Bir sorum var

elife081

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
350
303
43
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))

tabiki diger gunlerde kalabilirsin.yumurtlama gunu ne zaman bilmiyoruz ki her an olabilir adetti bittikten iki gun sonra bile yumurtlayan.yada tekrar edet olmasina 3.4 gun kalabile hamile kalan var.mumkun oldukca adet bitince iki gun arayla veya gun asiri diger adet gunune kadar devam.

ovulasyon testi al canım kesin çözüm
ben denedim mi hayır..eşimin degerleri artsın ins o zaman deniycem bende ins

ovulasyon testi al canım kesin çözüm
ben denedim mi hayır..eşimin degerleri artsın ins o zaman deniycem bende ins
Bir de ateş ölçerek daha garanti oluyormuş ateşinin yükseldiği gün yumurtlama günüymüş denemedim ama deniycem testi de deneyeyim bi de ya bu ay akıntım çok oldu neden olabilir ki şu gibi çok oldu bilen var mı akıntı neden olabilir ki

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası yaklaşık 10 gün denemeler yapıyoruz diğer zamanlar yapmıyoruz diğer günlerde de hamile kalınabilir mi valla anlamadım ben bu işi 4 aydır uğraşıyoruz bişey yok:)))
diğer zamanlarda da yumurtalama olabilir. mesela ikinci hamileliğimde ovulasyon testi kullandım normal yumurtlama günümden 5-6 gün sonra yumurta çatladı. ben de senin gibi sadece yumurtlama günlerinin öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum. test sayesinde geç yumurtlama olduğunu gördüm yoksa kaçıracaktım. test almasan bile yumurtlama gününden sonra da düzenli ilişki olsun.
ateş ölçme yöntemi yanıltıcı olabiliyor onu denemiştim. yastığının altına dereceyi koyup her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorsun.

akıntıya gelince üşütmüş olabilirsin adetine yakın akıntı artıysa hamilelikten de olabilir.

canım kadın doğumcu sana yumurtlama tarihlerini söyler nezaman ilişkiye girmen gerektiğinide söyler bende kendi tahminlerimce 2 ay denedik ama ben çin takvimine göre deniyodum 3 ay doktora gittim yumurtlama tarihlerime göre deneyince hamile kaldım :) ama zaten en az 6 ay uğraşman lazım :) hadi hayırlısı inş

mesela ben adetimden hemen önce yumurtlamam oluyor:KK76::emir_bebek::KK69:

Kişiden kişiye hatta aydan aya göre bile değişiyor. Normal şartlardaki yumurtlama tarihini yakalim derken asıl yumurtlama zamanı kaçabiliyor ne yazık ki. Bu yüzden belli bi tarihe odaklanmak yerine gün aşırı ilişki dhaa sağlıklı sonuç veriyor veya ovulasyon testleri. İlk hamileliğimde yumurtlama tarihimi ovulasyon testiyle olması gereken günde bulmuştum ama ikincisinde geç yumurtlama oldu ve nerdeyse adet tarihime çok yakın bi tarihte olmuş yumurtlamam

arkadaşlar çok teşekkürler cevaplarını için bişey daha sorcam ben bir defa kürtaj oldum sonra düşük yaptım benim eskiye göre adetim azaldı 2 gün adet oluyorum bir daha da olmuyo internetten okudum adet azalması rahim yapışıklığı belirtisi olabilirmiş bu konuda bilgisi olan var mı birkaç kez doktor ultrason baktı her şey normal dedi ama ben yapışıktan bahsetmedim öyle bişey olsa ultrasonda görünür mü

Cnm bizde öyle yapıyorduk tutturamıyorduk son ay 2 günde bir adet tarihime kadar yaptık tabi adet günü olmadım hamileymişim iki güne bi yapmak en garantisi ama yorucu☺️

Geriye sayım başladı yine 4 gün var bu ay öyle yapcam adet biter bitmez başlıcam inşallah bir aksilik olmazsa test aldım ama bekliycem yapmıycam geçerse öyle yapıcam

valla canım hiiççççte bellı olmuyor allah ol dedıkten sonra oluyor..bende kafama taktım yumurtlama dgunu dedım 10.dan balayıp 18.ne kadar 2 gunde bır ilşkıye gırmek ıcın ugraştım 2 3 ay düzenlı kaçırmadık ama olmadı adetımde duzenlıdır en son yeterrrr yaaa canım nezaman isterse ozman yapıcam dedım ocak ayında okadar kayak yaptım düştüm kalktım 2 haftda bır oldu hatta o ay ama çok şukur kıı allahım kısmet ettı ve hamıle kaldım bence çokda onemlı degıl yumurtlama donemı fln

arkadaşlar benim de bir sorum olacak umarım cevaplarsınız;
ben ovulasyon testi kullanıyorum. testte çift çizgiyi görene kadar deniyoruz (11--13 arası çift çizgi çıkıyor), çift çizgi silikleştikten sonra en fazla 1 kez daha deniyoruz sonra artık olmaz diye bırakıyoruz (çok ama çok zor geliyor çünkü zoraki...). bizde sperm problemi de var o ayrı mesele ama, acaba yanlış mı yapıyoruz? ilk zamanlar 10.-20. günler arası 2 günde 1 bırakmıyorduk ama, 1 sene olunca iice zor olmaya başladı. yani çizgi silikleşse de bir umut olabilir mi acaba hamile kalmak için? ovu. testine güvenmesem mi?
en iyisi bırakmamak aslında biliyorum ama merak ettim sorumu cevaplaybilirseniz çok sevinirm...

Gel sen beni dinle arkadaşım düşünme bunları hiç ne zaman canın istiyorsa o zaman yap bak gör 2. aya hamişsin psikoloji mafediyor insanı olacağı varsa da olmuyor o yüzden bi süre rafa kaldır düşünme o zaman gelir :emir_bebek:

katılıyorum arkadaşım 2 gunde bır gercekte zorakı oluyor resmen işkence ben artık hadıı aşkım bugun olması lazım bak bugun gunu dıye dıye adama işkence halıne getırıyodum kı soyluyordu boyle olunca emır gıbı mecvur oluyo dıyodu kı haklıydı nezamankı bıraktık canımız ıstedgınde oldu ısteyerek zevk alarak=))ozaman hamış kaldımmm pskolojı tamamennnnnnnnnnn rahattt olunnnnnnnnnnnnnn

X