- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Evet ben çok isterim ama o istermi bilmiyorum kiÇok yanlış düşünüyorsun .. doğurup sokağa atan mı anne ,alıp büyüten mi ? Tamamen senin oluyor, sadece karnından çıkmıyor ..
Haklısınız .. İnşallahhhBen karsi tarafin olmuyor sandim. Erkekte sorun olsa belki daha zor ama emin olun kadin infertilitesi icin cok fazla tedaviler var. Dr larin olmaz dedigi cok kisi var olan. Hem bir dr un lafiyla karartmayin icinizi. Isinin uzmani olan birkac dr dan fikir alin
Şimdiden senin düşüncen buysa onunki de o olur .. iki çocuğum var ,bir zenci bebek evlat edinmeyi düşünüyorum ..Evet ben çok isterim ama o istermi bilmiyorum kibelkide ister ama belkide kendi çocugu olsun daha çok ister bilemiyorum ki..
Yaa çok güzel inşallah oda ister en yakın zamanda konuscam ama nası konuscam nası baslıcam bilmiyorum tabiki kesin çok duygusal bi an olcak o anŞimdiden senin düşüncen buysa onunki de o olur .. iki çocuğum var ,bir zenci bebek evlat edinmeyi düşünüyorum ..
Aynen öylee..Ben evlenirim çocuk sahibi olmanın bir sürü yolu var hiç biri olmadı evlatlık alınabilir sevdiğinden vazgeçip başkasını sevmek daha zor bence böyle sebepten sevdiğinden vazgeçen yarın öbür gün çocuğunu da bırakır gider başka hevesler uğruna
Aynen öyle eminim çok güzeldir.. bende çok isterimBenim cocugum olsada koruyucu aile olmayi dusunuyorum. Cocuklari cok seviyorum , kimsesize sahip cikmak kadar guzel birsey var mi.
Tabiki orası öyle ama ne biliyim işteee Rabbim büyükKimin çocugunun olup kimin çocugunun olmayacagını Allah bilir.
Seçmece karpuz degil bu.
Tabi insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleri.
Allah herşeyin hayırlısını versin eşinde evladında,
Yarın sana büyüdügü zaman dert olacaksa o çocuk olmasın daha iyi mesela.
En güzeli hayırlısını dilemek.Tabiki orası öyle ama ne biliyim işteee Rabbim büyük
Bunları netleştir , evliliği öyle düşün .. çocugu olmayan ve çok mutlu yaşayan insanlar da var bu arada ..Yaa çok güzel inşallah oda ister en yakın zamanda konuscam ama nası konuscam nası baslıcam bilmiyorum tabiki kesin çok duygusal bi an olcak o an
Bende. herşeyin hayırlısı olsun..En güzeli hayırlısını dilemek.
Ben öyle yapıyorum ve çok rahatım şimdi.
Evet ama ailesi okadar düşkün kii anlatamam yani kendi istese bile ailesi eminim karşı çıkar nefret ediyorummBunları netleştir , evliliği öyle düşün .. çocugu olmayan ve çok mutlu yaşayan insanlar da var bu arada ..
HımmmÇocuk delisiyim olmasını çok istiyorum ama aşıksam çok seviyorsam kabullenirim herhalde..
Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Ortada birşey yokken aile bu kadar dahil oluyorsa bu işlere aman uzak dur ,anne kuzusu kurbanı olma ..Evet ama ailesi okadar düşkün kii anlatamam yani kendi istese bile ailesi eminim karşı çıkar nefret ediyorumm(
Hımm :/Canım Türkiye'de çoğu kadın çok da sevmediği adamlarla sırf çocuk yapmak maksadıyla evlendiği için, sorun biraz beyhude olmuş. Cevap zaten belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?