Bir önerisi olan var mı?

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
İyi akşamlar hepinize :KK3:çok kötü diş ağrısı çekiyorum dişlerimde bir problem yok sanırım 20 lik diş çıkarıyorum çok ağrıyor iki tane ağrı kesici içtim ama geçmedi bir önerisi olan var mı başka ne yapabilirim? :mad:

maalesef 20 lik dişlerin acısı geçmiyor benimde her ay alt üst aynı anda ağrıyor bir çözümü yok çektirmekten başka

maalesef 20 lik dişlerin acısı geçmiyor benimde her ay alt üst aynı anda ağrıyor bir çözümü yok çektirmekten başka
Hiç bilmiyorum ki ben çıkacak çıkınca geçer sanıyordum şu sıralar çektirememde çok ağrıyor ilaçlara gömüleceğim artık teşekkür ederim

Hiç bilmiyorum inanın geçse çok iyi olacak çekilecek gibi değil :KK43:

yok doktora gitmiştim de o öyle söyledi

Kızlar 20likler çıkarken evet ağrı çok oluyor, benim dördü de tamamen çıktı çok şükür yıllar önce.. Ama öyle hemen aldırmayı düşünmeyin. Kimisi gömülü kalıyor tamam bak onun aldırması gerekir ama şu an benim 20likler maşallah çok sağlam, hiçbir problem de yaşamadım onlarla ilgili.. Annem de kaç yaşında kadın, ağzındaki tüm dişleri yaptırdı, sadece 20likler kendi dişi olarak duruyor, en sağlam onlarmış.

apranax diş için en iyi ilaç ama sanırım doktor reçetesi şart.
tuzlu su ile gargara yap...karanfil çiğne :) başka bitkisel ilaç bilmiyorum..geçmiş olsun ama 20likler çekiliyor kesin

Kızlar 20likler çıkarken evet ağrı çok oluyor, benim dördü de tamamen çıktı çok şükür yıllar önce.. Ama öyle hemen aldırmayı düşünmeyin. Kimisi gömülü kalıyor tamam bak onun aldırması gerekir ama şu an benim 20likler maşallah çok sağlam, hiçbir problem de yaşamadım onlarla ilgili.. Annem de kaç yaşında kadın, ağzındaki tüm dişleri yaptırdı, sadece 20likler kendi dişi olarak duruyor, en sağlam onlarmış.
Benimde annem ilerde sorun olursa çektiririz dedi zaten şu sıra çektiremem telaşımız var ağrısı için bir öneriniz var mı? :KK51:

her ay çekiyoruz bakalım inş.kurtuluruzzz bizdeee:KK51::KK51:

apranax diş için en iyi ilaç ama sanırım doktor reçetesi şart.
tuzlu su ile gargara yap...karanfil çiğne :) başka bitkisel ilaç bilmiyorum..geçmiş olsun ama 20likler çekiliyor kesin
Şimdi hepsini deneyeceğim :KK51: apranax ı biliyorum diş için çok iyi geçen sene kanal tedavisi yaptırmıştım o zamanda iyi gelmişti evde de yok olmadı yarın sağlık ocağında yazdırırım o_O

Ben senelerce ha cikti ha cikacak diye agrilarla kivrandim. En sonunda 29 yasimda cikti :KK51:
Tabi cikarken daha da artti agrinin siddeti 1 hafta yattim. Yalniz bana doktor antibiotik yazmisti.Iltihap falan var demisti yanlis hatirlamiyosam.

X