- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 41
Peki, bir imza alabilir miyim lütfen-tatlicadiarzu-
:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki, bir imza alabilir miyim lütfen-tatlicadiarzu-
öğretmenim bana şunu söylerdi hepay çok heycanlandırdınız beni
kendimi bülent ersoy gibi zannettim
valla heycanlandım yaa
gerçekten öyle düşünsem işe yararmıki
canım konuyla ilgisi yok ama adın ne albüm çıkartıcakmışın yaaa merak ettim??
50 tane psikoloğada gitsen boş..kafanda çözüceksin bunu..en iyi yardımı kendinden alıcaksın
önce aynaya bakıp,ne kadar güzel ve büyüleyici olduğunu,bunun yanı sıra sesinin şahane olduğunu düşünüp,parfümünü savurtucaksın yürürken..içinden dua edip,ALLAHIM utandırma diyiceksin...herkezi sesine hayran bırakıcağına ve sahnenin tanrıçası olucağına inanıp..başla şarkını söylemeye:teytey::teytey:
insanların gözlerine bakınca utanma,bu seni mutlu etsin ve kendine sonsuz güven..başarılar canımŞeniz
hülyalı teşekkür ederim hastalıgını benimle paylaştıgın için ama o kadar da asosyal değilim ... yani benmki daha farklı bişey.
insan içine çıktıgmda herkes bana baksa bile bu kendimi özel hissettiriyor bana ama 2 kişinin içinde bile şarkı söylemeye başlasam hemen utanıveriyorum.
lanet ediyorum bu huyuma
utancımın sebebi
sanırım çok iyi olmak istiyorum
ya sesim o an kötü çıkarsa ya şu oulrsa ya bu olursa diye endişeleniyorum.
ki ben kaç kez stüdyoya girip demo yapmış, 1 kez antalya hava rock festivalinde ön grup olarak çıkıp konser vermiş ve sayısızda mekanlarda şarkı söylemiş insanım..
o zamanlar utanmıyordum
şimdi neden utanıyorum anlayamıyorum
kendimdende utanmaya başlıcam yakında.. az kaldı