• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şarkıcıyım ama kimsenin önünde şarkı söyleyemiyorum!!!!

hiç dalga geçilecek bir durum değil bu.
herkesin başına gelebilir.
ne yapayım utangacım..
ama para kazanıyorum bu işten ve bırakmak istemiyorum
o yüzden buraya danıştım
sizde dalga geçiyosunuz
ayıpmı
küçük görmek mi bu yaptırıgınız?

ay ben bu konuda çok yüzsüzüm sanırım bağırabağıra mikrafonu gördüğüm yerde sahnedeyim :roflol:

ay çok heycanlandırdınız beni
kendimi bülent ersoy gibi zannettim
valla heycanlandım yaa
gerçekten öyle düşünsem işe yararmıki

Çok güzel bir meslek sahibisin. Böyle bir yetenek herkese nasip olmaz. Bence sahneye çıkmadan dua et. Doğal taşlardan kolye vs. takılar var, veya nazarlık gibi.. onlardan biri sana mutlaka uğur getirir. her sahneye çıktığında onu yanında bulundur. Aynanın karşısında söyle. Sahneye çıktığında yine kendi kendine söylüyormuş gibi hissetmeye bak. Zamanla alışacaksın. Bu meslek zaten heyecan olmadan yapılmaz. Yılların sanatçıları bile hala heyecan duyuyoruz diyorlar. başarılar diliyorum.a.s

cnm bence psikolojik destek al. zaten herkes aynı şeyleri yaşıyor. başına gelenler abest değil yani. bir çok haber spikeri, sunucu vb. mesleğe sahip kişiler rahatlamak için psikolojik destek alıyorlar.

canım konuyla ilgisi yok ama adın ne albüm çıkartıcakmışın yaaa merak ettim??

canım şöyle düşün seni dinlemeye gelende insan senden çokmu iyi biliyorlar biliyorarsa onlar yapsın çok mu değer veriyorsun sen kendini çokmu ezik hissediyorsun

ay çok heycanlandırdınız beni
kendimi bülent ersoy gibi zannettim
valla heycanlandım yaa
gerçekten öyle düşünsem işe yararmıki
öğretmenim bana şunu söylerdi hep
"unutma karşındaki senden daha iyi bilmiyor bu işi"

bunu kullan o ortamda en iyi şarkı söyleyen sensin ki sahnedesin :1closedeyes:

bu sorunu yaşamayan asla bilemez :1no2:
bende sosyofobi hastasıydım
bizim durumumuz çok farklı
mesela normal bir insanında heyecanlanacağı çokşey vardır fakat bizim adrenalin hormonu daha fazla salgılandığı için heyecan normalden fazla oluyor ve fiziksel etkilemeye başlıyor
her girişiminizde sorun daha büyüdüğü için artık hiçbişey yapasınız gelmiyor umudunuz bitiyor
bende üniversiteye ilk başladığımda çok çektim bu yüzden okulu bırakmayı bile düşündüm
ama iki sene ilaçla tedavi gördüm şuanda gayet iyi olduğumu düşünüyorum
ne olur bir psikiyatriste gidin ve hormon düzenleyici sakinleştirici haplar verecektir
şunu yap bunu yap insan içine gir falan deselerde inanın böyle geçmiyor bu lanet hastalık
ben uzun süre yaşadım ve şimdiki aklım olsa o zaman giderdim doktora en başında yani
çünkü bu hayatı bile etkiliyor
eğer ayrıca yardım isterseniz özelden yazabilirsiniz

Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

50 tane psikoloğada gitsen boş..:delphin:kafanda çözüceksin bunu..en iyi yardımı kendinden alıcaksın
önce aynaya bakıp,ne kadar güzel ve büyüleyici olduğunu,bunun yanı sıra sesinin şahane olduğunu düşünüp,parfümünü savurtucaksın yürürken..içinden dua edip,ALLAHIM utandırma diyiceksin...herkezi sesine hayran bırakıcağına ve sahnenin tanrıçası olucağına inanıp..başla şarkını söylemeye:teytey::teytey:
insanların gözlerine bakınca utanma,bu seni mutlu etsin ve kendine sonsuz güven..başarılar canımŞeniz

Arkadaşım doğru bu psikologluk bir iş değil ama psikiyatriste gitmesi şart
ben yaşadığım için artık bu konuyu ayrıntılarıyla biliyorum çok araştırdım çünkü
doktorum şöyle açıkladı bunu
sen mesela insan içine çıkınca heyecanlanabilirsin
bu herkeste olan bir olaydır
adrenalin homonu devreye girer heyecan başlar
ama sosyofobilerde ise(eğer arkadaşta bu hastalık varsa)
normal salgı oranından kat kat daha artıyor ve heyecan öyle bir artıyorki kalp çarpıyor yüz kızarıyor elin ayağın titriyor
kendime güveniyorum diyerek bi umutla yine deniyorsun ama ne yazıkki yine bu hormon daha fazla salgılanıyor ve artık ben ne kadar kendimi motive etsemde bunu başaramam diyip bir ümitsizliğe kapılıyo insan ve topluma girmek istemiyor
herkesin gözü sende diye düşünüyorsun ve herkes sanki senin bir hata yapmanı bekliyor
ya şöyle olursa ya yüzüm yine kızarırsa diye insan daha çok kuruntu yapıyor bu kuruntu üstüne birde fazla heyecan eklenince artık rezil bir durum çıkıyor ortaya
kesinlikle bu durumda ilaçla tedavi şart ben önce üç psikoloğa gittim sonra bunlardan biri psikiyatriste gönderdi ve ilaçlı tedavi ile hormonlar düzeldi ve hergün kendime olan güvenim daha arttı şuanda Allah'a şükürler olsun iyiyim
yani psikiyatrist şart :1closedeyes:

ben buna benzer bir olayda şöyle bir taktik duymuştum...CADIARZU
sahneye çıktığın an karşındaki herkesi güzel elbiseler içinde değilde,yırtık pırtık kıyafetler içinde düşün..CADIARZU
Sanki sen kraliçesin de halkına konuşma yapıyormuşun gibi....CADIARZU
Ben iş görüşmesinde denedim ve bütün sıkılganlığım gitti...

şarkı söylemek seni mutlu ediyorsa eğer kaç kişinin karşısında olursan ol kapat yum gözlerini söylediğin şarkının sözlerini hissederek söyeyiver gitsin kuzucumm
utanacak ne var bunda
hem böyle böyle alışırsın
hiç olmadı geç ayna karşısına önce kendine güven kendinden utanmadan söyle şarkılarını
pozitif düşüncelere sahip olman en önemlisi bence
başarılar dilerim sana

Bence sen şarkıcılığı bırak.
Evet bırakmalısın çünkü demekki bu işte iyi olmadığını düşünüyorsun.
ıyi olduğunu bilsen, kendine güvenir, her fırsatta bu yeteneğini herkesin görmesi için sergilerdin.
Kendine o kadar güvenirdin ki iyi olduğuna inansan, halk ekmek kuyruğundaki insan topluluğuna bile söylerdin şarkılarını.
Yada güvenlik kamerası bile görsen kaçırmazdın fırsatı.
ıyisin ya, harikasın, müthişsin.
Herkes duymalı bu sesi, herkes seni seyretmeli.
Ama iyimisin yoksa bir facia mı orasını en iyi sen bilirsin.

hülyalı teşekkür ederim hastalıgını benimle paylaştıgın için ama o kadar da asosyal değilim ... yani benmki daha farklı bişey.
insan içine çıktıgmda herkes bana baksa bile bu kendimi özel hissettiriyor bana ama 2 kişinin içinde bile şarkı söylemeye başlasam hemen utanıveriyorum.

lanet ediyorum bu huyuma
utancımın sebebi
sanırım çok iyi olmak istiyorum
ya sesim o an kötü çıkarsa ya şu oulrsa ya bu olursa diye endişeleniyorum.
ki ben kaç kez stüdyoya girip demo yapmış, 1 kez antalya hava rock festivalinde ön grup olarak çıkıp konser vermiş ve sayısızda mekanlarda şarkı söylemiş insanım..
o zamanlar utanmıyordum
şimdi neden utanıyorum anlayamıyorum
kendimdende utanmaya başlıcam yakında.. az kaldı

arkadaşlar adımı veremem..
benim arakdaşlarım akrabalrımın çoğu bu sitede hep...
belkide ben oldugumu bilseler dalga geçerler ne malum...

hülyalı teşekkür ederim hastalıgını benimle paylaştıgın için ama o kadar da asosyal değilim ... yani benmki daha farklı bişey.
insan içine çıktıgmda herkes bana baksa bile bu kendimi özel hissettiriyor bana ama 2 kişinin içinde bile şarkı söylemeye başlasam hemen utanıveriyorum.

lanet ediyorum bu huyuma
utancımın sebebi
sanırım çok iyi olmak istiyorum
ya sesim o an kötü çıkarsa ya şu oulrsa ya bu olursa diye endişeleniyorum.
ki ben kaç kez stüdyoya girip demo yapmış, 1 kez antalya hava rock festivalinde ön grup olarak çıkıp konser vermiş ve sayısızda mekanlarda şarkı söylemiş insanım..
o zamanlar utanmıyordum
şimdi neden utanıyorum anlayamıyorum
kendimdende utanmaya başlıcam yakında.. az kaldı

cnm bende önceden koroda şarkı söylerken solo bile söylerdim hemde hiç çekinmeden
ve öyle rahat bir insandımki o yüzden bir anda bu hastalığa kapılınca sanki tüm dünyam karardı
koroyuda bıraktım sosyal aktivitelerden çektim kendimi
ama doktorum sağolsun şimdi insan içine çıkıp çok rahat şarkı söyleyebilirim
mesela okulda konu anlatamazdım önceden elim ayağım titrerdi yanlış yaparım diye ne diyeceğimi bilemezdim artık iyi bir öğretmen gibi hiç heyecanlanmadan anlatıyorum gamyoncuiremsu

Back
X