bir nevi iç dokme diyelim

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
öncelikle isteyen okur isteyen okumaz mesaj atar atmaz kendiniz bilirsiniz sadece bir yerlere yazasim geldi.

aylardir birini seviyorum karsiliksiz mutlaka bi gün olacak diye bekleyerek daha doğrusu bekliyordum ama bir buçuk ay önce sevgili yaptı umutlar bitti o dönemde kesinlikle ne takip ettim sosyal hesaplardan ne bişey bekledim düşünmedim bile. ama unutamiyorum ışte aylar geçiyor unuttum sanıyorum bişey oluyor ve tekrar aynı acı boy gösteriyor.

yapacak bişey de yok çok yoruldum çok yiprattim kendimi ama Allah icimi biliyor ya ayrilsinlar bile diyemiyorum çünkü o olmasa başka biri olacak elbet neyse böyle ışte

öncelikle isteyen okur isteyen okumaz mesaj atar atmaz kendiniz bilirsiniz sadece bir yerlere yazasim geldi.

aylardir birini seviyorum karsiliksiz mutlaka bi gün olacak diye bekleyerek daha doğrusu bekliyordum ama bir buçuk ay önce sevgili yaptı umutlar bitti o dönemde kesinlikle ne takip ettim sosyal hesaplardan ne bişey bekledim düşünmedim bile. ama unutamiyorum ışte aylar geçiyor unuttum sanıyorum bişey oluyor ve tekrar aynı acı boy gösteriyor.

yapacak bişey de yok çok yoruldum çok yiprattim kendimi ama Allah icimi biliyor ya ayrilsinlar bile diyemiyorum çünkü o olmasa başka biri olacak elbet neyse böyle ışte

platonik aşk acısı en zoru, dua edin bol bol

Iyi de niye isteyen okur isteyen okumaz diye atar yaptiniz ki dogal bir durum herkesin derdi kendine
neyse hakkinizda hayirlisi olsun.

Yok yanlış anladınız atar değil bi çözümü olmadığı için zorla cevap yazdırmak istemedim :)

Tanıyor da uzaktan

Yerinizde olsam kendimi sürekli meşgul ederdim.
İşle,okulla neyle ilgileniyorsanız yani...
Boş vakitlerimde ailemle,arkadaşlarımla gezerdim,yeni yeni kurslara yazılırdım,olmadı mı spora başlardım.
Gece uykum kaçtıkça dua ederdim hayatımda güzellikler olsun diye.
Ben bu platonik aşkların hep boşluktan kafada büyütüldüğüne inanıyorum.
Boş bırakmayın kendinizi.
Genceciksinizdir,yazık bence.

Evet başımda bir sürü sorumluluk var yapmam gerekenler vs ama bu konuya takmaktan onlara odaklanamiyorum bile

ilk gördüğümde aramızda bi etkileşim olmuştu ama ortam dagilinca bizim durum da havada kaldı

Evet başımda bir sürü sorumluluk var yapmam gerekenler vs ama bu konuya takmaktan onlara odaklanamiyorum bile

ilk gördüğümde aramızda bi etkileşim olmuştu ama ortam dagilinca bizim durum da havada kaldı

İlk gördüğünüz anı boşverin artık.
Silkelenip kendinize gelin.
Rabbim çok büyük,yardım eder inşallah.
Ama lütfen siz de çabalayın.

Çok teşekkür ederim telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.

gerçekten çaba gösteriyorum böyle karalar bagladigima bakmayın bunca zaman ne ailem ne çevrem beni mutsuz görmüştür en kötü zamanlarimda bile kendimle dalga geçerim espriler yaparım böyle olmasam çoktan olmustum çünkü çok uzun zaman oldu bi şekilde ayaktayım yine

Böyle arada geliyor ben de buraya yazayim dedim patlamasin bi yerden diye bi şekilde hayat devam ediyor

Çok teşekkür ederim telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.

gerçekten çaba gösteriyorum böyle karalar bagladigima bakmayın bunca zaman ne ailem ne çevrem beni mutsuz görmüştür en kötü zamanlarimda bile kendimle dalga geçerim espriler yaparım böyle olmasam çoktan olmustum çünkü çok uzun zaman oldu bi şekilde ayaktayım yine

Böyle arada geliyor ben de buraya yazayim dedim patlamasin bi yerden diye bi şekilde hayat devam ediyor

Rica ederim.
Çaba göstermenize çok sevindim.
İnanın herşey çok daha güzel olacak.
Kendinizle dalga geçmeniz de süper bence.
Sadece biraz sabır, göreceksiniz mutlaka o temiz kalbinize yakışan biriyle karşılacaksınız.

Sevgilisi varken düşünmemeye hatta unutmaya çalış.Ayrılsınlar deme belki Allah karşına çok daha iyi birini çıkarır senin için daha iyi fikri vardır bilemezsin.Oldu da sevgilisinden ayrıldı.Ben 2 yıl beni sevmeyen mesajıma dahi cevap vermeyen birini sevdim olmaz umutlanmasın dedi hep.Naber yazdım uzun yazdım hiçbirini takmadı facede 1 yıl çevrimdışı kaldı bana.Şimdiyse uzun süredir birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz umut her zaman var

X