatta aşkımız günden güne katlanıp aşırı bir boyuta geldi.Hissettiğimiz şeyler asla cinsellikle bağdaştırılamaz aramızda öyle bir çekimde olmadı zaten.Sadece aşığız, delicesine aşığız.Toplumda "normal" karşılanabilmemiz için cinsiyet değiştirmeye karar verdi.Zaten hep içinde olduğu bedene ait olmadığını söylüyordu.Ailesi karşı çıktı benim yüzümden böyle olduğunu söylediler babası ablası beni sürekli tehdit ediyorlar ama umrumda değil.Tek sorun ailem bir kıza aşık olduğumu bilmiyor bunu onlara söyleyememde.Kafam öylesine allak bullak ki bu işin dini boyutunu araştırdım günlerce ulaştığım sonuç bir kıza aşık olmanın insanın elinde olmadığı için günah olmadığı sadece cinsel münasebete girilmeye çalışıldığı zaman günah olduğu yazıyordu.Allaha şükür hiç öyle bir isteğimiz arzumuz girişimimiz olmadı.Sadece sizce trans bir birey olması ne kadar doğru? Veya kız olarak kalırsa daha mı fazla günaha gireriz :KK43: Ben onu her türlü severim cinsiyetinin önemi yok.

cinsellik yok, gunah yok, gunah var, cinsellik yok, cinsellik var gunah yok.
burada turlu turlu kombinasyonlarda yorum alirsin.
onemli olan, cinsellik yoksa, ASK yoktur. :cool:
asik olsan duramazdin :KK14:
Elbette cinsellik olur zamanı gelince.Şu an aşmamız gereken daha fazla sorun var :KK43: ön planda olan cinsellik değil aramızdaki aşk.

Aşıksan lezbiyensin işte.
Ya da hala erkeklere de aşık olabiliyorsan biseksüelsin.
Karşındaki insan da seninle aynı duyguları paylaşıyorsa ilerde her şey rayına oturur; sakin ol.
Değilim hissettiklerimin tanımı daha çok demiseksüelizm.Lezbiyenlik cinsel yönelim gibi gelio demek istediğim hissettiğim sadece aşk cinsellik sonraki planda .Öyle bi arzu hissetmiş değilim.Yani lezbiyen değilim ama biseksüelde değilim 27 yaşındayım ve o kadar yıl sonra aşk beni buldu.Kimseye ilgi duyamadım yıllarca elimde değildi dış görünüşten hoşlanmak bana göre değil. Sevdiğim kızın adı azra sanırım azraseksüelim Başkasını gözüm görmüo yani

Değilim hissettiklerimin tanımı daha çok demiseksüelizm.Lezbiyenlik cinsel yönelim gibi gelio demek istediğim hissettiğim sadece aşk cinsellik sonraki planda .Öyle bi arzu hissetmiş değilim.Yani lezbiyen değilim ama biseksüelde değilim 27 yaşındayım ve o kadar yıl sonra aşk beni buldu.Kimseye ilgi duyamadım yıllarca elimde değildi dış görünüşten hoşlanmak bana göre değil. Sevdiğim kızın adı azra sanırım azraseksüelim Başkasını gözüm görmüo yani

bu kadar belli etme fake olduğunu..

"Gönül işte ota da konar b*ka daa" dedikleri bu olsa gerek.
Kız itiraf et baktın adamlardan bir halt olmuyor gittin bir kıza .... :KK14:
Ayol vazgeç bu sevdadan bir halt çıkmaz hayatını zora sokma Rabbim karşına birini çıkarır sonra bu düşündüğünden utanırsın,gülersin,geçer... Karşı tarafın böyle şeylere ilgisi var ve seni de içine çekmeye çalışıyor aman dikkat. o_O

Ben de lisede bi kiza aşığım diye şaka yapardim hep ama kız cok güzeldi.(erkeklerden hoşlanıyorum)

X