Bir şey sorabilir miyim?

pelinn09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
40
5
29
Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım

Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım

daha ne istiyosun sen de arada sırada git
o da seyrek gelsin
neden sana bişey getirsin ki
sana hediye alacak biri varsa o da içinden gelerek alan nişanlın olmalı

Ceyizlik şeyler iste normalde bizim buralarda nisanlı kızn evine gidildgnde ceyizlik biseyler getirir nisanlinin ailesi

Daha Allahtan b....ı mı istiyorsunuz ne güzel gelmesin

Normalde ailenin dediği gibi gelip gitmesi sana bseyler getirmesi gerekiyor. Tabi herkezin adetleri farklı. Ama boşver hic sıkıntı yapma mesafeni koru nisanlinla bu konuyu agzina bile alma siz yipranirsiniz gelmedi gitmedi getirmedi yapmadi vs .yaşadım biliyorm olan size olur. Ailene tatlı bi dille anlat. Sende nabza göre şerbet verirsin

Ceyizlik şeyler iste normalde bizim buralarda nisanlı kızn evine gidildgnde ceyizlik biseyler getirir nisanlinin ailesi
Yazık değil mi kadına?
Sen yıllarca sözlü/nişanlı kal o senin çeyizini düzsün.
Çalışıp kendi çeyizini kendi yapsan daha iyi olmaz mı cici kardeşim?

Mesafeni koy 'erkek tarafı' zaten çok da tinn davranıyor.
Ve insanın içinden gelmiyorsa hediye vs. götürmeyi sadece adet diye doğru bulmuyorum. Nedense sonrada burnundan getiriyorlar adamın...

Sürekli derken hic olmazsa ay da bir gelse iyi ama millet bıkmış kv den sen ille gelsin diyorsun.Belki biktirmak istemiyordur.Hediye isine gelince bilgim bayram da doğum günün de getirilir ama durmadan olmaz tabi ayrıca ne gidiyorsun bırak o merak etsin o gelsin ağırdan al kendini aile sözü dinle.

Amaaaann hazır gelmiyor boşver.
Hem ailende haklı sende gitme.
Seni hakedip bir alsınlarda o zaman gidersin.
Sana ve ailene değer verse 2 yılda 4 bayram var sırf bayramda gelse yine enaz 4 kez gelirdi sende okadar değer ver.
Sonra ne yapmışım tüh tüh dersin.

Bi bitmediniz ya bitmediniz :KK14: kızlar sizde hiç bişey anlamıyosunuz sürekli gelmesini istemesinin sebebi eli dolu gelsin hamam takımı falan aldımı kız almadıysa ayrıl hemen

X