- 27 Ağustos 2025
- 207
- 239
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Kizlar bugun gundemimize gelen bir konu var eşim baska bir ülkede sehre cok uzak bir santiye de calismak istiyor tanidigimiz insanlar da var bu arada bizde yurt dışında yaşıyoruz Türkiye de evim var arabam var ama bir yasinda bir de bebegim var
burada aylik 60 bin birikim yapabiliyoruz tl bazında cok masrafımız yok, Türkiye de ki sehir merkezinde evim 2+1 arabamizda 500 bin bandinda bir arac sadece bebegimiz küçükken bir sene dişimizi siksak sana istediğin evi alacagim arabayi da yükseltiriz istersen dedi esim ama henüz düşünme asamasindayiz
bu arada. Yaşadığımız yer avrupa ama esimin gideceği yer afrika bunu da belirteyim cok detay vermek istemiyorum formu kullanan tanıdıklarım da var esim bati afrikaya giderse dolar bazinda alacak yani bir sene de yarim ev parası yapıyor en azından bizim memlekette diğer evi de satar ustune koyar aliriz diyor. Asıl mesele su bebegim bir yasinda ve babaya düşkün esim afeikaya giderse dört ayda bir 15 gun izne gelecek
esimin ailesiyle zaten son çok büyük tartisip gorusmeme karari almıştım esimde suan küs daha doğrusu esime hepsi küs konusmuyolar sebebi beni galiba onlarin lafina sözüne karsi boşamamasi ay oralar karisik girmek istemiyorum Türkiye ye dönmek istemiyorum esimin ailesi yüzünden ama bura da da ev almak hayal ötesi, 
siz olsanız ne yapardınız iki sene oldu buraya da hala alışamadım bir de böyle sorunum var