Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de ateş ölçerek daha garanti oluyormuş ateşinin yükseldiği gün yumurtlama günüymüş denemedim ama deniycem testi de deneyeyim bi de ya bu ay akıntım çok oldu neden olabilir ki şu gibi çok oldu bilen var mı akıntı neden olabilir kiovulasyon testi al canım kesin çözüm
ben denedim mi hayır..eşimin degerleri artsın ins o zaman deniycem bende ins
diğer zamanlarda da yumurtalama olabilir. mesela ikinci hamileliğimde ovulasyon testi kullandım normal yumurtlama günümden 5-6 gün sonra yumurta çatladı. ben de senin gibi sadece yumurtlama günlerinin öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum. test sayesinde geç yumurtlama olduğunu gördüm yoksa kaçıracaktım. test almasan bile yumurtlama gününden sonra da düzenli ilişki olsun.Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))
mesela ben adetimden hemen önce yumurtlamam oluyorArkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))
Cnm bizde öyle yapıyorduk tutturamıyorduk son ay 2 günde bir adet tarihime kadar yaptık tabi adet günü olmadım hamileymişim iki güne bi yapmak en garantisi ama yorucuArkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))