• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sifonda kocayalım.

En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.

Kusura bakmayın ama bence! verdiginiz örnek cok alakasız olmuş...
Eş hastalandıgı zaman elbette ki başa gelen çekilir...
Tiksinerek yada tiksinmeyerek elbette yapılır bir sekilde...
Ama eli ayagı tutan adam bir zahmet sifona bassın canımmm
Kocamız diye tepemize mıçacak halleri yok heralde...

En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.

kokuyor bekleyince üstelik benim ki çocuk daha yinede kokuyordu. ve evet iğreniyor insan..

Kusura bakmayın ama bence! verdiginiz örnek cok alakasız olmuş...
Eş hastalandıgı zaman elbette ki başa gelen çekilir...
Tiksinerek yada tiksinmeyerek elbette yapılır bir sekilde...
Ama eli ayagı tutan adam bir zahmet sifona bassın canımmm
Kocamız diye tepemize mıçacak halleri yok heralde...
Ben basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.

Ben basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.
İdrar dediğiniz şeyde kaldıgında leş gibi kokar yanı :kusmuk:

Her defasında siz değil onu tuvalete çağırıp sifonu ona bastırın. Yatarken bile seslen acil gelmen lazım de gelince az önce yapmamışsın şimdi yap sifona bas de. Böyl böyle anlayacaktır. Demekki sana bu şekilde öğretmem gerekiyor de.
Çok kötü bir durum kolaylıklar diliyorum .

Iiiiii igrenc :)) Ya merakt ettim, her konuda böyle tasaruf yapim diye mi ugrasiyo? Bu tasarufda degil, cimrilik mi desem? Niye 3 aydir böyle, daha önce yokmuydu bu durum?
Benim ufaklikta sürekli unutuyor ve her WCden ciktiginda bende bin defa hatirlatiyorum ve geri gönderiyorum. Sizde her seferinde onu gönderin kendisi ceksin, hatta arkasindan temizlik yapsin.....

Kaldıkça sararır da klozetin içi. Gece kalkıp yapsa, sabaha kadar durduğunda hem koku hem renk değişimi olur. Banyo, tuvalet temizliğini eşinize devredin bir süre bence. Belki rahatsız olur bilemedim ki.

Hahaha demistim. Sende menopoza gireceksin nasilsa diyor :KK70:

Aynı şey mi? Prostat ağrılı bir kere. "İşeyememek acı çekmek nasıl bir şey sence" diye sor bakalım bi..
Kp ameliyat oldu prostattan o zamanlar evli değildik eşimle. Ayakta işemenin getirisi hep bu dedim anlattım. Ondan sonra eşim hep dikkat eder oldu. Yanımda işemiyor tabi biliyorum sadece.. :KK45:
Sen de netten bul makale video izlet belki anlar.

Konu sahibi defalarca tekrarlamış zaten rahatsızlıgını...
Adamın tepesinde elinde bir tas su ile bekleyecek degil heralde..
İgrenmek ve rahatsız olmak farklı seyler diye düsünüyorum...

Sende tepki olarak kaka ya da idrarını bırak.. bakalım nası oluomuş

Herkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.

Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.

Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.

Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..

Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
Allahım benim konum ....

Benim de derdim bu ve maalesef eşim hiççç dikkat etmiyor, bir şey söylersem alınıyor ve ben artık bıktım söylemiyorum bile.

Takipteyim....

Back
X